Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek O ljubezni

O ljubezni

Ne jemati tako dobesedno, primer je prispodoba, kako si lahko zadovoljen z izbiro in se predaš brezpogojnemu uživanju:). Seveda paziš pri hoji, parket redno neguješ in se trudiš, da je čim manj prask:). Ampak on pa…da je tiho in leži tam dol:)))). Dej noooo:).[/quote]
Ja, s parketom bi ti to uspelo, ker njemu je vedno vseeno. :)[/quote]

Še lak gor vržeš, da orng zadihtaš in je večno pri miru:))).

Tebi se malo blede od lakote. :)) Daj si vsaj kako pašteto namaži.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi, daj že začni pravilno citirat, no…[/quote]
O čem ti to ?
Res sem že zamenjal Senzo in Skelo, ker imata podoben vzdevek. Sem pa tisto popravil. :)[/quote]

Ima Marko prav, samo, da ni bil nekdo, ampak Senza. 🙂

Vzamem nazaj in se opravičujem za ta nepotrebni medklic.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja, s parketom bi ti to uspelo, ker njemu je vedno vseeno. :)[/quote]

Še lak gor vržeš, da orng zadihtaš in je večno pri miru:))).[/quote]Tudi parket začne s časom škripat…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še lak gor vržeš, da orng zadihtaš in je večno pri miru:))).[/quote]Tudi parket začne s časom škripat…. ;)[/quote]

Saj nisem tako grozna ali pač?:))) Malo heca mora bit, a ne.

Kaj pravzaprav meni manjka?[/quote]

To nam ni znano, bolj se moraš predstaviti, pogosteje sodelovati/zapravljati čas tu gor 😉
Potem bo že kak pogumnež cinično povedal, kaj vse ti manjka :)))[/quote]

Več časa ???? Že sedaj mi pobere ves prosti čas.

Tudi parket začne s časom škripat…. ;)[/quote]

Saj nisem tako grozna ali pač?:))) Malo heca mora bit, a ne.[/quote]Menda je v vsakem hecu nekaj resnice….. 😉
Le kolk je je v tvojem? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To nam ni znano, bolj se moraš predstaviti, pogosteje sodelovati/zapravljati čas tu gor 😉

Več časa ???? Že sedaj mi pobere ves prosti čas.[/quote]
Gazelca pa ti si fuuuuuulllll zaposlena….. 🙂

Kaj je fakfehtarček, zdej se boš pa še po njej slinil ?

:)Po tebi se ne bom ziher, pa če si še tako želiš……cccccc

Joj pa On_je fuk fehtar sicer na nek prefinjen način kot polž k se cel slini sline mu bruhjajo iz da ne rečem kot….

Joj pa On_je fuk fehtar sicer na nek prefinjen način kot polž k se cel slini sline mu bruhjajo iz da ne rečem kot….[/quote]
Joj, da ne presojaj po sebi. Če se tebi vsaka prijaznost, ki jo ženski nameniš, zgodi takrat, ko si moker okorg ust, eni to pač zmorejo s suhimi usti. Ti nisi med njimi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joj pa On_je fuk fehtar sicer na nek prefinjen način kot polž k se cel slini sline mu bruhjajo iz da ne rečem kot….[/quote]
Joj, da ne presojaj po sebi. Če se tebi vsaka prijaznost, ki jo ženski nameniš, zgodi takrat, ko si moker okorg ust, eni to pač zmorejo s suhimi usti. Ti nisi med njimi.[/quote]

Če je govor o meni, jaz slinavcev ne maram. Pa takih, ki te hvalijo kako dobro izgledaš in take bedarije. Povabilo na pir je dobil le marihuanca, pa verjetno ne zato, ker me je hvalil ,kako dobro izgledam ha ha ha

Joj, da ne presojaj po sebi. Če se tebi vsaka prijaznost, ki jo ženski nameniš, zgodi takrat, ko si moker okorg ust, eni to pač zmorejo s suhimi usti. Ti nisi med njimi.[/quote]Kaj si ti njegov zagovornik,da se vtakneš zmeri zraven nisi nič boljši od oneta al tekmuješ z njim ?

Joj, da ne presojaj po sebi. Če se tebi vsaka prijaznost, ki jo ženski nameniš, zgodi takrat, ko si moker okorg ust, eni to pač zmorejo s suhimi usti. Ti nisi med njimi.[/quote]Kaj si ti njegov zagovornik,da se vtakneš zmeri zraven nisi nič boljši od oneta al tekmuješ z njim ?[/quote]
Saj ni važno, kdo sem. Pravi imam, to je važno. Sprijazni se. 😉

Kaj si ti njegov zagovornik,da se vtakneš zmeri zraven nisi nič boljši od oneta al tekmuješ z njim ?[/quote]
Saj ni važno, kdo sem. Pravi imam, to je važno. Sprijazni se. ;)[/quote]To ti misliš pametnjakovič…..

Več časa ???? Že sedaj mi pobere ves prosti čas.[/quote]
Ne zapravljaj čas za to bednost tukaj. 5 min dnevno je vrh glave

Saj ni važno, kdo sem. Pravi imam, to je važno. Sprijazni se. ;)[/quote]To ti misliš pametnjakovič…..[/quote]
To si ziher še isto zobno ščetko delita. Cimra, brata, pedra, call them whatever U want 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close