Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek O ljubezni

O ljubezni

Ti si spet na osebni nivo prešaltal?
A se res ne znaš drugače pogovarjat kot da zasmehuješ druge?[/quote]

Pa kaj si ti za en liml, da boš pridigal tukaj? Vozi![/quote]Saj bi jaz tudi tebi rekel da vozi pa vem, da tako kompleksnega opravila nisi sposoben….. 😀
bom kakar jaz vozil, ti se samo udobno namesti in uživaj…kot vedno 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si spet na osebni nivo prešaltal?
A se res ne znaš drugače pogovarjat kot da zasmehuješ druge?[/quote]

Aja? A ti pa mene lahko zasmehuješ? Pa mi očitaš, da ne plačujem preživnine čeprav jo vsako četrtletje točno na dan. Točno na dan!

Zloben si da veš![/quote]Kolk je bila šele tista zlobna, ki ti je zrihtala da moraš plačevat…., točno na dan. Točno na dan!… he,he,he…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hudič je, ko ona ni edina….. :)))

Aja? A ti pa mene lahko zasmehuješ? Pa mi očitaš, da ne plačujem preživnine čeprav jo vsako četrtletje točno na dan. Točno na dan!

Zloben si da veš![/quote]Kolk je bila šele tista zlobna, ki ti je zrihtala da moraš plačevat…., točno na dan. Točno na dan!… he,he,he…[/quote]

No ja no kaj pa vem. Vendarle se gre za mojega otroka, ki ga imam zelo rad.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sej to smo že pogruntali. Stara garda se nad našimi dognanji kr naprej zgraža in ponuja svoje recepte.

fajn bi bilo, če se ne bi v vsaki temi eni in isti skoz pričkali. Me je pa marihuanca vsaj nasmejal. Tale ženščina pa tako ali tako ne ve, kaj bi rada in to že zadnjih 10 let. Tisto, kar ona očita moškim, manjka njej sami.
Noben princ je ne bo rešil muk sprejemanja lastnih odločitev. Pa najbrž res ni tak zadetek na lotu, da bi se vsi pulili zanjo.

Kolk je bila šele tista zlobna, ki ti je zrihtala da moraš plačevat…., točno na dan. Točno na dan!… he,he,he…[/quote]

No ja no kaj pa vem. Vendarle se gre za mojega otroka, ki ga imam zelo rad.[/quote]Itak da, saj je pravega spola…. cccccc
Ampak vseeno ga nimaš toliko, da bi lahko živel z njegovo mamo v ljubezni, a ne? 😉

Amen.

Sej to smo že pogruntali. Stara garda se nad našimi dognanji kr naprej zgraža in ponuja svoje recepte.[/quote]

Aja, kaj pa ponujam?
Vsak mora odrasti….vsaj fizično, če ne v glavi…če jaz to svetujem, ali ne.
Aja…in kera so to silna dognanja in le kako sem jih uspela spregledat?
Jaz vidim tlele samo cmizdrenje in jamranje in šimfanje, in metanje po tleh in dretje…

Sej nisem tebe mislil. zakaj misliš, da je vedno vse tebi namenjeno?

Emmmm…mogoče zato, ker si citiral moj post? Sem pa res čudna.

Boljše se ne bi mogla opisat.

No ja no kaj pa vem. Vendarle se gre za mojega otroka, ki ga imam zelo rad.[/quote]Itak da, saj je pravega spola…. cccccc
Ampak vseeno ga nimaš toliko, da bi lahko živel z njegovo mamo v ljubezni, a ne? ;)[/quote]

No ja res je, da sem si jaz bolj želel potomca in ji obljubljal nebesa ampak, če dva nista za skupaj pač nista za skupaj 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Skela, kdaj si se ti nazadnje nasmejala ? Men ful žalostna deluješ

Boljše se ne bi mogla opisat.[/quote]

Škoda, ker ne vidiš mimo užaljenosti….

V bistvu sem samo zelo prehlajena :-))

Sej to smo že pogruntali. Stara garda se nad našimi dognanji kr naprej zgraža in ponuja svoje recepte.[/quote]

Aja, kaj pa ponujam?
Jaz vidim tlele samo cmizdrenje in jamranje in šimfanje, in metanje po tleh in dretje…[/quote]

Oooo, tudi ti si kar zgleden del vsega tega.

VIdiš, že trije smo ti napisali isto. Nekaj torej mora bit na tem 🙂

Aja, kaj pa ponujam?
Jaz vidim tlele samo cmizdrenje in jamranje in šimfanje, in metanje po tleh in dretje…[/quote]

Oooo, tudi ti si kar zgleden del vsega tega.[/quote]

Ja. Plesat okoli in kazati name, da ne bi bilo treba povedat silnih dognanj in pametnih
ugotovitev, ki me bodo pustile brez besed….
Kaj pa če ne bi ob vsakem mojem stavku začeli “ti pa to, kaj pa ti, sej ti si tudi….”…pa
mogoče odgovarjali na temo?
Verjetno res pričakujem preveč…

Ja. Vsi trije (ali eden ali dva ali kolikor vas je) ste se nesposobni posvetiti problemu ali
pogledati vase.
Znate pa to, kar ste se naučili pri treh letih….pokazati s prstom…

Problem današnjega časa so presivoka pričakovanja – ona pričakuje od partnerja, da bo lep, uspešen, se rad pogovarjal, ji stal vedno ob strani; on pričakuje . lepo, pametno, samostojno, uspešno žensko.

Ko bi znale povzeti dobre lastnosti fanta, slabe pa sprejeti! Punce povejte mi, kolikokrat prijateljicam pohvalite partnerja? Ali je pogovor bolj v smislu, moj že spet to pa to ni naredil, na živce mi gre ko se vsak zvečer zleken na kavč in gleda tv namesto, da bi se pogovarjal za mano, … Povejte mi kolikokrat mu napišete zabaven SMS?

Jaz pravim tip mi mora biti vizualno všeč, imeti mora podoben pogled na svet (enake vrline), nekaj skupenga okusa (npr. dobra hrana, …) ostalo pa sprejmem kot zabavni del zveze.

Oooo, tudi ti si kar zgleden del vsega tega.[/quote]

Ja. Plesat okoli in kazati name, da ne bi bilo treba povedat silnih dognanj in pametnih
Kaj pa če ne bi ob vsakem mojem stavku začeli “ti pa to, kaj pa ti, sej ti si tudi….”…pa
Verjetno res pričakujem preveč…[/quote]

Vrača se ti tisto, kar sama najraje počneš. To ti pa zdaj ne paše. Tipično babje. Vse bi moralo biti po njeno. Ko ona šimfa druge, je to pač stvar svobode govora. Ko se kdo loti nje, je pa to pomanjkanje kulture.

Ravno to je point teme, a glej, spet se prepucava na ustaljen način. Obenem se premalo zaveda, da je izhodišče v vzorcu nerazčiščenih relacij oče-hči oziroma mama-sin.

Am, jst pričakujem od nje samo, da je lepa. Ženske imate ponavadi dvakrat večja pričakovanja od ns.

Verjetno res pričakujem preveč…[/quote]

Vrača se ti tisto, kar sama najraje počneš. To ti pa zdaj ne paše. Tipično babje. Vse bi moralo biti po njeno. Ko ona šimfa druge, je to pač stvar svobode govora. Ko se kdo loti nje, je pa to pomanjkanje kulture.[/quote]

Prav. Saj mi je bilo jasno, kakšen bo odgovor….oziroma pomanjkanje odgovora…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close