Odklop zenska
Glej, kljukca, jaz mu razlagam, on laprda dalje. Pa kako bo ti, teoretizer, ki si najlepša leta preživel na internetu in v knjižnici, vedel, kakšno žensko imaš pred sabo? Kar ti hočem razložiti, a zaman, je, da vsaj v študentskih letih velik del mladih dost eksprementira glede spolnosti, sprobava razne partnerje, ti si pa itak prepričan, da je to rezervirano za nekakšno avanturistično manjšino. Heh.
Ti si lahko želiš, kar hočeš, si samo popoln idelist in nič drugega, odklopljen od vseh realnosti tega sveta. Delaš si iluzije o tem, da večini žensk seks ne pomeni veliko in d aboš nekoč spoznal tako rekoč nedolžno deklico, ki ti bo zvesta do konca vajinih dni..
Kaj ne vidiš, da s svojim moralističnim pristopom od sebe odganjaš vse normalne ženske, že tu se ti režijo, kaj šele v reali…Pa katera normalna bo prenašala tvoje pametovanje o škodljivosti “nebrzdanega seksa” in podobne moralne pridige…Samo kakšna s slabo samopodobo in spolno zavrta; ali pa kakšna preračunljivka…
Pred mano se ženskam ni treba pretvarjati, jaz jih ne obtožujem, da so k…, ker so imele veliko spolnih partnerjev…
Na koncu boš itak pobral to, kar boš dobil, isto kot večina neizkušenih pobov, zato se že enkrat nehaj smešit, kako ti ne bi take, onake…ker oba veva, da bi ti prvo, ki kolk tolk normalno zgleda, samo da bi ti pri tem primerno uvidevno prikrila svojo resnično zgodovino..:)))))
Kakšno neverjetno srečo sem imela, da nisem naletela na to večino moških, družinsko usmerjenih očetov.
Ne samo da bi bila moja spolnost nikakršna, danes bi bila najbrž celo ločena, mati samohranilka …
Dobro, resda sem neporočena, a bolj po lastni krivdi. Zaradi tistega DA, vzamem me najbrž res ne bi hudič vzel. Vseeno pa imam dolgoletnega partnerja, otroci imajo očeta…
Spider, če si tvoja “najlepša leta” že mimo, seveda se spet tu v ozadju skriva seksualna moč moškega, mi je žal, da imaš takšne gene, ki povzročijo, da moški po postanejo z leti nekoliko lenobni, a ne? 😉
Veliko je moških, ki je še v 50, 60, celo 70-tih lahko “prav poskočnih”. Zamisli se, kje boš ti, če si sedaj, menda nekaj čez 30, misliš, da je “vse lepo” za tabo. 🙂
Za moškega, ki mu seks ne pomeni veliko, je spolno zavrta čisto dobra.
Bo vsaj dobra gospodinja. :)[/quote]
Jaz poznam samo dve vrsti moških
Take ki jim seks pomeni veliko in take ki jim seks pomeni veliko ampak se samo prepričujejo da jim ne ali pa se probajo to lagat nam navzven
Da niti ne omenim tvoje logike, da če je spolno ”nezavrta” pomeni da ne more bit dobra gospodinja?
Kakšno neverjetno srečo sem imela, da nisem naletela na to večino moških, družinsko usmerjenih očetov.
Ne samo da bi bila moja spolnost nikakršna, danes bi bila najbrž celo ločena, mati samohranilka …
Dobro, resda sem neporočena, a bolj po lastni krivdi. Zaradi tistega DA, vzamem me najbrž res ne bi hudič vzel. Vseeno pa imam dolgoletnega partnerja, otroci imajo očeta…[/quote]
Funkcije matere se v nobenem primeru ne izključuje z žensko seksualnostjo. Tu ti pelješ dejansko feministično tezo, “uboge gospodinje”, ki skrbi samo za otroke, kuha doma, je tiho. Ti si verjetno rojena tam proti koncih 60-tih, pa izhajaš iz takšnega okoliša, pa si malo v času zaostala. 😀 Takšnih žensk več ne “proizvajajo”, Slovenke se zdaleč ne dajo, niso v podrejenem položaju, niso izkoriščane s strani moških…. Ti se nekje doli iz patriarhalnega juga, kajne, kje ženska ima da šuti? Osvobodi se malo preteklosti. 😉
Za moškega, ki mu seks ne pomeni veliko, je spolno zavrta čisto dobra.
