Odklop zenska
Ne plezam po oblakih in ne živim v oblakih in nimam najmanjše želje po tem. Raje imam realna tla, oblaki so za nezrele ljudi[/quote]Torej raje šamar? 😉
A zdej ji boš nastavil še drugo lice? :))))
Da nisi ti mal mazohista? 🙂
GF&Calypso za tega bo treba bič v roke vzet…. ;)[/quote]
Ne vidim smisla v vašem bluzenju… Ampak uživajte v svojih oblakih 🙂
Torej raje šamar? 😉
A zdej ji boš nastavil še drugo lice? :))))
Da nisi ti mal mazohista? 🙂
GF&Calypso za tega bo treba bič v roke vzet…. ;)[/quote]
Ne vidim smisla v vašem bluzenju… Ampak uživajte v svojih oblakih :)[/quote]hahaha….
Vidiš pa smisel v svojem bluzenju? 😀
Potem je pa treba trenutno vlado podpret, saj si zelo prizadeva ustvarit pogoje v katerih bodo državljani lažje dozoreli.[/quote]
Bistvo vsake mafijske oblasti je, da vzdržuje stanje na meji vzdržnosti. Kar uspešno regulira s socialo, pa občasno z raznimi “bonbončki”, če slučajno postane bolj napeto….
Ne vidim smisla v vašem bluzenju… Ampak uživajte v svojih oblakih :)[/quote]hahaha….
Vidiš pa smisel v svojem bluzenju? :D[/quote]
Če ne bi bilo nas, bi ostal brez smisla. 🙂
Potem je pa treba trenutno vlado podpret, saj si zelo prizadeva ustvarit pogoje v katerih bodo državljani lažje dozoreli.[/quote]
Bistvo vsake mafijske oblasti je, da vzdržuje stanje na meji vzdržnosti. Kar uspešno regulira s socialo, pa občasno z raznimi “bonbončki”, če slučajno postane bolj napeto….[/quote]
Da nisi ti samo malo preveč “sladkosned” Robi? 😉
Bistvo vsake mafijske oblasti je, da vzdržuje stanje na meji vzdržnosti. Kar uspešno regulira s socialo, pa občasno z raznimi “bonbončki”, če slučajno postane bolj napeto….[/quote]
Da nisi ti samo malo preveč “sladkosned” Robi? ;)[/quote]
Zakaj pa ? Ne razumem v kakšnem smislu sladkosned ? 🙂
Če neka oblast uvede preveč radikalne ukrepe, kot bi recimo bila ukinitev sociale, bi sigurno to pomenilo njihov konec, ker bi to privedlo do nasilja.
Zdaj pa je vedno tu nekje na meji vzdržnosti. Ljudje še vseeno niso lačni in večina še ima možnost bivati na toplem.
Nadaljevanje zgodbe… o odklop zenski.
Cez 2 dni sva se dobila na pijaci. Sama. Pol casa se mi je jokala, da jo je po treh letih fant pustil (menda ze tretjic), pobral sila in kopital, in odpotoval stran. Pol pa sva se objemala.
Sele danes pa sem zvedel, da je bil prav tip, s katerim se je poleg mene kusevala, njen stalni fant. Facebook post. Luda kuca… A jo je skenslal zaradi vsega onegavljenja z mano? Who know…
Od kdaj je pa dejt že to, da ga ženska, tujca, pelje na tržnico? Ne me smejat no. Je pač samo prijazna in dovolj odprta. Hudič je sam to, če tip misli, da lahko izbira, katero bo namoču, vse pa so “just being nice” 😀 No, razen ta prve, ki očitno kaže, da bi se rada posekala z obema naenkrat. Zakaj pa ne dva tipa in ena ženska? Je tipom to pod častjo ali kaj? Se mu vzbudi pomislek, da če ga bo fasal v rit, da je pederčina? Če se že greste svobodomiselnosti v spolnosti in življenju, se ne ustavit pri tako malenkostnih situacijah 😀
Tu se pa moram strinjat z Matkićem. Kaj je najedanje post festum drugega kot naučeni vzorci naših staršev in drugih pomembnih avtoritet, naše samo-karanje. Ker smo tekom odraščanja samo ponotranjili njihove “ne smeš” in nam zdaj v odrasli dobi prihajajo ven v obliki “vesti”. In potem občutimo sram in slabo vest … kot da smo zagrešili ne vem kaj. Neumno se je nenehno samo-obtoževat in se sekirat. Na tak način si dvojno zagrenimo življenje.
