Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek navlaženost vagine

navlaženost vagine

Obožujem p(r)ozorne ljudi:). Ful hvala:).[/quote]
vse drugo … samo vagine nimaš vlažne ☺

zakaj sploh sprašuješ za nasvet, ko pa sama veš kje je težava, sprosti se pa bo steklo samo od sebe

Dater, meni se pač uporaba lubrikanta ne zdi mehanika in pot v telovadbo brez finih prijemov. Ti pišeš kot da je to zadeva, ki je že prerasla v problem (uporaba lubiča, drugače sploh ne zalaufa). Še vedno se lahko ukvarjata drug z drugim, samo da ni težav s trenjem, nožnica se lahko naknadno sama navlaži oz. dovlaži, ampak ja, če se gre vse tako secirat, pol hitro rata, da “imamo problem”, ker ni vse by the book.

A potem si tud tak tradicionalist glede uporabe igračk? Češ, a ji sam moj kurac ni dovolj?

p.s.: Nobene info o Onetu – je mar umrl al ga baba na kratk drži?

Jaz vam samo razlagam o psihologiji na zacetku vez, ko se zacenja s spolnostjo. Ko clovek naleti na “vecno” suho se vprasa, zakaj. Zaradi tega ne rabi biti nobene drame. Je pa motece.

Jaz vam samo razlagam o psihologiji na zacetku vez, ko se zacenja s spolnostjo. Ko clovek naleti na “vecno” suho se vprasa, zakaj. Zaradi tega ne rabi biti nobene drame. Je pa motece.[/quote]
Razlogov je pa lahko ogromno. Od lastnih zavor, do nesproščenosti, do nekompatibilnosti…..
Mogoče z drugim, v drugačnih okoliščinah, ko bi se počutila bolj sproščeno, ne bi bila več suha.
Nekatere ženske rabijo več časa, da se privadijo na novega partnerja.

Suhost nožnice je lahko tudi povsem fizični problem in nima nobene veze s psiho. Jaz imam super partnerja že vrsto let in ko sem zaradi ginokoloških težav prestala manjšo operacijo, se je začelo. Suha kot papir. Potrebna tako, da glava peče, pa ne more noter! Lubrikant je zakon, ampak kaj ko ni vedno pri roki! Zoprna stvar skratka.Ginekologinja predlaga neke svečke, ampak nič ne pomagajo, samo drage so.

Kot si napisala, zaprna stvar.

Jaz vam samo razlagam o psihologiji na zacetku vez, ko se zacenja s spolnostjo. Ko clovek naleti na “vecno” suho se vprasa, zakaj. Zaradi tega ne rabi biti nobene drame. Je pa motece.[/quote]
Razlogov je pa lahko ogromno. Od lastnih zavor, do nesproščenosti, do nekompatibilnosti…..
Mogoče z drugim, v drugačnih okoliščinah, ko bi se počutila bolj sproščeno, ne bi bila več suha.
Nekatere ženske rabijo več časa, da se privadijo na novega partnerja.[/quote]
Ravno tako se vlažnost spreminja glede na različna obdobja ciklusa. V času ovulacije je najboljša 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi, če me ne bi omenil, ne bi bila užaljena.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tudi, če me ne bi omenil, ne bi bila užaljena.[/quote]

Za vsak slučaj. Ni se dobro zameriti ženski.

Po vsem tem dopisovanju in nasvetih sem postal še jaz vlažen 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zdaj veš, kako še ljubico narediti vlažno. 🙂

Hormoni seveda naredijo svoje. 🙂

Zdaj veš, kako še ljubico narediti vlažno. 🙂

Hormoni seveda naredijo svoje. :)[/quote]

Robi problem je, ker sem se sedaj jaz navlažil :))

Hitro pokliči ljubico. 🙂

Ne morem. Zato pa je ljubica 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close