navlaženost vagine
:))))))[/quote]
Ammm, dajta no.
Isti moški enkrat lahko žensko pripelje, do neverjetnega orgazma, recimo squirt, spet drugič se lahko z njo ubada ure in ure, isto kot prejšnjič pa je do tega ne bo pripeljal. Razlog je v tem, da ženska se ne dovolj sprosti in odklopi možgane. Hočeta nočete, se ogromno odvija tudi v naši buči, ne samo pri muci in bibi.[/quote]
Ravno to nas pripelje do vprašanja, zakaj ni sproščena? Je za njeno nesproščenost kriv tip? Lahko je 🙂
Da jih lahko uporabljajo ženske, ki ne znajo rečt “mu”. :))[/quote]
Ne vem, to si ti povedal :)))))))))))))))[/quote]
Zdaj veš. 🙂
A s tem naj bi slučajno mene označevala? Slučajno…[/quote]
Ne vem. A si se slučajno prepoznala?:)) To ni moj problem.[/quote]
Problem? Kaj pa sedaj označuješ, da naj bi bil od koga to problem. Da naj bi bil moj problem?
Torej je letelo na Calypso ali 1ragljo, glede na to, da edino onidve še debatira s tabo (pred tvojo oznako svetohlinskih bitch in v tej temi)?
Ali pa mogoče na katerega od moških članov tega čveka, v tej temi udeleženih.
Res, le na koga bi lahko letelo? Hm… mogoče na On_-a. Ja, z njim ti res ni prijetno debatirati. 🙂
Ali pa tudi ne…
Ne vem. A si se slučajno prepoznala?:)) To ni moj problem.[/quote]
Problem? Kaj pa sedaj označuješ, da naj bi bil od koga to problem. Da naj bi bil moj problem?
Torej je letelo na Calypso ali 1ragljo, glede na to, da edino onidve še debatira s tabo (pred tvojo oznako svetohlinskih bitch in v tej temi)?
Res, le na koga bi lahko letelo? Hm… mogoče na On_-a. Ja, z njim ti res ni prijetno debatirati. 🙂
Ali pa tudi ne…[/quote]
Samo dokazuješ, kako vtikuješ nos tja, kamor ni treba. Pometaj pred svojim pragom, ker je zeeeelo prašno:).
Če te že zanima, v mislih sem imela tebe. In kaj zdaj? Boš kontaktirala moderatorja, da sem nespodobna?:)))
Ali pa tudi ne…[/quote]
Samo dokazuješ, kako vtikuješ nos tja, kamor ni treba. Pometaj pred svojim pragom, ker je zeeeelo prašno:).
Če te že zanima, v mislih sem imela tebe. In kaj zdaj? Boš kontaktirala moderatorja, da sem nespodobna?:)))[/quote]
Nespodobna?
Nesramna.
Ali pa tudi ne…[/quote]
Če te že zanima, v mislih sem imela tebe. In kaj zdaj? Boš kontaktirala moderatorja, da sem nespodobna?:)))[/quote]
Madona, Sadnega ni več, pa se sploh ne opazi. :))
Zdaj veš. :)[/quote]
Markec, tudi če tega ne bi vedela, bi se Zemlja vrtela dalje :)))[/quote]
Saj nisem napisal zato, da bi se ustavila. Pol bi pa že raje bil tiho. 🙂
Madona, Sadnega ni več, pa se sploh ne opazi. :))[/quote]
Podobnost je zgolj naključna:). Tudi turbolenca je dobrodošla:).
Forum je zaprt za komentiranje.