Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odklop zenska

Odklop zenska

Vztrajam, da današnji 30+ letniki in mladina z mano vred nismo zreli. Pa ljudje zresnite se no.

Pa kaj je to da smo poročeni po par let in se potem ločimo zrelo?

Generacije rojene pred vojno, ki so doživele pomanjkanje hrane takoj po vojni in v 50 letih so bile zrele, ker so morale hitro odrasti ne pa mi razvajenci, ki nismo bili nikdar lačni.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

OK, če ti tako praviš. Jaz pač temu rečem, da so bilo bolj odgovorni. To pa danes manjka.

Ne vem, če so prej in bolj odrasli. Bolj so bili pripravljeni potrpeti (dobesedno), tudi v zelo slabih odnosih, to pa ja. To pa nima veze z zrelostjo. Zrelo je vzdrževati in ustvariti zadovoljiv odnos, ne pa vztrajati v slabem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

OK, če ti tako praviš. Jaz pač temu rečem, da so bilo bolj odgovorni. To pa danes manjka.[/quote]
Mislim, da danes (kot tudi nekoč) manjka razumevanja samega sebe, odnosov in nekih osnovnih pravil, principov po katerih deluje človek in da se nam slabe stvari v odnosih z drugimi ljudmi dogajajo zaradi razloga nepoznavanja teh osnovnih principov.

Skozi leta spozna, da ji “kulski frajerji” ne dajejo dovolj oz ne toliko, da bi ostala z njimi oz ohranila tak način življenja. Tudi biologija ji pri tem spoznanju pomaga. Škoda je le, da nekateri rabijo toliko let in kup razočaranj, da pridejo do teh spoznanj.
Drugi ne spoznajo tega nikoli. So pač manj zahtevni in se zadovoljijo z bolj plitkimi odnosi, ki temeljijo zgolj na zadovoljevanju fizioloških potreb.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej, samooklicani “zreleži” so plan B, če se s “frajerji” ne izide. Večina moških je večini žensk plan B. Ko so mlade, si skoraj vse želijo frajerjev. Tiste, ki jim to ne uspe, gredo na rezervne scenarije.

Frajer je zanimiv dokler ti ni treba z njim preživeti več kot dve uri. To so običajno klovni, ki so radi v središču pozornosti, nase opozarjajo z vizualno podobo in darom govora, čeprav največkrat nimajo nič konstruktivnega za povedati. Lahko so strašno nadležni s tem spuščanjem signalov, komičnimi vložki itd. Na koncu se izkaže, da so v svoji biti izredno osamljeni. Zato ves ta show, za tistih 5 minut navidezne slave.

Fiši, no – ti bi celo zdržala 2 uri? Dobra si, predobra 🙂

Kdo je “frajer”? Če misliš, da so (skoraj) vse ženske kure, ki letajo za istim klasom koruze, ne vem. Govoriti nekaj v množini s pridevniki vse ali nič, potem kvazi razbiranje želja po spolih…. To so bolj ideološke pasti, ko želimo vse lepo popredalčkat, razen če si ti res spoznaval skoz “iste” ženske…. Narava je zelo raznolika, tudi ženske, moški nekoliko manj…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Fiši, no – ti bi celo zdržala 2 uri? Dobra si, predobra :)[/quote]

Saj me poznaš kot altruistično osebico:)). Če zdržim tukaj na forumu že več let, ma ni vrag da ne bi ti dve uri ob kakšnih dobrih koktejlih, z veliko slamico, dežničkom in podobnimi figurcami, ki bi mi zavzele vsaj nekaj časa:))). Na vsake toliko bi se ravnodušno zakrohotala, ker to se spodobi, da daš drugim ljudem občutek vrednosti:))).

Saj me poznaš kot altruistično osebico:)). Če zdržim tukaj na forumu že več let, ma ni vrag da ne bi ti dve uri ob kakšnih dobrih koktejlih, z veliko slamico, dežničkom in podobnimi figurcami, ki bi mi zavzele vsaj nekaj časa:))). Na vsake toliko bi se ravnodušno zakrohotala, ker to se spodobi, da daš drugim ljudem občutek vrednosti:))).[/quote]

A-ha, skoraj ti tako verjamem kakor ti verjameš sebi, kakorkoli že – point, je da tvoja podzavest uživa 🙂 s frajerjem 😉

Saj me poznaš kot altruistično osebico:)). Če zdržim tukaj na forumu že več let, ma ni vrag da ne bi ti dve uri ob kakšnih dobrih koktejlih, z veliko slamico, dežničkom in podobnimi figurcami, ki bi mi zavzele vsaj nekaj časa:))). Na vsake toliko bi se ravnodušno zakrohotala, ker to se spodobi, da daš drugim ljudem občutek vrednosti:))).[/quote]

A-ha, skoraj ti tako verjamem kakor ti verjameš sebi, kakorkoli že – point, je da tvoja podzavest uživa 🙂 s frajerjem ;)[/quote]

Saj zavestno uživam…kako naj ti to povem…nekako z miselnimi vzorci v glavi se prepričam:))).

