Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Niz dogodkov – Nizka samopodoba

Niz dogodkov – Nizka samopodoba

Ne razumem, koga bi naj branil in na katero stran bi naj pogledal ?[/quote]

Vedno omenjaš ena in iste akterje v državi. Zato pravim, da se obrni še kam drugam, začni spreminjati svoj odnos do sveta in se ti bodo začele odvijati tudi lepe stvari.

Izkoriščanje vsakega dneva posebej je zame popolnost. Če je tebi to vedno nedosegljivo in se distanciraš že od same besede perfekcija, potem živi s približki tistega, kar bi rad.

Res pa je tudi, da si pojem “popolnoma zadovoljen” različno razlagamo in s tem ga tudi različno rabimo. :)[/quote]
Gre se za potrebo po sami trditvi. Kako si drugi razlagajo, pa nam je bolj ali manj vseeno.
Perfekcionist ne more biti nikoli popolnoma zadovoljen. Zato tu nekaj ne štima. :)[/quote]
Mogoče to, da ona sploh ni perfekcionst, sama pa misli, da je. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gre se za potrebo po sami trditvi. Kako si drugi razlagajo, pa nam je bolj ali manj vseeno.
Perfekcionist ne more biti nikoli popolnoma zadovoljen. Zato tu nekaj ne štima. :)[/quote]
Mogoče to, da ona sploh ni perfekcionst, sama pa misli, da je. :)[/quote]

Sigurno nisem v Robijevem kontekstu, ker vidi le slabe plati.

Kaj pa naj, če pa so že 20 let isti akterji na oblasti. 🙂

Saj pa se mi ne dogajajo samo slabe stvari in nisem kronično nezadovoljen…:)
Vendar pa ne bom sam začel spreminjati svojega odnosa do sveta, ker bom potem postal le še eden izmed akterjev s podobnimi lastnostmi in pogledom na svet.
Jaz ne bom spremenil svojega pogleda na svet, ker sem ga že. Živim samo zato, da pomagam še drugim ustvarjati nov pogled na svet.

Če vsak dan izkoristiš v popolnosti, potem pa nisi perfekcionist. Kot to sama trdiš.

Mogoče to, da ona sploh ni perfekcionst, sama pa misli, da je. :)[/quote]
Točno to sem sam opazil. 🙂

:))) Pa ti si popoln:))). Torej si spoznal, da je čas, da spremeniš še druge. Koga že? Svoje družinske člane? Forumaše? Komu odpiraš oči?

:))) Pa ti si popoln:))). Torej si spoznal, da je čas, da spremeniš še druge. Koga že? Svoje družinske člane? Forumaše? Komu odpiraš oči?[/quote]
Ne vem komu. In mi to ni pomembno. Pomembno mi je le, da izrazim svoje mnenje. Kjerkoli že.

:))) Pa ti si popoln:))). Torej si spoznal, da je čas, da spremeniš še druge. Koga že? Svoje družinske člane? Forumaše? Komu odpiraš oči?[/quote]
Ne vem komu. In mi to ni pomembno. Pomembno mi je le, da izrazim svoje mnenje. Kjerkoli že.[/quote]

Napisal si, da živiš za to, da pomagaš drugim ustvarjati nov pogled na svet! Kdo pravi, da je tvoj pogled pravi? Kakšna samovšečna izjava.

Ne vem komu. In mi to ni pomembno. Pomembno mi je le, da izrazim svoje mnenje. Kjerkoli že.[/quote]

Napisal si, da živiš za to, da pomagaš drugim ustvarjati nov pogled na svet! Kdo pravi, da je tvoj pogled pravi? Kakšna samovšečna izjava.[/quote]

Niti ne – še vedno je lahko Robijev pogled boljši od nekoga, ki že dolgo noče videti 🙂

Napisal si, da živiš za to, da pomagaš drugim ustvarjati nov pogled na svet! Kdo pravi, da je tvoj pogled pravi? Kakšna samovšečna izjava.[/quote]

Niti ne – še vedno je lahko Robijev pogled boljši od nekoga, ki že dolgo noče videti :)[/quote]

Se strinjam. Samo kdo je on, da bo spreminjal druge, jih podučeval? S kakšno pravico si je nadel to poslanstvo? Je mesija?

Niti ne – še vedno je lahko Robijev pogled boljši od nekoga, ki že dolgo noče videti :)[/quote]

Se strinjam. Samo kdo je on, da bo spreminjal druge, jih podučeval? S kakšno pravico si je nadel to poslanstvo? Je mesija?[/quote]

Vsi smo na nek način učitelji. Mesija je pa baje (bil) le en :)))

Ti delam konkurenco ? 🙂
Saj podpiram prosti trg. 🙂

Moj pogled temelji na poštenosti in moralno etičnih zakonih. Moti lahko samo tistega, ki ga motijo takšna pravila.

