Obsojanje in žaljivke
Še na to sem pozabil odgovorit. Glej, nisem taka pi*cka in enostavno nimam toliko prostega časa, da bi se še za take stvari sekiral. Lahko ga kontaktiraš in ga povprašaš, če sem ga karkoli spraševal o tebi. Sam od sebe mi je omenil to, pa če mi zdaj verjameš ali ne.
Ma boli njega ku.rac za tuja mnenja. Njega “boli” samo to, da si ga s tistim zadel v živo točko in zdaj kvaka o nekem spoštovanju, prav patetično.[/quote]
Ti tudi preveč kvakaš na forumu. Patetična si sama. Get a life pa bo.
Ena punca, ki redno hodi na ta forum in s katero se pogovarjam preko gmaila ( nebom omenil vzdevka ) mi je ravnokar napisala. Bom kar citiral. “ah, tam gor je vedno bolj podobno tekmovanju kdo bo koga najbolj fajn zabil. vedno manj berem tist šmorn.”
Ne se vdat, dokler ne zmagaš.
Ma boli njega ku.rac za tuja mnenja. Njega “boli” samo to, da si ga s tistim zadel v živo točko in zdaj kvaka o nekem spoštovanju, prav patetično.[/quote]
Ti tudi preveč kvakaš na forumu. Patetična si sama. Get a life pa bo.[/quote]
A ne, kako se drugače zdaj sliši? Je tudi tebe zmotlo.
No tako se počutijo tisti ki berejo tvoje izpade.
Vprašajte se raje, zakaj, če vas toliko motijo takšne debate, zakaj se potem tako zelo radi oglašate in se vključujete v njih. Se pravi kritizirate komentarje, ki ne sodijo na ta forum, a vseeno jih tako radi preberite in citirate. Dvojna morala.
Kar povej tisti deklici, da ko je 3 dni ne bo na monu pa bo v v slo, potem lahko reče, da se je začela odvajat 😉
Ampak, Sadni, TI si tisti, ki tekmuješ, kdaj boš Marka in ostale bolj zabil, ki ven padaš vsakih 5 min in nisi sposoben normalne debate.
zrcalce, zrcalce …[/quote]Ne, ne, neeeeeee!
Mi smo tisti, ki ga provociramo, da je on tak, mi smo grdi, mi njemu polagamo besede na tipkovnico, on samo enter pritiska…………
Nobene zamere It. Tvoja pričakovanja so bila napačna. Hec no, ampak res so bila. 🙂
Ampak, saj veš, da se vsi trudimo po svojih najboljših močeh, tudi Sadni in vsi ostali. To pa še ne pomeni, da ne moremo bit še boljši. Učimo se, celo življenje.
Mene tudi ne moti (ali pa me, pa ne vem) :), in prav tako pričakujem argument, če ga ni, tudi vem, s kom imam opravka. Le da pri tem vedno ne zaključim, ampak mu nastavim ogledalo. Mogoče to ni najboljši način. Meni se pa vseeno zdi, da je tako odnos bolj iskren, če nekomu pomagam pri tem, da sam spozna kako ga vidim. Včasih je pa tudi molk bolj primeren, odvisno od situacije verjetno.
Eni se nemara preveč sekirate za virtualni “ugled”. Tukaj ni nobenih ljudi, so samo figurice, ki se pogovarjajo med sabo. Ene so bolj zanimive in znajo kaj povedati, ene pa manj in več ali manj samo filozofirajo o nesmislenih stvareh.
Ampak glede na to, da je avtor teme že večkrat poudaril, da je bolj virtualni tip človeka in da tudi pecar raje po internetu, kot v živo, me sploh ne čudi ta tema.
Nobene zamere It. Tvoja pričakovanja so bila napačna. Hec no, ampak res so bila. 🙂
[/quote]
Saj vem, Marko. Saj nisem mislila tako dobesedno oz. ne na tak način, bolj v smislu, da imam o tebi neko predstavo, da ti bolj ustreza drugačen način pisanja, razmišljanja, delovanja…
Način takšnega komuniciranje je za mene bolj najstniško obarvan, kar pa ne ustreza predstavi, ki jo imam o tebi.
Mene pa. Mogoče zato, ker tovrstne besede ne jemljem kot besede jabolko ali hruška, ampak s pomenom, občutki… ki se pojavljajo ob tem, ko pride do tovrstnih besed.
Ne vem, koliko ljudi tovrstne besede smatra kot nič kaj takega, meni beseda bedak ali butast ne deluje ljubkovalno. Prej nasprotno.
Pa kaj..Saj ne pričakujem, da se bo vsak do mene obnašal ljubkovalno…:)
Jaz se tudi ne do vseh….[/quote]Verjetno res niso to ljubkovalne besede ;), samo glede na to kako nekdo sestavlja stavke in na ketere se odziva, že lahko pričakuješ da bo kaj takega “priletelo”, čeprav upaš, da bo vseeno našel kak drug smisel v zapisu kot žalitev.
Kdo bi vedel koliko tega je prirojeno, koliko naučeno?
Sam mislim, da je večji del nezavedno priučen.
Mislim, da je to že vdelano v telo….Pač neka potreba po sprejemanju.
Obsojanje in žaljivke pa doživljamo kot zavrnitve. Lastni interesi potem odločajo kako se bomo odzvali…Ali z nasmehom ali pa borbeno, če čutimo, da nekdo želi poseči v naše življenje.
Priučene so le različne interpretacije nekih žaljivk in obsojanja.
Forum je zaprt za komentiranje.