Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek navlaženost vagine

navlaženost vagine

Tebe skrbi za moški del?:) Nisem vedela:))). Sorry, ampak ob svetohlinskih bitch, mi dvigne pritisk:). Se bom poboljšala:).[/quote]

A s tem naj bi slučajno mene označevala? Slučajno…[/quote]

Ne vem. A si se slučajno prepoznala?:)) To ni moj problem.

Nč smejat, tako pač je :)))[/quote]

Od tod potem tvoje pojmovanje, da ženska s časom postane frigidna, ker seveda moški ni pravilno poskrbel za njeno vlago?:))[/quote]

No, tudi to je lahko en od “načrtov” 🙂

:))))))[/quote]

Ammm, dajta no.

Isti moški enkrat lahko žensko pripelje, do neverjetnega orgazma, recimo squirt, spet drugič se lahko z njo ubada ure in ure, isto kot prejšnjič pa je do tega ne bo pripeljal. Razlog je v tem, da ženska se ne dovolj sprosti in odklopi možgane. Hočeta nočete, se ogromno odvija tudi v naši buči, ne samo pri muci in bibi.[/quote]

Ravno to nas pripelje do vprašanja, zakaj ni sproščena? Je za njeno nesproščenost kriv tip? Lahko je 🙂

Da jih lahko uporabljajo ženske, ki ne znajo rečt “mu”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da jih lahko uporabljajo ženske, ki ne znajo rečt “mu”. :))[/quote]

Ne vem, to si ti povedal :)))))))))))))))

Da jih lahko uporabljajo ženske, ki ne znajo rečt “mu”. :))[/quote]

Ne vem, to si ti povedal :)))))))))))))))[/quote]
Zdaj veš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A s tem naj bi slučajno mene označevala? Slučajno…[/quote]

Ne vem. A si se slučajno prepoznala?:)) To ni moj problem.[/quote]

Problem? Kaj pa sedaj označuješ, da naj bi bil od koga to problem. Da naj bi bil moj problem?

Torej je letelo na Calypso ali 1ragljo, glede na to, da edino onidve še debatira s tabo (pred tvojo oznako svetohlinskih bitch in v tej temi)?
Ali pa mogoče na katerega od moških članov tega čveka, v tej temi udeleženih.

Res, le na koga bi lahko letelo? Hm… mogoče na On_-a. Ja, z njim ti res ni prijetno debatirati. 🙂

Ali pa tudi ne…

Ne vem. A si se slučajno prepoznala?:)) To ni moj problem.[/quote]

Problem? Kaj pa sedaj označuješ, da naj bi bil od koga to problem. Da naj bi bil moj problem?

Torej je letelo na Calypso ali 1ragljo, glede na to, da edino onidve še debatira s tabo (pred tvojo oznako svetohlinskih bitch in v tej temi)?

Res, le na koga bi lahko letelo? Hm… mogoče na On_-a. Ja, z njim ti res ni prijetno debatirati. 🙂

Ali pa tudi ne…[/quote]

Samo dokazuješ, kako vtikuješ nos tja, kamor ni treba. Pometaj pred svojim pragom, ker je zeeeelo prašno:).
Če te že zanima, v mislih sem imela tebe. In kaj zdaj? Boš kontaktirala moderatorja, da sem nespodobna?:)))

Jaz ugotavljam, da ste zadnje čase vse babe našpičene.

Zdej pa al je:

– menstruacija

– ste lačne

– ste brez tipa

– imate tipa pa se ne razumete

No kaj je zdej? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jutri je polna luna:). Kiksnil si…če si tako površen tudi pri ženskah…joj:)).

a dve sem ziher da sta brez tipa. Zdaj pa ali sta tečni zaradi tega ker sta brez ali sta brez ker sta tečni… pa res ne vem čist točno. Če pa mal špekuliram bi pa rekel, da ono drugo 🙂

Aja točno pa res je polna luna. Ijejj jutri bo šele zanimivo :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, motiš se, pa naj bo – nisi ne prvi ne zadnji 🙂

Ne vem, to si ti povedal :)))))))))))))))[/quote]
Zdaj veš. :)[/quote]

Markec, tudi če tega ne bi vedela, bi se Zemlja vrtela dalje :)))

Ali pa tudi ne…[/quote]

Samo dokazuješ, kako vtikuješ nos tja, kamor ni treba. Pometaj pred svojim pragom, ker je zeeeelo prašno:).
Če te že zanima, v mislih sem imela tebe. In kaj zdaj? Boš kontaktirala moderatorja, da sem nespodobna?:)))[/quote]

Nespodobna?

Nesramna.

Če te že zanima, v mislih sem imela tebe. In kaj zdaj? Boš kontaktirala moderatorja, da sem nespodobna?:)))[/quote]

Nespodobna?

Nesramna.[/quote]

Ti pa prijazna. Ne moremo si biti enaki.

Ali pa tudi ne…[/quote]

Madona, Sadnega ni več, pa se sploh ne opazi. :))

Če boste tako hude, se vam ne bodo nič navlažile finke.:)

Zdaj veš. :)[/quote]

Markec, tudi če tega ne bi vedela, bi se Zemlja vrtela dalje :)))[/quote]
Saj nisem napisal zato, da bi se ustavila. Pol bi pa že raje bil tiho. 🙂

Nespodobna?

Nesramna.[/quote]

Ti pa prijazna. Ne moremo si biti enaki.[/quote]

Kaj hočeš reči, da ne moreš biti prijazna?

Ti pa prijazna. Ne moremo si biti enaki.[/quote]

Kaj hočeš reči, da ne moreš biti prijazna?[/quote]

Glej, ti potrebujem sploh kaj pojasnevati? Zakaj te zanima kdo in kaj sem?

Madona, Sadnega ni več, pa se sploh ne opazi. :))[/quote]

Podobnost je zgolj naključna:). Tudi turbolenca je dobrodošla:).

Mislim, da če bi samo avtorica imela problem “suha muca” bi do tele trapaste debate sploh ne prišlo. Najbrž je problem bolj razširjen pa si ene nočejo priznat. Saj, lažje je pometat pred tujim pragom..

Aja ali se ukvarjat s tujim problemom namesto lastnim ali pa prevaliti vzrok kar na moškega. Ja, tele novodobne bejbe so pa res izvirne…

Kaj hočeš reči, da ne moreš biti prijazna?[/quote]

Glej, ti potrebujem sploh kaj pojasnevati? Zakaj te zanima kdo in kaj sem?[/quote]

Ne rabiš nič pojasnjevati.

Pa žaliti tudi ne.

Prav?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close