Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek O ljubezni

O ljubezni

Ja sej, ker si že tok znaveličana nad svojim, da ti je že skoraj vsak boljši od njega.

In zakaj nisi z enim od teh?[/quote]

Če se prav spomnim, je nekje napisala, da ne išče nič resnega. Ko bo, bo najbrž izbirala med tistimi iz Čopove, srečni izbranec pa bo obsojen na bolj ali manj konstantno abstinenco in večno dokazovanje svoje uporabnosti ter koristnosti.

Kaj praviš Margot – greva z Marihuanco na enega kratkega?

Previsoko vrednotenje sebe, neralni pogledi, vplivi holivudskih žajfnic, le da jih tukaj ne pričaka princ, razočaranja – predvsem pa težki karakterji žensk, s katerimi moški ne zdržijo, ker niso za sobivanje v dvoje ob svojem težkem in nemogočem značaju, osredotočene na slabo in iščoč napake na drugih, čeprav same mislijo, da so prvorazredna roba… 😀

Ženske, ki se pritožujejo nad moškimi, so na istem kot moški, ki bemtijo nad ženskami – torej večno samski zaradi lastnih kompleksov, ki jim spodkopavajo kakršni koli resnejše ali trajnejše stike z nasprotnim spolom. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Am, jst pričakujem od nje samo, da je lepa. Ženske imate ponavadi dvakrat večja pričakovanja od ns.[/quote]
Kaj pa lahko pričakuješ od ene, ki je samo lepa? Manj, kot pričakuješ od nje, več bo ona od tebe. Preskromen si, potem pa ji ne pašeš. Jebi ga, skromnost, če z njo pretiravaš, se tudi ne splača.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je najbrž zato ker si vezana, marsikaj vidiš drugače 😉

Kaj praviš Margot – greva z Marihuanco na enega kratkega?[/quote]

Glede na to, da marihuanca že osem (ali koliko) let ni, si daljšega tudi ne moreš obetat.:)) Hec, hec.

Glej, jaz bi na tvojem mestu šla. Zakaj pa ne? Ti samska, on samski…
Držim pesti :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

evo .. in potem se babnica meče za tipom, ki ne mara babnic!!
še eno vleče s sabo … jao ..

Am, jst pričakujem od nje samo, da je lepa. Ženske imate ponavadi dvakrat večja pričakovanja od ns.[/quote]
Kaj pa lahko pričakuješ od ene, ki je samo lepa? Manj, kot pričakuješ od nje, več bo ona od tebe. Preskromen si, potem pa ji ne pašeš. Jebi ga, skromnost, če z njo pretiravaš, se tudi ne splača.[/quote]
Ne vem o čem govoriš, meni se to ne dogaja.

To je najbrž zato ker si vezana, marsikaj vidiš drugače ;)[/quote]

Hmm… mislim, da sem jaz vse življenje gledala brez tistega da moram nekaj videti, in to na hitro.

Glede na to, da marihuanca že osem (ali koliko) let ni, si daljšega tudi ne moreš obetat.:)) Hec, hec.

Držim pesti :))[/quote]
Gazelca samska? To je pa nekaj novega…

Ti poznaš samo nabiranje gob, fitnes in disko, druge bolike druženja pa zate ne obstajajo. No, da ti jih naštejem še nekaj. Obisk sorodnikov (enkrat oni sem, drugič mi tja), prijateljev takih in onakih doma ali na kakem izletu, dopustu itn, druženje na različnih rekreacijah, rojstnodnevnih zabavah ali piknikih. Pri nabiranju gob pa še nisem nobenega srečal. Verjetno ne hodim v pravi gozd. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Rojstnodnevne zabave pri sorodnikih. Ti se samo s sorodniki družiš, prijateljev si itak nisi sposoben izborit.

Eh, riba, hitro po zrak. En kup pogojev se mora izpolniti, da dobiš brezpogojno ljubezen. Ampak, ker rabiš kup pogojev, ni več BREZpogojna. Malo logike, no. 🙂

Pri 35., pa po nekaj propadlih vezah, ta pa še zmeraj na podobne moške naleti, ti da zelo velik občutek, da tudi ta 35. letnica nima pojma kaj bi rada v življenju pa pošlihtanega postrešja. Že samo ko bereš to njeno pismo vidiš, da je izjemno težak karakter in jaz pri takem tipu človeka naredim obvoz, saj ne vidi ene pozitivne lastnosti pri nasprotnem spolu.

Tudi določene izjave Miklavčičeve so smešne.

Gazelca samska? To je pa nekaj novega…[/quote]

EnTip že ve da nisem samska. Pa saj z marihuanco bi šla le na kratkega in na smeh.

A da ni??? Jah, kaj ti jaz vem, jaz sem ti kaj i tele :))

Ja nič Gazelca. Potem pa res samo enega kratkega, pol pa hitro domov.
Pa na krhelj limone ne pozabi. :))

EnTip že ve da nisem samska. Pa saj z marihuanco bi šla le na kratkega in na smeh.[/quote]
Tako se ponavadi začne za kaj daljšega. 😉

Ubogi ta, ki si mora prijatelje izboriti…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pol pa naj ima te iz Kristalne palače za neresno uporabo.

Torej vse znotraj nekega zaprtega kroga. Zato pa se potem pojavi potreba iskanja partnerja online. makes sense.

Eh, riba, hitro po zrak. En kup pogojev se mora izpolniti, da dobiš brezpogojno ljubezen. Ampak, ker rabiš kup pogojev, ni več BREZpogojna. Malo logike, no. :)[/quote]

Moja interpretacija je takšna, da je za ljubezen treba ustvariti podlago. Ne moreš nekoga sneti s ceste in si reči, da ga boš od danes naprej imel brezpogojno rad. Vsak ima svoje kriterije, koga bo spustil blizu. Kdor ima rad samega sebe, ima pogoje do sebe in do drugih. Ko ti pa nekdo pride toliko blizu, da si želiš biti z njim in obratno (je šel čez določeno sito pogojev in uspešno prestal test haha), potem pa lahko rečeš, da boš fural brezpogojno ljubezen (spet do neke meje, ker okoliščine se spreminjajo skozi čas).

Torej vse znotraj nekega zaprtega kroga. Zato pa se potem pojavi potreba iskanja partnerja online. makes sense.[/quote]
Saj svoje razloge za to sem pa že nedavno napisal.

Ubogi ta, ki si mora prijatelje izboriti…[/quote]

jep … za prijatelje se je treba “boriti” največ sam s sabo, da jih ne zjebeš v parnerje/ke, foušljivce ….

Sej tebi verjamem, da si zadovoljen.

Stvar je v tem, da si tisti, ki so samski, ne morejo privoščit takega načina življenja, kot ga imaš ti, če hočejo koga novega srečati. In glede na to, da zavračajo tudi online portale, češ, da je “roba preslaba”, so v brezupni situaciji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close