A daj no 😀 Koliko si pa zdaj v temo brcnila! Se pravi nekdo, ki je moški (skrbi le zase), ženska (skrbi tudi za druge) in ima več izkušenj (je starejši/a) vse v enem. Hohoho
Res ne vem, čemu tolk srboritosti glede moških vs. žensk, polno enih stereotipov na obeh polih, kot da so vsi tipi egoisti, vse ženske pa svetnice. Kje je antilopa, da bi malo uravnovesila debato? 😀
A daj no 😀 Koliko si pa zdaj v temo brcnila! Se pravi nekdo, ki je moški (skrbi le zase), ženska (skrbi tudi za druge) in ima več izkušenj (je starejši/a) vse v enem. Hohoho
Res ne vem, čemu tolk srboritosti glede moških vs. žensk, polno enih stereotipov na obeh polih, kot da so vsi tipi egoisti, vse ženske pa svetnice. Kje je antilopa, da bi malo uravnovesila debato? :D[/quote]
Pa res bi lahko gospodična “A” kaj dodala v tej temi 🙂
Res ne vem, čemu tolk srboritosti glede moških vs. žensk, polno enih stereotipov na obeh polih, kot da so vsi tipi egoisti, vse ženske pa svetnice. Kje je antilopa, da bi malo uravnovesila debato? :D[/quote]
Pa res bi lahko gospodična “A” kaj dodala v tej temi :)[/quote]
Gospodični “A” se ni dalo tega komentirat. :)) Ne me silit.
A ljudi ne spoznamo morda celo bolje po pisanju kot pa v živo?
Dati nekomu vpogled, kaj dejansko počne, ni obsojanje, ampak “razsvetljevanje”. :)))
Mislim ,da se tudi tvoj življenjski stil zelo sklada z njegovim, ker si mu stopila v bran, ampak ženske ste pametno tiho, moški pa se pogosto hvalisajo, kar zna biti precej moteče, če nekdo samo o tem piše. ;)[/quote]
Ti si zame pacient N.1 tle…….. resno!
Ti nisi sposoben videt določenih stvari dlje od svojega nosa. Ljudje, ki dojemajo in sprejemajo drugačen stil življenja, ne bodo nikoli bili tako kritični kot si ti (najhujša oblika tle na forumu). Meni Dater ne predstavlja problema, pa tudi tak tip ljudi mi ne predstavlja, ker ne vidim nobenih težav pri tem, kar počnejo.
Razlog pa je v tem, da ljudje smo zadosti stari, da vemo v kaj se spuščamo in sami prevzemamo odgovornost za svoje odločitve, samo moraš bit karakter. Taki mevžasti ljudje, pa bodo druge obtoževali kaj počnejo in jih stavili v nič. Na tem svetu, nam je vsem dana enaka možnost, samo vprašanje je v tem ali jo izkoristiš ali jo pustiš, da gre mimo tebe. Isto je z uspehom v življenju, tisti, ki so drzni imajo mnogo več možnosti, da uspejo v življenju, kot tisti, ki samo sedijo in se smilijo sami sebi ter jokajo kaki so drugi in, da so ostali krivi, ker njim ne gre. Daj raje ne obremenjuj se z ostalimi in poskušaj raje jih vzet taki kot so.
Drugače pa še enkrat……. da nekoga obtožiš nečesa in mu pripišeš kako lastnost ga moraš osebno spoznat in kasneje kritizirat.
Iskrena
Iskrena, tovrstno “žensko spolno eksperimentalno drznost” si večina moških ne želi, ki so družinsko usmerjeni očetje.
Kakšna bo mati otrok in žena ženska, ki ji bo glavno na prioritetni lestvica seks z drugimi moškimi?
Jaz nimam nič poti tvojemu stilu življenja, ampak ne deluješ pa kot družinski človek, tako kot Dater ne.
Tak slog je po moje bolj za “avanturistične ljudi”, ki se nikoli ne ustalijo in najbolje shajajo sami s seboj.
Spremejemanje izvira iz besede toleranca, kar pa ne pomeni tudi nazorsko strinjanje. Saj zakaj bi se morali vsi strinjati z vsakomur,
saj lastni pogledi pomenijo “intelektualno avtonomijo”, da nismo vsi istomisleča brezoblična masa “nemislečih”, če bi vsi isto razmišljali.
