O ljubezni
Mah sem mislil napisati spis zakaj in kako, pa me minalo.
Prvic ta zenska ni najverjetneje top shit kot si misli.
Kot so ze omenili v postih pred mano. Samskim blizu ali nad 30 zenskam mocno primankuje samokritike.
Ce samo gledamo ta forum, se vsaka ko pojoce o problemih z moskimi opise kot top-shit material in zelo resna zenska.
Sem cekiral sceno na online dating straneh in je porazna kar se tice zensk.
Dejansko edine normalne zenske na teh portalih so samske mamice, ob predpostavki, da nimajo prevec prtljage iz prejsnih razmerij.
Se strinjam. Visoka pričakovanja pa so pogojena s samim tehnološkim razvojem in civilizacijo.
Zato so pričakovanja vedno večja in hkrati družba postaja vedno bolj kompleksna. Vedno več se pričakuje. Pa naj bo to službeno, zasebno…..
Hkrati pa to s sabo prinese vedno več pogojevanja glede sprejemanja sočloveka in manj možnosti za ljubezen. Tisti, ki ne zmorejo slediti in izpolniti pričakovanj, pa jih družba že tako ali tako označi za manjvredne in nesposobne.
Sej ne vem, kaj je point tegale? Da mora vzeti sebi vsakega zašpehanega, nezaposlenega
pijanca, zato, ker drugega ne bo dobila?
Al kako?
A to pomeni, da boste moški štrajkali in vztrajali na svoji jebivetrski sceni, pač dokler ženske
ne obupajo in spustijo kriterijev? (imamo pravico biti nesposobni luzerji in imamo pravico
ostati taki press)
A noge ima lahko do tal?
A usta ima lahko pod nosom?
A je tudi to že preveč zahtevno?
Sam prašam.
Forum je zaprt za komentiranje.