Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Niz dogodkov – Nizka samopodoba

Niz dogodkov – Nizka samopodoba

GF, ti se rada z marsičem/marsikom igraš, ne le s plastelinom :)))[/quote]

Tako je Calypso, sem normalna:))). Zakaj te to preseneča?:))[/quote]

Ni presenečenj, toda vedi, da je tvoj vidik normalnosti lahko povsem drugačen od mojega :)))

😀
Dopuščam možnost, da je nekaterim to celo všeč 😉 :))))[/quote]

Drugim?! GF zanima le lasten užitek :)))[/quote]Misliš, da ni nikogar, ki bi ji celo to privoščil? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A tebe se pa več ne da, si že prelesena? :)[/quote]

Tudi plastelin se na zraku posuši in strdi :))) torej tem dlje na luftu, težje naš je upogibati…. Bolj star bolj trd 😀

Drugim?! GF zanima le lasten užitek :)))[/quote]Misliš, da ni nikogar, ki bi ji celo to privoščil? :))[/quote]

Čakam, da nam fiši pojasni, kako je s tem 🙂

A tebe se pa več ne da, si že prelesena? :)[/quote]

Tudi plastelin se na zraku posuši in strdi :))) torej tem dlje na luftu, težje naš je upogibati…. Bolj star bolj trd :D[/quote]
Ko ga pa pomočiš v vodo, pa postane mehak, kot da je svež. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Misliš, da ni nikogar, ki bi ji celo to privoščil? :))[/quote]

Čakam, da nam fiši pojasni, kako je s tem :)[/quote]

No no, da se ne bo komu zataknilo:)). Res je petek dan za metek, ampak prišparajte svoje naboje:)). Drgač pa imam izreden smisel za empatijo, ki že meji na altruizem:))). Matr sm popolna:)).

Tudi plastelin se na zraku posuši in strdi :))) torej tem dlje na luftu, težje naš je upogibati…. Bolj star bolj trd :D[/quote]
Ko ga pa pomočiš v vodo, pa postane mehak, kot da je svež. :)[/quote]

Iz rok si mi vzel:))). Vse se da, če se hoče, a ne:). Tut starga bika lahko kaj naučiš:)).

Čakam, da nam fiši pojasni, kako je s tem :)[/quote]

No no, da se ne bo komu zataknilo:)). Res je petek dan za metek, ampak prišparajte svoje naboje:)). Drgač pa imam izreden smisel za empatijo, ki že meji na altruizem:))). Matr sm popolna:)).[/quote]

Res je! Postavili ti bomo spomenik :))))

No no, da se ne bo komu zataknilo:)). Res je petek dan za metek, ampak prišparajte svoje naboje:)). Drgač pa imam izreden smisel za empatijo, ki že meji na altruizem:))). Matr sm popolna:)).[/quote]

Res je! Postavili ti bomo spomenik :))))[/quote]

Ampak raje ne iz plastelina, baje ga voda zmehča :D…čeprav dokler ne vidim na lastne oči da je temu tako, ne verjamem nič :)))

Ampak raje ne iz plastelina, baje ga voda zmehča :D…čeprav dokler ne vidim na lastne oči da je temu tako, ne verjamem nič :)))[/quote]Pogoj je le da je voda topla!
Hudič je v detajlih…. 😉

Deklica2014 a ti premoreš kaj tople vode vsaj v mehurju? :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ampak raje ne iz plastelina, baje ga voda zmehča :D…čeprav dokler ne vidim na lastne oči da je temu tako, ne verjamem nič :)))[/quote]Pogoj je le da je voda topla!
Hudič je v detajlih…. 😉

Deklica2014 a ti premoreš kaj tople vode vsaj v mehurju? :)))))[/quote]

Take, ali bolje tako vroče ali celo vrele, da bi korenitno znala spremeniti ljudi; te moram razočarat, žal ne :))), sicer pa če bi polivala z vročo vodo bi marsikoga opekla….. 😀

In ti jaz ne bi predstavljal neke bistvene spremembe in izziva ? 🙂
Če praviš, da se od mene ne bi mogla veliko naučiti.

In ti jaz ne bi predstavljal neke bistvene spremembe in izziva ? 🙂
Če praviš, da se od mene ne bi mogla veliko naučiti.[/quote]

Ti si že kot pojava en velik problem ups izziv:))). Saj se učim…predvsem česa aboslutno NE:)). Dej no…mal te hecam:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close