Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek navlaženost vagine

navlaženost vagine

A niso zlate ribice vedno vlažne ? :)))
Zato vlažnost za njih ne predstavlja problema ali nekega posebnega truda. :)[/quote]

Kolk si ti pameten:)).[/quote]
Želel sem na malo bolj ciničen način povedati, da imamo ljudje različne težave in probleme, zato se nam tuji problemi vedno zdijo tako preprosti ali pa le neko pretiravanje. Ob tem pa pozabljamo, da prav tako velja obratno in se drugim naši problemi zdijo smešni.

Želel sem na malo bolj ciničen način povedati, da imamo ljudje različne težave in probleme, zato se nam tuji problemi vedno zdijo tako preprosti ali pa le neko pretiravanje. Ob tem pa pozabljamo, da prav tako velja obratno in se drugim naši problemi zdijo smešni.[/quote]
Ampak, če o njih ne govorimo na glas, jih nihče ne pozna a ne. Zato pa si potem lahko dovolimo, da se smejimo drugim. Nam se itak nihče ne more. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Želel sem na malo bolj ciničen način povedati, da imamo ljudje različne težave in probleme, zato se nam tuji problemi vedno zdijo tako preprosti ali pa le neko pretiravanje. Ob tem pa pozabljamo, da prav tako velja obratno in se drugim naši problemi zdijo smešni.[/quote]

Poglej Robi. Če ženska ne pozna svojega telesa, potem ji ne ti ne jaz ne moreva svetovati, kar bi ji morala razložiti že njena mama:)). Kdor gre v spolnost, naj bi poznal svoje telo, sicer lahko res debelo gleda ob vsaki oviri, ker niso pripravljen na to. Meni se zdi vprašanje o (ne)navlaženosti skrajno butasto, zato sem tako odreagirala. Poleg tega je tržišče že nasičeno z vse mogočimi pripomočki, nasveti itd., da moraš res slep hoditi po svetu, da komercializacija še ni butnila vate.

Saj dandanes je kup nasvetov s te in one strani lahko tudi že težava, ker neizkušenega človeka zmede in več ne ve, kaj je res, komu verjet itn. Meni mama osebno nikoli ni nič razlagala o teh stvareh. Pa verjamem, da tudi večini ni. Meni se ne zdi nič narobe, če človek vpraša. Huje se mi zdi, da nekaj naredi nepremišljeno in potem, ko je prepozno, jamra in obžaluje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se bolj zdi narobe da se eni na vprašanja tako arogantno odzovejo…

Huuh kakšna znanost je ratala o navlaženosti vagine 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Normalno da ja, nobena ženska naj ne bi imela teh problemov, še najmanj pa mlada… treba jim je pomagat 🙂

No ja vedno pa tudi ne morejo biti vlažne. Sicer pa malo podmažeš pa je 🙂

Povej še drugim, ker ni vsem jasno, kako funkcionira njihovo telo:)).

O lej jo GF. Kako je šel kej vikend? 🙂

Razumem kaj želiš povedati. Sprašujem pa se, zakaj je glavni namen tvojih odgovorov, spet le potrjevanje lastne večvrednosti in “popolnosti” ?
Podobno, ko če greš k zdravniku, ker imaš neke težave z lastnim telesom, pa ti zdravnik odgovori, da bi se sam že zdavnaj odpovedal svojemu življenju, če pri svojih letih ne bi vedel tega, kar ti njega sprašuješ.

Ne vem, zakaj je tako težko povedati svoje izkušnje ali znanje, če sami dobro vemo kako in če sami tako dobro poznamo svoje telo.
Mogoče zato, ker bi potem še drugi vedeli in sami več ne bi mogli biti tako “popolni” in si misliti, da vemo več kot drugi ?

Razumem kaj želiš povedati. Sprašujem pa se, zakaj je glavni namen tvojih odgovorov, spet le potrjevanje lastne večvrednosti in “popolnosti” ?
Podobno, ko če greš k zdravniku, ker imaš neke težave z lastnim telesom, pa ti zdravnik odgovori, da bi se sam že zdavnaj odpovedal svojemu življenju, če pri svojih letih ne bi vedel tega, kar ti njega sprašuješ.