Ti delam konkurenco ? 🙂
Saj podpiram prosti trg. 🙂

Moj pogled temelji na poštenosti in moralno etičnih zakonih. Moti lahko samo tistega, ki ga motijo takšna pravila.[/quote]

Nop, ker jst sem izrazito skromna:). In še veliko se moram naučiti, ampak ne od tebe veš:))).

Jaz sem skromen. Ne ti meni zdaj delat konkurence. 🙂
A veš, da se ravno od tistega imamo največ za naučiti, za katerega menimo, da se nimamo kaj naučiti ? 🙂

A veš, da se ravno od tistega imamo največ za naučiti, za katerega menimo, da se nimamo kaj naučiti ? :)[/quote]

Potem praviš, da je z mojo percepcijo nekaj hudo narobe?:)

A veš, da se ravno od tistega imamo največ za naučiti, za katerega menimo, da se nimamo kaj naučiti ? :)[/quote]

Potem praviš, da je z mojo percepcijo nekaj hudo narobe?:)[/quote]
Ne to. Pravim, da se ljudje načeloma bojimo sprememb.
In ker meniš, da sem drugačen od tebe, to drugačnost zavračaš. In s tem zavračaš, da spoznaš nekaj novega.
Zato raje izberemo nekoga, ki nam je blizu in ima podobna načela. Vendar se od takšnega ne moremo kaj dosti novega naučiti, ampak ob njem le potrjujemo to, kar že vemo. To pač bolj zato, da se lahko počutimo pametnejše. 🙂

Potem praviš, da je z mojo percepcijo nekaj hudo narobe?:)[/quote]
In ker meniš, da sem drugačen od tebe, to drugačnost zavračaš. In s tem zavračaš, da spoznaš nekaj novega.
Zato raje izberemo nekoga, ki nam je blizu in ima podobna načela. Vendar se od takšnega ne moremo kaj dosti novega naučiti, ampak ob njem le potrjujemo to, kar že vemo. To pač bolj zato, da se lahko počutimo pametnejše. :)[/quote]

Na splošno imamo ljudje res raje že utečene, poznane vzorce in nas vsaka sprememba vrže iz tira. No, pri meni ni čisto tako, prej bi rekla, da iščem spremembe, ker sicer bi umrla od monotonije:). Problemov ni, so izzivi:).

Zato raje izberemo nekoga, ki nam je blizu in ima podobna načela. Vendar se od takšnega ne moremo kaj dosti novega naučiti, ampak ob njem le potrjujemo to, kar že vemo. To pač bolj zato, da se lahko počutimo pametnejše. :)[/quote]

Na splošno imamo ljudje res raje že utečene, poznane vzorce in nas vsaka sprememba vrže iz tira. No, pri meni ni čisto tako, prej bi rekla, da iščem spremembe, ker sicer bi umrla od monotonije:). Problemov ni, so izzivi:).[/quote]

Dobri izzivi so moški, kljub problematičnosti iskalke. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam. Samo kdo je on, da bo spreminjal druge, jih podučeval? S kakšno pravico si je nadel to poslanstvo? Je mesija?[/quote]
Kdo bo pa otroke učil, če ne starš? Boš ti prevzela? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo bo pa otroke učil, če ne starš? Boš ti prevzela? :)[/quote]

Ja Marko, tukaj je jasno:). Otroci so kot plastelin, lahko jih še upogibaš:)).

Kdo bo pa otroke učil, če ne starš? Boš ti prevzela? :)[/quote]

Ja Marko, tukaj je jasno:). Otroci so kot plastelin, lahko jih še upogibaš:)).[/quote]

GF, ti se rada z marsičem/marsikom igraš, ne le s plastelinom :)))

Ja Marko, tukaj je jasno:). Otroci so kot plastelin, lahko jih še upogibaš:)).[/quote]

GF, ti se rada z marsičem/marsikom igraš, ne le s plastelinom :)))[/quote] 😀
Dopuščam možnost, da je nekaterim to celo všeč 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

GF, ti se rada z marsičem/marsikom igraš, ne le s plastelinom :)))[/quote]

Tako je Calypso, sem normalna:))). Zakaj te to preseneča?:))

A tebe se pa več ne da, si že prelesena? 🙂

GF, ti se rada z marsičem/marsikom igraš, ne le s plastelinom :)))[/quote] 😀
Dopuščam možnost, da je nekaterim to celo všeč 😉 :))))[/quote]

Drugim?! GF zanima le lasten užitek :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close