Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek O ljubezni

O ljubezni

Ja sej. Takih pa ni tle gor 🙂

To nam ni znano, bolj se moraš predstaviti, pogosteje sodelovati/zapravljati čas tu gor 😉
Potem bo že kak pogumnež cinično povedal, kaj vse ti manjka :)))[/quote]
Če je lepa, potem z lepoto zadosti vsem pogojem. 🙂
Saj je napisal, da od ženske pričakuje samo to, da je lepa.[/quote]

Robi, daj že začni pravilno citirat, no…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ker grejo klobase napačno citiranih potem naprej…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bučke so mi zgnile, ni več, žal. :))
Ja saj ravno to ti pravim, da morajo pogoji biti izpolnjeni in takrat to ni več brezpogojna ljubezen. Kaj mate tak gosto meglo pri vas? :)[/quote]

Ves čas pišem, da na to gledam drugače:). Če nekdo zasede mesto v mojem srcu, potem je v igri za brezpogojno ljubezen:). Sicer se pri nas kaže sonček:).[/quote]
Nič ne gledaš drugače. Le pojem BL ti je všeč in zdaj “spreminjaš” svoj pogled nanj, zato, da ga lahko obdržiš v svoji teoriji. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ker je edino kar obvlada sedenje na tolsti riti in stiskanje kolen, da kaj doživi[/quote]

Maš srečo, da nikol ne tepem manjših in šibkejših od sebe….[/quote]

no, saj seksaš tudi s kakršnimikoli ne … skratka si nea(tra)ktivna

te, ki so pa na lastno srečo še niso ugotovile, da je človeštvo pogruntalo zrcalo ☺

Robi, daj že začni pravilno citirat, no…[/quote]
Le, da je v tem primeru je vse pravilno citirano in je nekdo narobe prebral. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi, daj že začni pravilno citirat, no…[/quote]
O čem ti to ?
Res sem že zamenjal Senzo in Skelo, ker imata podoben vzdevek. Sem pa tisto popravil. 🙂

Ja, na nek način, samo je drugače, ko se za nekoga odločiš in on zate. Z ljubeznijo se začneš pogovarjati o ljubezni:).[/quote]

A zato ti nisi nikdar nisi do nikogar ljubezniva, se pravi da nisi sposobna nikogar imeti rada? Potem je razumljivo, zakaj si že 10 let tu gor :)))[/quote]

Kakšnih 10 let? Mešaš pojma biti ljubezniv ali ljubiti.

Ves čas pišem, da na to gledam drugače:). Če nekdo zasede mesto v mojem srcu, potem je v igri za brezpogojno ljubezen:). Sicer se pri nas kaže sonček:).[/quote]
Nič ne gledaš drugače. Le pojem BL ti je všeč in zdaj “spreminjaš” svoj pogled nanj, zato, da ga lahko obdržiš v svoji teoriji. ;)[/quote]

Ne, ničesar ne spreminjam, ne obračam sem ter tja. V nekaj sem se prepričala in temu verjamem:).

Nič ne gledaš drugače. Le pojem BL ti je všeč in zdaj “spreminjaš” svoj pogled nanj, zato, da ga lahko obdržiš v svoji teoriji. ;)[/quote]

Ne, ničesar ne spreminjam, ne obračam sem ter tja. V nekaj sem se prepričala in temu verjamem:).[/quote]Fiši tebi ti si spet izgubila rdečo nit? 😉

Zadnje čase se ti to kar pogosto dogaja. Še malo pa boš brez rdeče oblekce… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne izključujem tega, da izgubljam rdečo nit:). Nisem več tako skoncentrirana, postajam površna…to je že res kriza, a ne:))). Blablabla…

No ja, ko je ravno tema o ljubezni….. kaj pa če te je to zadelo in še sama ne veš? :)))
Niti ti pa kar polzijo iz rok…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No ja, ko je ravno tema o ljubezni….. kaj pa če te je to zadelo in še sama ne veš? :)))
Niti ti pa kar polzijo iz rok…. :D[/quote]

Misliš zaljubljenost? Not possible:).

Niti ti pa kar polzijo iz rok…. :D[/quote]

Misliš zaljubljenost? Not possible:).[/quote]
V zaljubljenosti se človeku res zdi, da je vse brezpogojno, sicer pa pač ni no. Nehaj trmarit s tem. 🙂

Misliš zaljubljenost? Not possible:).[/quote]
V zaljubljenosti se človeku res zdi, da je vse brezpogojno, sicer pa pač ni no. Nehaj trmarit s tem. :)[/quote]

Zdaj si ti zašel:))). V zaljubljenosti je vse brezglavo:).

V zaljubljenosti se človeku res zdi, da je vse brezpogojno, sicer pa pač ni no. Nehaj trmarit s tem. :)[/quote]

Zdaj si ti zašel:))). V zaljubljenosti je vse brezglavo:).[/quote]…in izgubljaš rdeče niti 😉

…in pleteš nove, drugih barv:).

Seveda, ljubezenske….. 😛

Skratka opazili smo, da se s tabo nekaj dogaja. Saj nič zato….. smo navajeni že vsega…. :))

Ej, kdo pa je lucky guy? :)))

Zdaj si ti zašel:))). V zaljubljenosti je vse brezglavo:).[/quote]
Točno tako in ko glava odpove, pogojev sploh ne vidiš. 🙂

Seveda, ljubezenske….. 😛

Skratka opazili smo, da se s tabo nekaj dogaja. Saj nič zato….. smo navajeni že vsega…. :))

Ej, kdo pa je lucky guy? :)))[/quote]

A nisi ti?:))) Se dogaja ja, za večino tukaj nepredstavljive stvari:).

Moja definicija brezpogojne ljubezni, prilagojena za moški del populacije (ki mi na vsak način želi vsiliti svojo verzijo)… prilagam praktičen primer in sicer s ponazoritvijo nakupa parketa. Pri izbiri si pozoren na karakteristike različnih vrst parketov, gledaš njihovo uporabnost, vzdržljivost, kakovostno izdelavo, način obdelave in podobno. Postavljaš cel kup pogojev, ki so ključni za končni nakup. Potem sledi dokončna izbira in polaganje parketa s strani izbranega izvajalca. In na koncu si zadovoljno rečeš…to je to, zadovoljen/a sem z izbiro, parket je položen, zdaj lahko hodim po njem:). Dobiš, kar zahtevaš in ves napor za izpolnitev želja, pogojev v trenutku izpuhti, postane nepomembno:).

Se pravi, BL zate pomeni, da lahko hodiš po svojemu, on pa nič ne reče, se nič ne pritožuje, skratka lepo mu je. :)) Daj, raje si kupi parket. 😉

Ne jemati tako dobesedno, primer je prispodoba, kako si lahko zadovoljen z izbiro in se predaš brezpogojnemu uživanju:). Seveda paziš pri hoji, parket redno neguješ in se trudiš, da je čim manj prask:). Ampak on pa…da je tiho in leži tam dol:)))). Dej noooo:).

ljubezni NI .. se je ne da namazati ne na kruh ne na nič

je pa f.u.k (kakršem koli pač že)
in podjebavanje (zaradi kakršnegakoli pać že f.u.ka)

Ne jemati tako dobesedno, primer je prispodoba, kako si lahko zadovoljen z izbiro in se predaš brezpogojnemu uživanju:). Seveda paziš pri hoji, parket redno neguješ in se trudiš, da je čim manj prask:). Ampak on pa…da je tiho in leži tam dol:)))). Dej noooo:).[/quote]
Ja, s parketom bi ti to uspelo, ker njemu je vedno vseeno. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close