Nasilni moški
Ej, boj se dneva, ko ženska utihne….. takrat si že vse zapravil…. ;)[/quote]
Takrat pomeni da je končno nekaj dobila v usta… :)[/quote]Ne bi rekel, da ravno v usta…. Po moje ji takrat šine v glavo, da nima več kaj počet s tabo 😉
Al je to dobro ali slabo…. presodi sam 😉
Ne bi rekel, da ravno v usta…. Po moje ji takrat šine v glavo, da nima več kaj počet s tabo 😉
Al je to dobro ali slabo…. presodi sam ;)[/quote]
Tukaj se resno sprašujem al bi to bilo dobro al slabo :)[/quote]Meni ženska družba ni nikoli predstavljala “slabo” pa tut, če hočjo bit mal agresivne, zate pa res ne vem, pri najboljši volji 🙂
Kdo pa je nedolžen? kaj če je umorjena ženska od moškega vbistvu kradljivka ??? ali je potem nedolžna?
nedolžnost in krivda je relativen pojem, in ni vedno po zakonu nedolžna dejansko nedolžna….
Nihče ne ve če je umorjen nedolžen…. morda je enako kriv…. morda je tudi pretepena ženska provocirala tipa in mu ni pustla živet in je fasala…. zakaj bi se morali vedno moški umaknit?[/quote]
Ne gelde na to ali je nekdo kriv ali ne in zakaj je kriv, ni prav da se ga ubije. Ti bi pa kar sklastil vsakega, ki ti je sumljiv?[/quote]
Zakaj ni prav? kdo določa prav in narobe? Ti? poet????
Kdo?
Kako si drznepš govorit o tem kar je prav in narobe če nimamo mi kot ljudje POJMA o temu kar je dejansko PRAV in kaj NAROBE? Mi samo mislimo da vemo kaj je prav in kaj narobe…
In to je dovolj.
Prav je tako, kot je določila družba. Če nekdo krade, potem gotovo ni nedolžen. Lahko pa si ustanoviš svojo družbo oziroma državo, po možnosti brez pravil. :))
In to je dovolj.
Prav je tako, kot je določila družba. Če nekdo krade, potem gotovo ni nedolžen. Lahko pa si ustanoviš svojo družbo oziroma državo, po možnosti brez pravil. :))[/quote]
Za koga je to dovolj? Za mene ne? To ni demokracija ampak potem enaka diktatura proti kateri smo se baje borili (oz so se) v čem je razlika če 51% diktira kaj je prav in kaj ne ostalim 49% ?
A pol je prav da so vsi ki niso obtoženi raznoraznih dejanj svobodni? To kar je legalno ni nujno tudi moralno in obratno!
To si je vredno zapomnit!
Ja ampak point je v tem da JE NEDOLŽEN dokler se mu ne dokaže krivda… tako je določilo ljudstvo in sistem ki so ga postavli….
nedolžen si dokler nisi obsojen… pa je to prav? Meni ni ampak tako pač je…. torej?
Kako pa bi naj bilo ?[/quote]
Tako je vprašal tudi človek ko so ga spraševali če se mu zdi da je zemlja ploščata pred nekaj stoletji….
”Kako pa bi naj bilo”
omejenost napšega uma ne dela naših trenutnih odločitev absolutno pravilnih za vse večne čase…. idi vprašat po cesti folk če se jim zdi prav da so ljudje ki so okradli podjetja in jih spravili v propad na prostosti, če se jim to zdi prav samo zato ker jim niso dokazali krivde… Boš presenečen nad odgovori
Brez kakekga konkretnega primera nima smisla takole debatirat, samo preko nekih pojmov, ki jih vsak po svoje razume.
Včasih je bilo tako, da te je nekdo pač malo hec obtožil nečesa, ti pa si potem moral dokazovati nedolžnost. 🙂
In če nisi imel pravih argumentov, si bil kriv. Pa je to prav ?