Bo vsaj dobra gospodinja. :)[/quote]
Take ki jim seks pomeni veliko in take ki jim seks pomeni veliko ampak se samo prepričujejo da jim ne ali pa se probajo to lagat nam navzven
Da niti ne omenim tvoje logike, da če je spolno ”nezavrta” pomeni da ne more bit dobra gospodinja?[/quote]
Matkic, poznaš samo sebi podobne. 🙂
In tisto ni moja logika, ampak tvoja. 🙂 Jaz sem samo napisal, da bo lahko vsaj dobra gospodinja, če ji že seks ne bo pomenil veliko. Kar pa še ne pomeni, da spolno aktivne ne morejo biti dobre gospodinje. 🙂
Aja, to sebe misliš? 🙂 Zagotovo ti dobro kuha, ni dvoma… :D[/quote]
Bolj sem jaz tisti, ki kuha. 🙂
Raje sam kuham, kot pa imam spolno zavrto. :)[/quote]
Ne vem, kakšno imaš ti. To boš že sam vedel bolje od mene. haha 😀
Da so ženske “spolno zavrte”, je tudi taka bolj moška skovanka.
Ob pravem moškem ne bo nobena ženska “spolno zavrta”. 😉
Dobro, resda sem neporočena, a bolj po lastni krivdi. Zaradi tistega DA, vzamem me najbrž res ne bi hudič vzel. Vseeno pa imam dolgoletnega partnerja, otroci imajo očeta…[/quote]
Funkcije matere se v nobenem primeru ne izključuje z žensko seksualnostjo. Tu ti pelješ dejansko feministično tezo, “uboge gospodinje”, ki skrbi samo za otroke, kuha doma, je tiho. Ti si verjetno rojena tam proti koncih 60-tih, pa izhajaš iz takšnega okoliša, pa si malo v času zaostala. 😀 Takšnih žensk več ne “proizvajajo”, Slovenke se zdaleč ne dajo, niso v podrejenem položaju, niso izkoriščane s strani moških…. Ti se nekje doli iz patriarhalnega juga, kajne, kje ženska ima da šuti? Osvobodi se malo preteklosti. ;)[/quote]
Matjažko, daj prenehaj s tem ugibanjem o moji starosti in preteklosti, ker zdaj že resnično smešiš samega sebe…
Bolj sem jaz tisti, ki kuha. 🙂
Raje sam kuham, kot pa imam spolno zavrto. :)[/quote]
Ne vem, kakšno imaš ti. To boš že sam vedel bolje od mene. haha 😀
Da so ženske “spolno zavrte”, je tudi taka bolj moška skovanka.
Ob pravem moškem ne bo nobena ženska “spolno zavrta”. ;)[/quote]
Ja, če verjameš v čudeže. 🙂
Poskusi neko žensko, ki ima razne travme ali psihične težave in odpor do intimnosti, potem tako ozdraviti, da bo postala seksipilna. 🙂
Funkcije matere se v nobenem primeru ne izključuje z žensko seksualnostjo. Tu ti pelješ dejansko feministično tezo, “uboge gospodinje”, ki skrbi samo za otroke, kuha doma, je tiho. Ti si verjetno rojena tam proti koncih 60-tih, pa izhajaš iz takšnega okoliša, pa si malo v času zaostala. 😀 Takšnih žensk več ne “proizvajajo”, Slovenke se zdaleč ne dajo, niso v podrejenem položaju, niso izkoriščane s strani moških…. Ti se nekje doli iz patriarhalnega juga, kajne, kje ženska ima da šuti? Osvobodi se malo preteklosti. ;)[/quote]
Matjažko, daj prenehaj s tem ugibanjem o moji starosti in preteklosti, ker zdaj že resnično smešiš samega sebe…[/quote]
Sem se zmotil? Ne, tvoj odziv je moj advokat. 😉
Da niti ne omenim tvoje logike, da če je spolno ”nezavrta” pomeni da ne more bit dobra gospodinja?[/quote]
In tisto ni moja logika, ampak tvoja. 🙂 Jaz sem samo napisal, da bo lahko vsaj dobra gospodinja, če ji že seks ne bo pomenil veliko. Kar pa še ne pomeni, da spolno aktivne ne morejo biti dobre gospodinje. :)[/quote]
Robi, poraja se mi preprosto vprašanje…je tvoja partnerka dobra gospodinja?:)
Saj, če bi jih obtoževal, to ne pomeni, da se pretvarjaš. Pretvarjanje je nekaj povsem drugega. Pretvarjanje je na primer skrivanje svojih občutij, ki jih ob nekom občutiš v določenih momentih, tako negativnih, kot pozitivnih. Pretvarjanje je laganje, je valjenje krivde na drugega, ko veš, da si sam nekaj zaj***. itn. itn.
In tisto ni moja logika, ampak tvoja. 🙂 Jaz sem samo napisal, da bo lahko vsaj dobra gospodinja, če ji že seks ne bo pomenil veliko. Kar pa še ne pomeni, da spolno aktivne ne morejo biti dobre gospodinje. :)[/quote]
Robi, poraja se mi preprosto vprašanje…je tvoja partnerka dobra gospodinja?:)[/quote]
Bi se rada pomerila z njo? V gospodinjstvu seveda? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.