Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obsojanje in žaljivke

Obsojanje in žaljivke

Robi, deluješ po principu “nastavimo še drugo lice”?
________

Res pa mi je hecno, da nekdo ni sposoben toliko samokritike, da uvidi, kakšno atmosfera sprošča s svojim sočnim besedoslovjem. Kao, kot da ne vplivamo en na drugega. Kot da živimo v enem sterilnem okolju, povsem neodvisni drug od drugega, kjer se kot atomčki izognemo drug drugemu, čim drugače diši kot bi mi radi.

Virtuala in reala sta različni strani istega kovanca. Kdo bi si mislil 😉

Ne..Po čem to sklepaš ?

Na vsako provokacijo pa se ni treba odzvati, saj si s tem le nakopljemo probleme.
Prav tako pa provokatorjem le kažemo, da ima provokacija nek smisel in jim dajemo še več veselja do provokacij. Ker dobijo pozornost.

Žalostno je, da nobeden izmed njih še ni tega pogruntal. Pa toliko intelektualcev na kupu…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

On_, nekega dne boš spregledal, tako kot esmeralda in ugotovil kakšen kekec si v resnici. Prvo kot prvo, mi naj nekdo tu gor razloži, zakaj je ta tema sploh zanimiva za brat. Kot drugo pa kako si lahko sploh upaš govoriti o nekom, ki grdo piše na forumu in da kaj takšnega ne sodi sem gor, če pa tudi sam sodeluješ v tem in tako zelo rad citiraš njegove komentarje. Tudi sam si provokator, ker spodbujaš takšne debate in sodeluješ v njih. Ti neboš ignoriral takšnih postov tako kot Robi, ti se boš odzval na njih že v minutki.

Glej sploh ni važno, kaj jaz pišem na forumu, sprijazni se, da te stvari niso pomembne v tvojem življenju ( Ali pač ? ). Preveč ste čustveni, preresno jemljete ta forum. Še enkrat, zakaj je ta tema nastala ? Meni se zdi, da sem vas nekatere tako zelo prizadel s svojimi komentarji, da boste o tem razglabljali še cel mesec, ali pa celo kar par let.

Naj vas potolažim, da vse žaljivke, ki sem vam jih do zdaj prispeval niso bile slabonamerne. Jaz vam želim samo pomagat in vas poskušat usmeriti v pravo smer. Trenutno ste na napačni progi, ki vodi v svet zafustriranih babnic, ki še vedno niso prišli do bistva njihovega obstoja na tem planetu. Pa upam, da se nisem preveč…prostaško izrazil. Če pa sem se, se pa že v naprej opravičujem.

ps : Pazite zdaj, da se neboste preveč čustveno odvzali. To bi lahko ogrozilo vašo popularnost na forumu.

http://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U&ob=av2e

[youtube]HKWeLOE-NMY[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katera figurica si ti, tista od človek ne jezi se? :)[/quote]

Ja, kaj ti misliš, da nisi figurica, ali kaj.

Glej, si samo en nick Marko in nič več. En od mnogih nickov v peskovniku.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem, kaj si ti predstavljaš pod figurica oziroma nick. Pri meni je tako, da nick predstavlja neko osebo, ki živi svoje življenje, se hrani, hodi v službo. Na kratko, vsi tukaj smo ljudje, ki živimo na planetu Zemlja. Si ti od kod drugod? Dežela figuric morda?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem, kaj si ti predstavljaš pod figurica oziroma nick. Pri meni je tako, da nick predstavlja neko osebo, ki živi svoje življenje, se hrani, hodi v službo. Na kratko, vsi tukaj smo ljudje, ki živimo na planetu Zemlja. Si ti od kod drugod? Dežela figuric morda?[/quote]
Vemo kako resno jemlješ ta forum ja, smo že zdavnaj ugotovili. Btw, pozabil si citirat moj prejšnji post.

Katera figurica si ti, tista od človek ne jezi se? :)[/quote]

Ona šahovska, ki jo premikajo prekaljene +30 igralke. :)))
Mi pa smo one, ki jih premikajo politiki.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dejta se vi2 že enkrat dol. Kar brsti od te vajine energije.

Lahko bi pa tebe skupaj zganbangala.

Sem glih razmišljal, da je škoda, da nista par…Bi že bila v isti postelji…:)

Sem glih razmišljal, da je škoda, da nista par…Bi že bila v isti postelji…:)[/quote]
A ti pa kao nebi prdružu zravn ? Ker pe*r si ti Robi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close