Odklop zenska
Matjažko, daj prenehaj s tem ugibanjem o moji starosti in preteklosti, ker zdaj že resnično smešiš samega sebe…[/quote]
Sem se zmotil? Ne, tvoj odziv je moj advokat. ;)[/quote]
Matjažko, nisem rojena proti koncu 60-ih, sem precej mlajša, nisem iz okoliša, kjer ženska ima da šuti. Točno veš kako sem vzgajana, ampak ne ljubi se mi te več prepričevati, ker si en navaden kozel. Evo, iskreno.
Jaz poznam samo dve vrsti moških
Take ki jim seks pomeni veliko in take ki jim seks pomeni veliko ampak se samo prepričujejo da jim ne ali pa se probajo to lagat nam navzven
Da niti ne omenim tvoje logike, da če je spolno ”nezavrta” pomeni da ne more bit dobra gospodinja?[/quote]
Matkic, poznaš samo sebi podobne. 🙂
In tisto ni moja logika, ampak tvoja. 🙂 Jaz sem samo napisal, da bo lahko vsaj dobra gospodinja, če ji že seks ne bo pomenil veliko. Kar pa še ne pomeni, da spolno aktivne ne morejo biti dobre gospodinje. :)[/quote]
Daj prosim citiraj in povej mi kje sem jaz napisal da če je ženska spolno zavrta da je dobra gospodinja ali obratno…. resno to pa bi rad prebral….
Poznam dosti ljudi, ki mi niso niti malo podobni po mišljenju in še vsakemu je SEKS pomemben….
V ta krog ne štejem nedolžnih lulčkov kot matjazko ki še sploh niso sprobali seksa…. ker niso merodajni
đizs!!!! Jaz mislim, da je čisto odveč morebitna skrb, da bi te iskrena spolno nadlegovala. Pa menda si ja toliko dedca, da zmoreš odločen NE, tudi če pride do tega, no???
Saj ženske pa res danes pozabljajo kaj je njihovo edino poslanstvo.[/quote]
Zdaj si tako napisal, tako kot v Ameriki preobčutljivci, ki se obešajo na politično korektnost, ne da bi kaj dosti razmišljali, npr, če omeniš črno barvo, si rasist. Jaz sem omenil materinsko vlogo v kontekstu stila življenja in posameznikovih vrednot, torej sem seksist. ;)))[/quote]
hja morda, razen če ob takem razmišljanju tudi sam pristaneš na materinsko vlogo :-))
Ne vem, kakšno imaš ti. To boš že sam vedel bolje od mene. haha 😀
Da so ženske “spolno zavrte”, je tudi taka bolj moška skovanka.
Ob pravem moškem ne bo nobena ženska “spolno zavrta”. ;)[/quote]
Ja, če verjameš v čudeže. 🙂
Poskusi neko žensko, ki ima razne travme ali psihične težave in odpor do intimnosti, potem tako ozdraviti, da bo postala seksipilna. :)[/quote]
Ne vem če Matjažko loči spolno zavrtost od vzdržnosti…
Kakšno neverjetno srečo sem imela, da nisem naletela na to večino moških, družinsko usmerjenih očetov.
Ne samo da bi bila moja spolnost nikakršna, danes bi bila najbrž celo ločena, mati samohranilka …
Dobro, resda sem neporočena, a bolj po lastni krivdi. Zaradi tistega DA, vzamem me najbrž res ne bi hudič vzel. Vseeno pa imam dolgoletnega partnerja, otroci imajo očeta…[/quote]
Funkcije matere se v nobenem primeru ne izključuje z žensko seksualnostjo. Tu ti pelješ dejansko feministično tezo, “uboge gospodinje”, ki skrbi samo za otroke, kuha doma, je tiho. Ti si verjetno rojena tam proti koncih 60-tih, pa izhajaš iz takšnega okoliša, pa si malo v času zaostala. 😀 Takšnih žensk več ne “proizvajajo”, Slovenke se zdaleč ne dajo, niso v podrejenem položaju, niso izkoriščane s strani moških…. Ti se nekje doli iz patriarhalnega juga, kajne, kje ženska ima da šuti? Osvobodi se malo preteklosti. ;)[/quote]
Moram rečt, da v tem odgovoru zaznavam kanček otožnosti.