Ne vem, zakaj je tako težko povedati svoje izkušnje ali znanje, če sami dobro vemo kako in če sami tako dobro poznamo svoje telo.
Mogoče zato, ker bi potem še drugi vedeli in sami več ne bi mogli biti tako “popolni” in si misliti, da vemo več kot drugi ?[/quote]

Lepo, da me vidiš popolno in misliš, da se imam za večvredno:)). Nisem rojena zato, da bom vsakemu buhteljnu pojasnjevala, kar sama vem. Včasih je že prav ponižujoče, kako nekateri samo zahtevajo, ne da bi sami bili pripravljeni se o kakšni stvari prej pozanimati. Možgane na pašo in naj drugi vse naredijo namesto njih. To je problem slovenceljnev, ker samo stokajo, jamrajo in čakajo, da jim vse prinesejo na pladnju. Če je tvoje poslanstvo, da osveščaš idiote, potem izvoli, tvoja stvar:). Samo ne pričakuj od vseh enako in ne kaži s prstom name, da sem preveč hoch za tovrstne situacije.

Kar se obiskov zdravnika tiče…marsikomu bi bilo potrebno zaračunati in bi potem trikrat razmislil, predno bi se šel spovedovat in zabijat čas drugih.

Ana2810, odmisli ali boš ali ne boš vlažna, sprosti se, prenehata še vedno lahko, prej se dlje časa poigrajta z oralo, pa naj bi blo.

goldfish, pa svetuj punci keri lubrikant ti je mama svetovala, če ti ni glih durexovega. najlažje je pa v vsaki temi napisat zeh…ko verjetn se nisi nikol srečala s takim problemom.

To je posledica premalo spanja, da se ti potem čez dan zeha….:)
Seveda pa so krive teme. 🙂

Naj se punca vzame v roke in začne razmišljati. Morda bi bilo dobro, da si vzame kakšno knjigo in prebere sploh o delovanju ženskega telesa. Potem naj stopi v sex shop ali zgolj Mueller, kjer prodajajo že vse mogoče.

Glej, spodbujam samoiniciativnost, ampak očitno preveč pričakujem:). Eni bodo hodili s plahutnicami cel lajf in se šlepali na znanju drugih. Fuj!

Seveda pa so krive teme. :)[/quote]

Robi, začuda se motiš:)).

Zeh je v mojem kontekstu prispodoba za dolgočasje napisanega. Pa ti napiši kaj pametnega, da bom naredila uauuuuu:))). Je narobe, če sem selektivna oz. če imam mnenje, ki je drugačno od tvojega? Bi morala vedno kimati?

Zeh je v mojem kontekstu prispodoba za dolgočasje napisanega. Pa ti napiši kaj pametnega, da bom naredila uauuuuu:))). Je narobe, če sem selektivna oz. če imam mnenje, ki je drugačno od tvojega? Bi morala vedno kimati?[/quote]

Jaz sicer, če mi je tema totalno brezvezna, da se mi ne ljubi napisat ”zeh” oz kakršnikoli sinonim za dolgčas, niti ne pišem ničesar…

Tebi pa je kot kaže dovolj Zeh v real lajfu da še v ”Zeh” temo napišeš ”Zeh” 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Naj se punca vzame v roke in začne razmišljati. Morda bi bilo dobro, da si vzame kakšno knjigo in prebere sploh o delovanju ženskega telesa. Potem naj stopi v sex shop ali zgolj Mueller, kjer prodajajo že vse mogoče.

Glej, spodbujam samoiniciativnost, ampak očitno preveč pričakujem:). Eni bodo hodili s plahutnicami cel lajf in se šlepali na znanju drugih. Fuj![/quote]

No, če spodbujaš, pa da punca ne zlička preveč keša, bi ji pa mogoče le katera znala svetovat, kateri lubrikant naj naslednjič vzame, očitno ve, kje se ga dobi:-)

Saj veš, več glav, več ve.

Zeh je v mojem kontekstu prispodoba za dolgočasje napisanega. Pa ti napiši kaj pametnega, da bom naredila uauuuuu:))). Je narobe, če sem selektivna oz. če imam mnenje, ki je drugačno od tvojega? Bi morala vedno kimati?[/quote]

Jaz sicer, če mi je tema totalno brezvezna, da se mi ne ljubi napisat ”zeh” oz kakršnikoli sinonim za dolgčas, niti ne pišem ničesar…

Tebi pa je kot kaže dovolj Zeh v real lajfu da še v ”Zeh” temo napišeš ”Zeh” :)[/quote]

Matkic, izražam svoje občutke:). Če napišem zeh, je že zlo kriza in bolje ta medmet kot da ji spustim rafal, a ne:).

