Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek navlaženost vagine

navlaženost vagine

Lepo, da me vidiš popolno in misliš, da se imam za večvredno:)). Nisem rojena zato, da bom vsakemu buhteljnu pojasnjevala, kar sama vem. Včasih je že prav ponižujoče, kako nekateri samo zahtevajo, ne da bi sami bili pripravljeni se o kakšni stvari prej pozanimati. Možgane na pašo in naj drugi vse naredijo namesto njih. To je problem slovenceljnev, ker samo stokajo, jamrajo in čakajo, da jim vse prinesejo na pladnju. Če je tvoje poslanstvo, da osveščaš idiote, potem izvoli, tvoja stvar:). Samo ne pričakuj od vseh enako in ne kaži s prstom name, da sem preveč hoch za tovrstne situacije.

Kar se obiskov zdravnika tiče…marsikomu bi bilo potrebno zaračunati in bi potem trikrat razmislil, predno bi se šel spovedovat in zabijat čas drugih.[/quote]
Saj, če bi mirno šla mimo in ne bi ljudi zmerjala, te noben ne bi imel za “hoch”. In pri tem bi še vedno ohranilo svoje poslanstvo, ki je da ljudem pač ne pomagaš, ko se tebi ne zdi nujno.[/quote]

Tako bi naredil ti. Recimo Matkic suportira rafale. Robi pa svetuje rokavičkanje.
Jst bom naredila po svoje, neodvisno od tega, kaj mi drugi priporočate, kako naj se obnašam in kako absolutno ne:). Lahko pa rečeš, da ljudem odpiram oči, ko jih ruknem pod roko:)). Ampak večini ne, ker so preveč trdonje, da bi se jim kaj utrnilo, da bi kaj sami naredili.

Drugi fant? :)[/quote]

Ha, tut je opcija…

No, sem (nevede) servirala (vsaj) dva predloga v enem 🙂

Matkic, izražam svoje občutke:). Če napišem zeh, je že zlo kriza in bolje ta medmet kot da ji spustim rafal, a ne:).[/quote]
Mislim, da če kdo rabi rafal in to dober rafal, si kar ti prva na vrsti… :)[/quote]

Jaz tudi tako mislim.

Je to res TVOJ problem?

Bi prej rekla, da je to vajin problem, če že mora biti problem…

Mislim, da če kdo rabi rafal in to dober rafal, si kar ti prva na vrsti… :)[/quote]

Jaz tudi tako mislim.[/quote]

Prava se je oglasila! Drugim soliš pamet, za kar te še prosili niso. Vsiljivka.

Punce no umirite se malo. Pa saj boste vse moške odgnale 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tebe skrbi za moški del?:) Nisem vedela:))). Sorry, ampak ob svetohlinskih bitch, mi dvigne pritisk:). Se bom poboljšala:).

Fiši, nekaj mora skrbeti za tvoj krvni tlak, da nimaš prenizkega :)))

Punci kako sta preživele vikend? 🙂

Kako si vedela, da imam drugače nizkega?:) Ampak res:). Zdaj ti bom še stekleno kuglo vzela:)).

Seba…tako kot še nikoli, pa ti?:))

Kako si vedela, da imam drugače nizkega?:) Ampak res:). Zdaj ti bom še stekleno kuglo vzela:)).
[/quote]

Predvidevala sem 🙂 imam tudi (pre)nizkega, a ko pridem sem je prec boljše 🙂
Hvala,da si mi posodila kuglo, ne rabim je več, moja intuicija je ravno tako dobra :)))

GF ne slabo 🙂

Saj, če bi mirno šla mimo in ne bi ljudi zmerjala, te noben ne bi imel za “hoch”. In pri tem bi še vedno ohranilo svoje poslanstvo, ki je da ljudem pač ne pomagaš, ko se tebi ne zdi nujno.[/quote]

Tako bi naredil ti. Recimo Matkic suportira rafale. Robi pa svetuje rokavičkanje.
Jst bom naredila po svoje, neodvisno od tega, kaj mi drugi priporočate, kako naj se obnašam in kako absolutno ne:). Lahko pa rečeš, da ljudem odpiram oči, ko jih ruknem pod roko:)). Ampak večini ne, ker so preveč trdonje, da bi se jim kaj utrnilo, da bi kaj sami naredili.[/quote]

Jaz ne suportiram ”rafalov” ampak definitivno pa so ”rafali” bolj koristni za temo na sploh kot pa nekoristen prispevek ene besede ”Zeh” ….

Samo to.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jst bom naredila po svoje, neodvisno od tega, kaj mi drugi priporočate, kako naj se obnašam in kako absolutno ne:). Lahko pa rečeš, da ljudem odpiram oči, ko jih ruknem pod roko:)). Ampak večini ne, ker so preveč trdonje, da bi se jim kaj utrnilo, da bi kaj sami naredili.[/quote]

Jaz ne suportiram ”rafalov” ampak definitivno pa so ”rafali” bolj koristni za temo na sploh kot pa nekoristen prispevek ene besede ”Zeh” ….

Samo to.[/quote]

Zeh ima tudi sporočilno vrednost.

A katera ve kako deluje ta klepet spodaj? Meni se sedaj ful klepeta 🙂

Samo to.[/quote]

Zeh ima tudi sporočilno vrednost.[/quote]

Ja, ampak manj kot ma 2 deci vode iz pipe vrednost v Kilojoulih 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zeh ima tudi sporočilno vrednost.[/quote]

Ja, ampak manj kot ma 2 deci vode iz pipe vrednost v Kilojoulih :)[/quote]

Seveda je vprašanje, kakšno vrednost ima zate:). Očitno nično. Ampak to ne pomeni, da je ni za druge.

Lahko, da gre samo za trenutno težavo, ker si lahko pod hudim stresom in pritiskom in se telo tako tudi odzove. Malo se skušaj sprostit in odmislit na težave, ki te pestijo, ter se posveti vama dvema in vajinim užitkom. Za vlažnost vagine pa daj uporabit gel KY gel, ker je testiran tudi s strani ginekologov in ga tudi priporočajo, lahko pa kombiniraš z vazelinom.

Če ni vlažna pomeni, da tip ne obvlada 😉 Lubrikante so si izmislili nespretni moški 🙂

:))))))

:))))))[/quote]

Nč smejat, tako pač je :)))

Jaz tudi tako mislim.[/quote]

Prava se je oglasila! Drugim soliš pamet, za kar te še prosili niso. Vsiljivka.[/quote]

GF, a sem ti “stopila na žulj”, kdaj… ?

Vsiljivka?

Nč smejat, tako pač je :)))[/quote]

Od tod potem tvoje pojmovanje, da ženska s časom postane frigidna, ker seveda moški ni pravilno poskrbel za njeno vlago?:))

Tebe skrbi za moški del?:) Nisem vedela:))). Sorry, ampak ob svetohlinskih bitch, mi dvigne pritisk:). Se bom poboljšala:).[/quote]

A s tem naj bi slučajno mene označevala? Slučajno…

Ammm, dajta no.

Isti moški enkrat lahko žensko pripelje, do neverjetnega orgazma, recimo squirt, spet drugič se lahko z njo ubada ure in ure, isto kot prejšnjič pa je do tega ne bo pripeljal. Razlog je v tem, da ženska se ne dovolj sprosti in odklopi možgane. Hočeta nočete, se ogromno odvija tudi v naši buči, ne samo pri muci in bibi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close