Tisti brez rožičkov, ker se zaletava v meglo a ne? :)[/quote]
Glej Marko… ne ljubi se mi več. Daj si preberi kako tip razmišlja in potem tisti del, kjer mene označuje, da najverjetneje JAZ izhajam iz patriarhalnega okoliša, kjer ženska ima da šuti…
Funkcije matere se v nobenem primeru ne izključuje z žensko seksualnostjo. Tu ti pelješ dejansko feministično tezo, “uboge gospodinje”, ki skrbi samo za otroke, kuha doma, je tiho. Ti si verjetno rojena tam proti koncih 60-tih, pa izhajaš iz takšnega okoliša, pa si malo v času zaostala. 😀 Takšnih žensk več ne “proizvajajo”, Slovenke se zdaleč ne dajo, niso v podrejenem položaju, niso izkoriščane s strani moških…. Ti se nekje doli iz patriarhalnega juga, kajne, kje ženska ima da šuti? Osvobodi se malo preteklosti. ;)[/quote]
Moram rečt, da v tem odgovoru zaznavam kanček otožnosti.[/quote]…pa da jo šamarima izleči, če bi se slučajno kaj puntala…
Glej Marko… ne ljubi se mi več. Daj si preberi kako tip razmišlja in potem tisti del, kjer mene označuje, da najverjetneje JAZ izhajam iz patriarhalnega okoliša, kjer ženska ima da šuti…[/quote]
No Margot-, ne bit slabe volje, se je žal oreng zmotil, že večkrat se je 🙂 pa še bo se 🙂
Glej Marko… ne ljubi se mi več. Daj si preberi kako tip razmišlja in potem tisti del, kjer mene označuje, da najverjetneje JAZ izhajam iz patriarhalnega okoliša, kjer ženska ima da šuti…[/quote]
No Margot-, ne bit slabe volje, se je žal oreng zmotil, že večkrat se je 🙂 pa še bo se :)[/quote]
Ma saj nisem slabe volje samo … ma preberi zgoraj kakšne kozlarije piše no… :))))
Stari kozli se najraje podijo za mladimi kozicami. Seba je rekel, da bo nekaj pritrajbal s Starševskega čveka, verjetno hčerke, pa tudi zgleda, da ni nič našel. GF tebi bi še kaj “zdalo”, mislim za molžo, za kak kapučino vsaj, ker tudi nisi več v najboljši formi? 😀
Stari kozli se najraje podijo za mladimi kozicami. Seba je rekel, da bo nekaj pritrajbal s Starševskega čveka, verjetno hčerke, pa tudi zgleda, da ni nič našel. GF tebi bi še kaj “zdalo”, mislim za molžo, za kak kapučino vsaj, ker tudi nisi več v najboljši formi? :D[/quote]
Haha pritrajbal 😀 😀
Iskreno iz SČ so na nivoju naših žensk le recimo maynapink, frigg_ in mumi.
Stari kozli se najraje podijo za mladimi kozicami. Seba je rekel, da bo nekaj pritrajbal s Starševskega čveka, verjetno hčerke, pa tudi zgleda, da ni nič našel. GF tebi bi še kaj “zdalo”, mislim za molžo, za kak kapučino vsaj, ker tudi nisi več v najboljši formi? :D[/quote]
Haha pritrajbal 😀 😀
Iskreno iz SČ so na nivoju naših žensk le recimo maynapink, frigg_ in mumi.[/quote]
Mladim midva še kako dišiva, kozli imajo svojevrsten vonj. Te nimajo pravega nosa. 😀
Če sem, (po tvoji logiki) potem je pa sigurno ženska kriva, ker noče sama gospodinjit. :)[/quote]
Z njo se zmeni, ne z mano; tu zgolj čvekam :)[/quote]
Saj jaz tudi samo čvekam. 🙂 Postavljamo neka hipotetična vprašanja in ustvarjamo namišljene situacije, zato se lahko do konca zmenimo le mi med sabo. 🙂
Hočeš povedati, da boš postal vegan in začel meditirati, da bo ti lažje ? 🙂
Zamenjala si vzrok in posledico. 🙂
Če ženska zaradi spleta okoliščin postane spolno zavrta, ji gospodinjstvo lahko postane glavni hobi in vir užitka. 🙂
Se bom zmenil z Goldfish za njene gospodinjske usluge, da bom imel primerjavo in bom lažje podal odgovor na njeno preprosto vprašanje, če je moja dobra gospodinja ali ne. 🙂
Jaz pa bi rad prebral, kje sem jaz napisal, da si ti napisal, da obstaja korelacija med spolno zavrtostjo in kvaliteto gospodinjskih opravil ? 🙂
Važno je sodelovati, da ne bomo samo teorizirali. 🙂
Pa naj začne meditirati, da bo spoznal sebe in poznal odgovor. 🙂
Matkic, poznaš samo sebi podobne. 🙂
In tisto ni moja logika, ampak tvoja. 🙂 Jaz sem samo napisal, da bo lahko vsaj dobra gospodinja, če ji že seks ne bo pomenil veliko. Kar pa še ne pomeni, da spolno aktivne ne morejo biti dobre gospodinje. :)[/quote]
Daj prosim citiraj in povej mi kje sem jaz napisal da če je ženska spolno zavrta da je dobra gospodinja ali obratno…. resno to pa bi rad prebral….
Poznam dosti ljudi, ki mi niso niti malo podobni po mišljenju in še vsakemu je SEKS pomemben….
V ta krog ne štejem nedolžnih lulčkov kot matjazko ki še sploh niso sprobali seksa…. ker niso merodajni[/quote]
Pa saj to meglo sem mislil. 🙂
Ja, saj. Tvoja logika, po kateri si sklepal, da sem jaz sklepal, da spolno nezavrta ne more biti dobra gospodinja.[/quote]
Saj to si napisal….. posredno ko si napisal, da se bolj potrudijo za gospodinjstvo in so tam torej boljše mame/gospodinje….
iz česar izhaja, da če ne bi bila spolno zavrta se pravi NI ŠANS da bi se tolko potrudla in torej ne bi bila niti približno tak dobra.
Forum je zaprt za komentiranje.