navlaženost vagine
Glej, ti potrebujem sploh kaj pojasnevati? Zakaj te zanima kdo in kaj sem?[/quote]
Ne rabiš nič pojasnjevati.
Pa žaliti tudi ne.
Prav?[/quote]
Draga it,
seveda mi ni treba ničesar pojasnjevati, pravtako ti ne mislim dajati obljub ali kaj podobnega. To lahko zahtevaš od svojih otrok, partnerja oz. tistih ljudi, ki jih boš v to prepričala. Sem odrasla in stojim za svojimi besedami, enako nosim svojo odgovornost. Kako ti vidiš mene, mi je popolnoma vseeno. Obnašala sem bom tako kot bom sama želela.
Jah in to da Sadnega ni več je MON izgubo dosti več kot ”pridobil” po vaše…. Sadni je bi lvsaj zabaven pa zanimiv… to žensko prepucavanje goldfiske pa it (ki nimam pojma zakaj ker it mi deluje čist normalna oseba ki še je enkrat nisem slišal da bi nesramno pisala) je 10000x bolj bedno in dolgočasno kot ko je pisal Sadni.
Sadnega hočemo nazaj!
Ja, seveda. Spet so drugi krivi za tvoje občutenje in stanje dolgočasnosti. 🙂
Če sama nekaj dojemaš dolgočasno, še to ne pomeni, da je tisto na splošno dolgočasno.
Ja, nič zato. 🙂 Vsak ima pravico do svojega mnenja.
Bognedaj..Saj ti je ne bom vzel. :)[/quote]
Jaaaa Robi, pa sva prišla do bistva:). Meni je dolgočasno, kar izključuje vsakršno možnost, da je tudi tebi:). Bravo:). Vsak po svoje. Jst ne zagovarjam mnenja večine, ampak le sebe.
Mogoče sta se obe navlažili na istega tipa :)))
Drugače pa ne vem kaj bi svetovala avtorici, ker nikoli nisem imela takšnega problema. Osebno se navlažim že če pomislim na določeno osebo, še posebej, če te osebe dalj časa ni ob meni, tako da ne vem kako je to lahko ugotovila šele na licu mesta.
Drugače pa ne vem kaj bi svetovala avtorici, ker nikoli nisem imela takšnega problema. Osebno se navlažim že če pomislim na določeno osebo, še posebej, če te osebe dalj časa ni ob meni, tako da ne vem kako je to lahko ugotovila šele na licu mesta.[/quote]
Če tak zgleda oz se bere ”navlažena” ženska/i pol še dobro da v živo zgleda bistveno bolje 😀
Drugače pa ne vem kaj bi svetovala avtorici, ker nikoli nisem imela takšnega problema. Osebno se navlažim že če pomislim na določeno osebo, še posebej, če te osebe dalj časa ni ob meni, tako da ne vem kako je to lahko ugotovila šele na licu mesta.[/quote]
Če tak zgleda oz se bere ”navlažena” ženska/i pol še dobro da v živo zgleda bistveno bolje :D[/quote]
Navlaženost je soodvisna od lastnega videza? Zanimivo 🙂
Če tak zgleda oz se bere ”navlažena” ženska/i pol še dobro da v živo zgleda bistveno bolje :D[/quote]
Navlaženost je soodvisna od lastnega videza? Zanimivo :)[/quote]
navlaženost pogojuje tudi obnašanje in pogled ženske ter njeno odzivanje… in če se teli dve tako obnašata ko sta navlaženi pol je to katastrofa 😛 😀
Goldfish,
nisem pričakovala nobenih obljub, kaj šele zahtevala.
Mogoče res stojiš za svojimi besedami, si odgovorna, ampak o odraslosti… no, o tem bi se pa dalo debatirati.
To niso besede odraslega človeka. Ženske. Tako govori (in razmišlja) otrok, tam pri…, hm, najbrž tam do pubertete, potem pa že malo bolj odraslo razmišljajo (in se obnašajo). Potem že imajo sposobnost empatije in ne govorijo samo nekaj iz kljubovalnosti. (To ni napisano kot žalitev. )
Tako. Zdaj pa na tej točki končujem.
Goldfish,
nisem pričakovala nobenih obljub, kaj šele zahtevala.
Mogoče res stojiš za svojimi besedami, si odgovorna, ampak o odraslosti… no, o tem bi se pa dalo debatirati.
To niso besede odraslega človeka. Ženske. Tako govori (in razmišlja) otrok, tam pri…, hm, najbrž tam do pubertete, potem pa že malo bolj odraslo razmišljajo (in se obnašajo). Potem že imajo sposobnost empatije in ne govorijo samo nekaj iz kljubovalnosti. (To ni napisano kot žalitev. )
Tako. Zdaj pa na tej točki končujem.[/quote]
Joj it, bolje da končaš ja. Raje pomisli na svojo odraslost kot da se vpikuješ vame. Amen.
Tvoj “zeh”, ki bi naj imel sporočilno vrednost, si ljudje res ne razlagajo kot odpiranje oči. 🙂
To pa ne, ker v tem primeru se midva ne bi nikoli strinjala.
Hočem povedati, da je razlog, da je nekaj dolgočasno ali pa zanimivo, v meni in ne v sami temi.
Jaz tudi ne zagovarjam mnenja večine, ampak le svoje.
Če bi, ti ne bi bil tako čuden. A ne ? :)))
Tvoj “zeh”, ki bi naj imel sporočilno vrednost, si ljudje res ne razlagajo kot odpiranje oči. 🙂
To pa ne, ker v tem primeru se midva ne bi nikoli strinjala.
Hočem povedati, da je razlog, da je nekaj dolgočasno ali pa zanimivo, v meni in ne v sami temi.
Jaz tudi ne zagovarjam mnenja večine, ampak le svoje.
Če bi, ti ne bi bil tako čuden. A ne ? :)))[/quote]
Potem govoriš še v imenu drugih? Torej se vsi strinjajo, da zeh nima nobene sporočilne vrednosti. Ja super Robi, ti si car:).
V tebi je razlog, da ti je nekaj dolgočasno ipd.? Hahahahahahaha:). Kolk si ti skromen:). Sam si si kriv ja, če imaš dolgočasen lajf.
Zame ti čuden samo z enega vidika, z drugih te pravzaprav niti ne poznam.
Pomagam le tistim, ki prosijo za pomoč oziroma vem, da jo bodo sprejeli. Ostalim pa ni mogoče pomagati, si morajo najprej sami.
Misliš, da ne znam brati ? 🙂
V tej temi nisem razbral, da bi se kdo strinjal s tem, da tvoj komentar “zeh” komu pomagati odpirati oči. Kaj šele, da bi avtorici pomagal pri reševanju težave…..
Z jamranjem, kako so vse teme dolgočasne, pa res ne moreš pomagati tistim, ki iščejo kakšen nasvet.
Meni vedno praviš, “rešitve, rešitve”, sama pa ne daš nobenih.
In me zanima en primer teme, ob kateri si ti rekla”uauuuuu”, da ti je bila tako zelo zanimiva.
Dolgočasen lajf ima tisti, ki razloge za svojo dolgočasnost ali kakšrnokoli drugo stanje vidi pri drugih.
In seveda je vsak sam odgovoren, če ima dolgočasen lajf. Se je pa za spremembo potrebno zavedati, da je treba pri sebi nekaj spremeniti, ne pa čakati, da bodo drugi postali bolj zanimivi.
In kaj je tisto, kar me dela čudnega ? 🙂
@Boom, malo bolj se moraš potruditi :)))
Forum je zaprt za komentiranje.