Z vsakim kretenom pa se res ne rabim(o) strinjati, pa ne mislim tu na koga na forumu, saj zato pa imam svojo glavo. :))
Meni tudi ne, ampak njemu pa, še posebej ti, ki se ne strinjajo z njim, saj če bi mu bilo vseeno, bi si mislil “v uh me piši” in ne pisaril po forumu. 😉
Zastopanje lastnih mnenj je za nekatere lahko že ogrožujoče in celo obtožujoče. Mene ti ali kdo drugi ne more ogrožati, če trdno stojim za svojimi prepričanji.
Če se nekoga dotakneš nekje, pomeni, da ga je verjetno zbodlo tudi nekaj resnice v tem, kar je drugi napisal..
To pa ni čisto res, da vemo v kaj se spuščamo. Ker potem ne bi bilo raznih nesreč, pa žalostnih presenečenj in podobno.
Da človek ve v kaj se spušča, je potrebno razumevanje sebe in širina zavesti, ki nam omogoča čim širše dojemanje realnosti in s tem možnost predvidevanja in vedenja v kaj se res spuščamo.
Delujemo po svojih prepričanjih in tako, kot sami znamo in verjamemo, da je prav.
Iskati odgovornost v tej družbi, pa je isto, kot iskati iglo v kopici sena.
Mogoče res ne, ampak kaj pa takim kljukcem na koncu ostane drugega, kot da vzamejo, kar se jim ponuja, pa četudi je to “takšna ženska”, ki se je naveličala svoje preteklosti? Sej taki, kot si ti, nikoli ne veste, kaj ste res dobili, sej vam ženska ne bo razlagala svoje preteklosti, tudi če se odloči za vas, sej ni pritišjena, sej hitro ugotovi, s kom ima opravka.
Taki naivni kljukci, za nameček pa do žensk obtožujoči, ste pripravna tarča za kakšno preračunljivko, ki se bo odločila, da želi imeti doma enega varnega in naivnega, zraven pa kakšnega Daterja, da je bolj zanimivo…:))))
Iskrenosti itak ne preneseš, oz. te prizadane, iskrene ženske s pestro preteklostjo želijo pač moške, ki niso zakompleksani glede tega.
Iskrena, tovrstno “žensko spolno eksperimentalno drznost” si večina moških ne želi, ki so družinsko usmerjeni očetje.
Kakšna bo mati otrok in žena ženska, ki ji bo glavno na prioritetni lestvica seks z drugimi moškimi?
Jaz nimam nič poti tvojemu stilu življenja, ampak ne deluješ pa kot družinski človek, tako kot Dater ne.
Tak slog je po moje bolj za “avanturistične ljudi”, ki se nikoli ne ustalijo in najbolje shajajo sami s seboj.[/quote]
đizs!!!! Jaz mislim, da je čisto odveč morebitna skrb, da bi te iskrena spolno nadlegovala. Pa menda si ja toliko dedca, da zmoreš odločen NE, tudi če pride do tega, no???
Saj ženske pa res danes pozabljajo kaj je njihovo edino poslanstvo.
Spider Edition
Če imaš slabe izkušnje z ženskami, kakor tudi če si negotov, drži, boš težje gradil odnos na bazi zaupanja.
“tradicionalist”, z besedo, ki ti verjetno pomeni sopomenka odličnosti?, nas podobni strahovi ne obhajajo. Pika. 😉
Mi je žal, da vidiš v ženskah večinoma manipulantke, ki moške spreminjajo v “naivne kljukce”, ker so te tako ali drugače razočarale, menda še posebej preko interneta, čeprav drugim svetuješ spoznavanje v živo. 😀
Niso tako nevarne, brez skrbi, lahko si oddahneš, da boš mirno spal… Te prvine niso spolno pogojene. 😉
Kaj si jaz želim, je točno določeno, ker svoje želje pa ja poznam, kaj si drugi želi – to je pa njegova osebna stvar, ki se me ne tiče.
Tak slog je po moje bolj za “avanturistične ljudi”, ki se nikoli ne ustalijo in najbolje shajajo sami s seboj.[/quote]
đizs!!!! Jaz mislim, da je čisto odveč morebitna skrb, da bi te iskrena spolno nadlegovala. Pa menda si ja toliko dedca, da zmoreš odločen NE, tudi če pride do tega, no???
Saj ženske pa res danes pozabljajo kaj je njihovo edino poslanstvo.[/quote]
Zdaj si tako napisal, tako kot v Ameriki preobčutljivci, ki se obešajo na politično korektnost, ne da bi kaj dosti razmišljali, npr, če omeniš črno barvo, si rasist. Jaz sem omenil materinsko vlogo v kontekstu stila življenja in posameznikovih vrednot, torej sem seksist. ;)))
Forum je zaprt za komentiranje.