Tebi pa je kot kaže dovolj Zeh v real lajfu da še v ”Zeh” temo napišeš ”Zeh” :)[/quote]

Matkic, izražam svoje občutke:). Če napišem zeh, je že zlo kriza in bolje ta medmet kot da ji spustim rafal, a ne:).[/quote]
Mislim, da če kdo rabi rafal in to dober rafal, si kar ti prva na vrsti… 🙂

Matkic, izražam svoje občutke:). Če napišem zeh, je že zlo kriza in bolje ta medmet kot da ji spustim rafal, a ne:).[/quote]

Na forumu je bolje prebrat ”rafal” kot pa Zeh 😛

To je samo moje mnenje…. iz ZEH ne dobi noben nič, iz ”rafala” pa mogoče celo zna komu ”pomagat”

To je samo moje mišljenje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glej, spodbujam samoiniciativnost, ampak očitno preveč pričakujem:). Eni bodo hodili s plahutnicami cel lajf in se šlepali na znanju drugih. Fuj![/quote]

No, če spodbujaš, pa da punca ne zlička preveč keša, bi ji pa mogoče le katera znala svetovat, kateri lubrikant naj naslednjič vzame, očitno ve, kje se ga dobi:-)

Saj veš, več glav, več ve.[/quote]

Ne vpliva vsak lubrikant na vsako ENAKO… 🙂

Vsaj kolikor imam jaz izkušenj s tem 🙂

Torej še zmeraj mora probat!

Seveda je tvoja prispodoba, vendar odraža tvoje čustveno (dolgočasno) stanje, ne pa stanje same teme.
Tema sama po sebi ni nič, dokler je ne označi neka zavest.
Seveda pa ne rabiš zahajati v drugo skrajnost in se z vsem kimati.
To je prav tako dolgočasno. 🙂

Je pa to, da bi se ti odpovedala spolnosti, če pri teh letih ne bi vedela kako postati vlažna, popolnoma v nasprotju s tvojo filozofijo, ki jo zagovarjaš, da je se je treba soočiti z izzivi in sprejeti določene spremembe pri sebi, ne pa se jim odpovedati in zgovarjati na preteklost in na to, ker nam mama ni povedala nečesa, kar bi nam morala. 🙂

Seveda je tvoja prispodoba, vendar odraža tvoje čustveno (dolgočasno) stanje, ne pa stanje same teme.
Tema sama po sebi ni nič, dokler je ne označi neka zavest.
Seveda pa ne rabiš zahajati v drugo skrajnost in se z vsem kimati.
To je prav tako dolgočasno. 🙂

Je pa to, da bi se ti odpovedala spolnosti, če pri teh letih ne bi vedela kako postati vlažna, popolnoma v nasprotju s tvojo filozofijo, ki jo zagovarjaš, da je se je treba soočiti z izzivi in sprejeti določene spremembe pri sebi, ne pa se jim odpovedati in zgovarjati na preteklost in na to, ker nam mama ni povedala nečesa, kar bi nam morala. :)[/quote]

Zeh odraža vzbujanje dolgočasnega stanja drugih. Njihovo izvirnost, izrazito sposobnost mišljenja, neskončno samoiniativnost, poznavanje ata googla:). In to pri samih osnovah, kaj bi šele bilo pri čem globjem:)).
Ja, zame je ta tema blesava. To je moja ocena te teme, ne vem kaj ti tu ni jasno. Ti imaš drugačno menje, in kaj zato?

Moja filozofija se nanaša na moj odnos do lajfa. Zato je moja, a ne:)).

Mogoče zato, ker bi potem še drugi vedeli in sami več ne bi mogli biti tako “popolni” in si misliti, da vemo več kot drugi ?[/quote]

Lepo, da me vidiš popolno in misliš, da se imam za večvredno:)). Nisem rojena zato, da bom vsakemu buhteljnu pojasnjevala, kar sama vem. Včasih je že prav ponižujoče, kako nekateri samo zahtevajo, ne da bi sami bili pripravljeni se o kakšni stvari prej pozanimati. Možgane na pašo in naj drugi vse naredijo namesto njih. To je problem slovenceljnev, ker samo stokajo, jamrajo in čakajo, da jim vse prinesejo na pladnju. Če je tvoje poslanstvo, da osveščaš idiote, potem izvoli, tvoja stvar:). Samo ne pričakuj od vseh enako in ne kaži s prstom name, da sem preveč hoch za tovrstne situacije.

Kar se obiskov zdravnika tiče…marsikomu bi bilo potrebno zaračunati in bi potem trikrat razmislil, predno bi se šel spovedovat in zabijat čas drugih.[/quote]
Saj, če bi mirno šla mimo in ne bi ljudi zmerjala, te noben ne bi imel za “hoch”. In pri tem bi še vedno ohranilo svoje poslanstvo, ki je da ljudem pač ne pomagaš, ko se tebi ne zdi nujno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close