Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek O ljubezni

O ljubezni

Bravo ! 🙂

Tema je ljubezen! In ne tisto, kar bi vi radi, kaj vi pričakujete, kaj bi se po vaše spodobilo, kaj se izplača …
Ljubezen! Jaaaa?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Evo, tako bi morala vsaka razmšljat ! Gazela, ti moraš pomoje bit fejst baba 🙂

Jaz pa ne pričakujem nič. Od nobene. Potem se pa mene po drugi strani obtožuje, da se bifejski drkadžija. Pa kaj pol, če sem? Saj sem to sam zase. Jaz tudi zarostanim devicam, ločenkam in razočarankam ne težim, ker se bašejo s sladkarijami med sanjarjenjem ob telenovelah.

Marihuanca,
jaz bi sla s tabo spit kakšno pivo, ker si res zabaven.

Marihuanca,
jaz bi sla s tabo spit kakšno pivo, ker si res zabaven.[/quote]
Ampak boš morala sama plačat!…. za oba + njemu še potne stroške + ure zapravljene s tabo… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Packa, z mano pa nočeš it, ker sem ti kao preveč vulgaren.

Toooo Gazela :))))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Marihuanca,

Može i rakija!

Zajebal sem se, ko sem napisal, da pričakujem od ženske, da je lepa.

Ena prijateljica manj 🙁

Napiš, da je dost, če samo misliš, da je lepa…..
(al pa da ona misli, da je lepa, sej je isti šmorn)

Marihuanca,

Može i rakija![/quote]

Pa naravno da može. Upam, da ga boš fejst če ženske udrihal, ker se že vidim za šankom z nasmejanim obrazoma hi hi hi

Evo, tako bi morala vsaka razmšljat ! Gazela, ti moraš pomoje bit fejst baba :)[/quote]

Hvala EB.

Marihuanca,
Ampak boš morala sama plačat!…. za oba + njemu še potne stroške + ure zapravljene s tabo… ;)[/quote]

Jaz bi se na Gazelinem mestu pustila presenetiti.

Mah sem mislil napisati spis zakaj in kako, pa me minalo.

Prvic ta zenska ni najverjetneje top shit kot si misli.

Kot so ze omenili v postih pred mano. Samskim blizu ali nad 30 zenskam mocno primankuje samokritike.

Ce samo gledamo ta forum, se vsaka ko pojoce o problemih z moskimi opise kot top-shit material in zelo resna zenska.

Sem cekiral sceno na online dating straneh in je porazna kar se tice zensk.
Dejansko edine normalne zenske na teh portalih so samske mamice, ob predpostavki, da nimajo prevec prtljage iz prejsnih razmerij.

Katera?

Se strinjam. Visoka pričakovanja pa so pogojena s samim tehnološkim razvojem in civilizacijo.
Zato so pričakovanja vedno večja in hkrati družba postaja vedno bolj kompleksna. Vedno več se pričakuje. Pa naj bo to službeno, zasebno…..
Hkrati pa to s sabo prinese vedno več pogojevanja glede sprejemanja sočloveka in manj možnosti za ljubezen. Tisti, ki ne zmorejo slediti in izpolniti pričakovanj, pa jih družba že tako ali tako označi za manjvredne in nesposobne.

Jah ti. Marihuanco si povabila na pijačo, mene pa ne. Ljubosumen sem valjda.

Am Robi, tvoje šanse so še manjše od mojih. Si preresen pa preveč zrel za njo.

Ti si v bistvu isti, kot ženske, nad katerimi se pritožuješ. Rad bi neko “top shit” žensko, vse, kar si za to pripravljen narediti pa je klin na spletni portal in mogoče kakšno klišejsko vabilo na kavo.

Pubeci, tako to ne gre.

Le kako je lahko ljubosumen nekdo, ki zase pravi, da je tako lep, da ga vsaka ženska želi poseksati. :)))

Sej ne vem, kaj je point tegale? Da mora vzeti sebi vsakega zašpehanega, nezaposlenega
pijanca, zato, ker drugega ne bo dobila?
Al kako?
A to pomeni, da boste moški štrajkali in vztrajali na svoji jebivetrski sceni, pač dokler ženske
ne obupajo in spustijo kriterijev? (imamo pravico biti nesposobni luzerji in imamo pravico
ostati taki press)
A noge ima lahko do tal?
A usta ima lahko pod nosom?
A je tudi to že preveč zahtevno?
Sam prašam.

Lahko je, ko naleti na pravo.

Če pa je taka faca. Jaz ga vidim takšenga, sedi za šankom, malo daljši lasje, nič posebnega, ampak take finte za šankom poka, da se vsi režimo. Pričakujem smeh do solz.

Ljubosumnost pa ni lepa lastnost, sprejet je treba da si včasih spredaj včasih vzadaj.

Resni in zreli imamo zato več šans na dolgi rok. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close