A drugače pa te nič pristno več ne nasmeji? Razen tega mojega vprašanja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A-ha, skoraj ti tako verjamem kakor ti verjameš sebi, kakorkoli že – point, je da tvoja podzavest uživa 🙂 s frajerjem ;)[/quote]

Saj zavestno uživam…kako naj ti to povem…nekako z miselnimi vzorci v glavi se prepričam:))).[/quote]

Daj hedonistka, nehaj se ciklat 🙂

A drugače pa te nič pristno več ne nasmeji? Razen tega mojega vprašanja. :)[/quote]

Ušla ti je tema mojega pisanja:). Ob klovnih, ki si tega tako močno želijo, da boli že druge…ja, tam sem ravnodušna:). Zakaj bi se morala vživeti in odigrati pristno vlogo? Naj imajo svojih pet minut. Saj sem na lastno odgovornost v njihovi bližini.

Saj zavestno uživam…kako naj ti to povem…nekako z miselnimi vzorci v glavi se prepričam:))).[/quote]

Daj hedonistka, nehaj se ciklat :)[/quote]

Sediš na mojem oblačku:)))). Saj lahko no:))).

Daj hedonistka, nehaj se ciklat :)[/quote]

Sediš na mojem oblačku:)))). Saj lahko no:))).[/quote]

Ob tebi se res izvrstno počutim, hvala 🙂
ps: pazi, da ne padeš dol :)))

Sediš na mojem oblačku:)))). Saj lahko no:))).[/quote]

ps: pazi, da ne padeš dol :)))[/quote]

Kaj te prežemajo misli, da bi me porinila oz. rahlo potisnila dol?:))) Si pa frajerka haha.

ps: pazi, da ne padeš dol :)))[/quote]

Kaj te prežemajo misli, da bi me porinila oz. rahlo potisnila dol?:))) Si pa frajerka haha.[/quote]

Potrpi malo no, samo 2 uri me moraš prenašati oz obratno 🙂
Če boš padla, se boš itak odbila 🙂

Kaj te prežemajo misli, da bi me porinila oz. rahlo potisnila dol?:))) Si pa frajerka haha.[/quote]

Če boš padla, se boš itak odbila :)[/quote]

Ti pa nisi altruistično usmerjena, a ne:)). Vzameš, kar misliš, da ti pripada:))). Ej ne…to je tvoj nastop, jst ti ne sežem do kolen:). Bom že zdržala, samo kakšno okrepčilno pijačo z opojnimi substancami mi privošči:).

Če boš padla, se boš itak odbila :)[/quote]

Ti pa nisi altruistično usmerjena, a ne:)). Vzameš, kar misliš, da ti pripada:))). Ej ne…to je tvoj nastop, jst ti ne sežem do kolen:). Bom že zdržala, samo kakšno okrepčilno pijačo z opojnimi substancami mi privošči:).[/quote]

Drži, altruizem mi ni blizu, toda za družaben kokteljček vedno odprem svoje srce…ups denarnico 🙂
Kar naroči si in s čim več dežnički (da ne boš govorila naokrog, kako sem skopa :)).

Ti pa nisi altruistično usmerjena, a ne:)). Vzameš, kar misliš, da ti pripada:))). Ej ne…to je tvoj nastop, jst ti ne sežem do kolen:). Bom že zdržala, samo kakšno okrepčilno pijačo z opojnimi substancami mi privošči:).[/quote]

Drži, altruizem mi ni blizu, toda za družaben kokteljček vedno odprem svoje srce…ups denarnico 🙂
Kar naroči si in s čim več dežnički (da ne boš govorila naokrog, kako sem skopa :)).[/quote]

Hmmm…zdaj nimam dobrega občutka, ko si posredno omenila, da bi ti izropala denarnico:))). Če ti altruizem ne sede, zakaj delaš za druge?:) Kaj te briga, kaj si mislijo drugi:). Bodi skopa oz. priznaj, da si:))).

Kar naroči si in s čim več dežnički (da ne boš govorila naokrog, kako sem skopa :)).[/quote]

Hmmm…zdaj nimam dobrega občutka, ko si posredno omenila, da bi ti izropala denarnico:))). Če ti altruizem ne sede, zakaj delaš za druge?:) Kaj te briga, kaj si mislijo drugi:). Bodi skopa oz. priznaj, da si:))).[/quote]

Je.be se meni za tvoj bed filing, skopa sem običajno do tistih, ki jih ne maram 🙂

Zdaj se že ven vlečeš:))). Prvo velja, drugo goljufa:))).

A si ti zdaj malo pod napetostjo?:))) Samo vprašam…:))

Ad1: Oboje sem kopirala od tebe 🙂

Ad2: Pod napetostjo? Hm…bolj pod gasom 🙂

Ad1: Oboje sem kopirala od tebe 🙂

Ad2: Pod napetostjo? Hm…bolj pod gasom :)[/quote]

A tako:)). Torej si pijana:)))). No, saj ta cvetni prah je res nadležen:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close