Glede tega, da so na prostosti lopovi, pa ni kriv način dokazovanja, ampak zakoni. Saj so vsi kradli legalno. Zakon jim je to omogočal, da so izčrpavali podjetja in odpirali slamnata podjetja……
In to je dovolj.
Prav je tako, kot je določila družba. Če nekdo krade, potem gotovo ni nedolžen. Lahko pa si ustanoviš svojo družbo oziroma državo, po možnosti brez pravil. :))[/quote]
Pomembno je, kateri del družbe. 🙂
Če ta družba drvi v prepad, potem nekaj ni v redu z določenimi pravili.[/quote]
Ne vem, kam drvi, ampak vem, da je zelo zelo težko vzpostaviti sistem, ki bo za vse enako pravičen.
Pomembno je, kateri del družbe. 🙂
Če ta družba drvi v prepad, potem nekaj ni v redu z določenimi pravili.[/quote]
Ne vem, kam drvi, ampak vem, da je zelo zelo težko vzpostaviti sistem, ki bo za vse enako pravičen.[/quote]
Za vse ne bo nikoli. Bi bilo bolje, če bi bil pravičen do večine in da ne bi poveličeval pohlepa in izkoriščanja.
Včasih je bilo tako, da te je nekdo pač malo hec obtožil nečesa, ti pa si potem moral dokazovati nedolžnost. 🙂
In če nisi imel pravih argumentov, si bil kriv. Pa je to prav ?
Glede tega, da so na prostosti lopovi, pa ni kriv način dokazovanja, ampak zakoni. Saj so vsi kradli legalno. Zakon jim je to omogočal, da so izčrpavali podjetja in odpirali slamnata podjetja……[/quote]
ja pri denarju bi to vsekakor bilo prav…. če ima nekdo 1000€ plače in nič ne podeduje in ima vilo za 2 milijona € bi definitivno to moral zgubit če ne more dokazat od kod je keš…. tako ima marsikatera država po novem… mi smo imeli enako v Socializmu!
Ne gelde na to ali je nekdo kriv ali ne in zakaj je kriv, ni prav da se ga ubije. Ti bi pa kar sklastil vsakega, ki ti je sumljiv?[/quote]
Kdo?
Kako si drznepš govorit o tem kar je prav in narobe če nimamo mi kot ljudje POJMA o temu kar je dejansko PRAV in kaj NAROBE? Mi samo mislimo da vemo kaj je prav in kaj narobe…[/quote]
Meni je jasno, da je ubijanje ljudi narobe. Zato ne rabim razsvetljenja od zgoraj ali znanstvene razlage, da mi pove kaj je prav in kaj narobe.
Kdo?
Kako si drznepš govorit o tem kar je prav in narobe če nimamo mi kot ljudje POJMA o temu kar je dejansko PRAV in kaj NAROBE? Mi samo mislimo da vemo kaj je prav in kaj narobe…[/quote]
Meni je jasno, da je ubijanje ljudi narobe. Zato ne rabim razsvetljenja od zgoraj ali znanstvene razlage, da mi pove kaj je prav in kaj narobe.[/quote]
To nima nič z jasnostjo… ti tvojo odločitev oziroma prepričanje vsiljuješ vsem z vzvišenostjo (mi je JASNO)
Nimaš pa v resnici pojma kaj je prav ali narobe, tako kot noben tukaj…. mi samo vsi MISLIMO da vemo kaj je PRAV in kaj NAROBE… in če se moj prav razlikuje od tvojega ne pomeni da ima nekdo bolj prav ampak da imava prav OBA!
A ti veš da je Bush dejansko verjel da ima PRAV ko je napadel Irak? Pa da je bombandiranje libije se zdelo enim prav drugim narobe? Kaj je prav Goldfish?
Ali je PRAV da človeka ki strelja na tebe ubiješ? Če je ubijanje ljudi narobe? bi v tem primeru policist naredil PRAV?
A ubijanje ŽIVALI je pa PRAV? glede na to da je samo ubijanje LJUDI narobe? Koliko mravelj, komarjev, muh, mušic itd si že pobila? A to pa je PRAV?
Forum je zaprt za komentiranje.