Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Najugodnejši stanovanjski kredit, kje?

Najugodnejši stanovanjski kredit, kje?

Potrebujejo nujno posojilo?

* Zelo hitro in nujno prenos na vaš bančni račun

* Povračilo začne osem mesecev po tem, ko dobiš denar na vaš bančni račun

* Nizka obrestna mera v višini 2%

* Dolgoročno odplačevanje (1-30 let) trajanje

* Flexible posojilni pogoji in mesečno plačilo, se obrnite licenco legitimno posojilo podjetje authourised da postanejo finančno pomoč drugih držav. Za več informacij in obrazec za prijavo posojilo Pišite nam sedaj preko e-pošte: Andresolangeloanfirm@gmail.com

ANDRE Solange
   CEO,
   ANDRE Solange POSOJILO FIRM.
   Andresolangeloanfirm@gmail.com

Dvomim, da gledajo bilanco stanja delodajalca, pa tudi če gledajo mislim, da se nimaš česa bati 🙂

Jaz sicer nisem direktno iskal najugodnejšega kreddita ker sem že bil v težavah z svojo banko in sem iskal pomoč kdo mi lahko zrihta rešitev pri kakšni drugi banki.
V mariboru sem našel firmo Hiša financ kjer so mi uredili kredit pei drugi banki in mi uspeli vse kredite združit in dobil sem pri drugi banki na daljšo dobo. Fantje se mi zdijo da v nulo poznajo zadeve in poznajo druge banke ljudi cene in imajo kontakte z večino bank. Kredit ki ga imam zdaj je zelo ugoden po moje pa ni tekmovačlna cena ker nisem bil tekmovalna stranka:) hehe, težave sem že imel z banko in so se baje videle evidencce v neki aplikaciji ki si jo banke izmenjajo.
Tak da če bi jaz zdaj iskal novi kredit bi se najrpej obrnil na njih. meni so dali ful dober občutek, plačal pa sem lo sprejemljivo ceno za to da so mi rešili 50.000 eru kreditov in grožno po rubežu. Tisto je bilo na NKBM in so me prestavuili na ddrugo banko.
nič vas ne stane ker imajo brezplačno prvo svetovanje-meni so celo trikrat delali gratis. imajo spletno stran na
http://www.hisiafinanc.si, pokličite in preverite meni so bli fajn
matej

Vsaka oseba, ki potrebuje finančno pomoč ali naložbe v raznolikem projektu, vsi ljudje radi, da bi se norčevali iz družine za počitnice in pomanjkanja sredstev, ne oklevajte v stik z mano.
Jaz sem 100% pripravljen, da vam pomaga v kratkem času.
Za več informacij se obrnite mi ne e-pošto:
corine.cham12@gmail.com

Potrebujete posojilo za poravnavo svoje dolgove, plačilo računov ali so
Finančna kriza, tukaj je priložnost, da dobijo posojilo
dostopna samo 3% Pišite nam danes za
veljavna posojilo

Polno ime:
Potrebna količina:
trajanje:
država:
Telefonska številka:

Pričakujemo vaš email
holycrossmissionarylenders@outlook.com

Pozdravleni!

Imam eno vprašanje.Kje lahko dobim kredit v Avstriji (ugoden).Do 10 let,ker sem stara 59 let.
Lepo prosim za iskrene odgovore.Ja pa še to jaz delam v Avstriji kot negovalka,mož pa
sezone kot kuhar in to že par let okrog 15 let.Star je 54 let.

Hvala v naprej!

Lp.

Predlagam vam avstrijsko banko.

Imam cca. 1500eur neto povpreček, zaposlen v veliki slovenski dobro stoječi firmi, žena je zaposlena v Avstriji in ima cca. 1400eur plače. Imam obstoječ potrošniški kredit 45000eur in mesečno anuiteto 550eur. Mi lahko kdo svetuje, kje dobiti kredit za nakup hiše v vrednosti 145000eur? Imam račun pri NLB, žena pa pri Sparkasse v AT.
prejemava še otroški dodatek 830eur mesečno.
Ima mogoče kdo kakšno pametno idejo, saj že lep čas plačujema 530eur za najemnino in nama ne bi bil problem plačevati podobnega ali višjega obroka kredita.

V naprej hvala za nasvet, mivi

Pozdravljeni,

V NKBM smo pripravili izjemno ponudbo stanovanjskih kreditov za najrazličnejše situacije, tudi vašo – torej za nakup stanovanja.

Akcijska ponudba stanovanjskih kreditov temelji na 6-mesečnem Euriboru in pribitku že od 2,05%. Ročnost kredita je do 31 let. Kredit pa lahko odplačujete skupaj s kreditno sposobnimi družinskimi člani.

Obrestne mere za komitente so ugodnejše, kot za nekomitente. Če želite prenesti osebni račun na NKBM, vam podarimo Paket dobrodošlice. Stanovanjski kredit vam lahko odobrimo ob predložitvi pregleda poslovanja za zadnjih 6 mesecev z vaše prejšnje banke in po prejemu prvega rednega priliva na vaš novi račun v naši banki.

Priporočamo vam, da na naši spletni strani naredite informativni izračun oz. pošljete povpraševanje po kreditu, kjer vam bomo hitro odgovorili na vsa vaša dodatna vprašanja.

Za vprašanja smo vam na voljo tudi tukaj.

Lep pozdrav,
Nova KBM

Nova KBM - pripravljeni na jutri! http://www.nkbm.si

Spoštovana NKBM

2.05% pribitka je lahko res izjemno, dokler ne narase ta pribitek na 2.55% (dvisno od zneska in dobe), zato je to subjektivna izjava, da je izjemna ponudba, ker sama matematika dokaže da niste konkurenčni ostalim bankam.

Sem vaš komitent že več kot 15let in v vaša ponudba je bila identična ponudbi nekomitenta, če zanemarim 50€ nižjih stroškov. Poleg tega da bančni svetovalec prekine stike, ko vprašaš o možnostih nižjega pribitka.

Trenutno zbiram še ponudbe in izkušnja je taka, da konkurenca mi že pri samem prenosu prihrankov omogoča pribitek 1.85%. Poleg tega je pošteno povedat da pri vaših boljših-izjemnih ponudbah potrebno še dodatne odveznosti, zavarovanja pri določeni zavarovalnici, odprtje spleta, SMS obveščanja, zavarovanje nepremičnine itd..

Brez zamere za slabo reklamo in to vašega komitenta ampak to so dejstva.

lep pozdrav

Pazi še to cvetko in Nkbm : nudijo ti vetavo denarja s pribitkom 0,00 %. Tudi to oglašujejo kot izjemno.

Pozdravljeni Primorec,

Žal nam je za vašo negativno izkušnjo z našo banko. Naj vam ponudimo nekaj odgovorov:
2,05% pribitka za komitente je pribitek ob najboljših pogojih (kot ste že sami ugotovili), a se ob daljšem obdobju najetja kredita pribitek dviguje, saj prihaja tudi do postopoma višjega tveganja z naše strani.

Radi bi izpostavili, da imamo za komitente, napram nekomitentom, nižjo obrestno mero oz. nižji pribitek. Tako je na primer pri zavarovanju s hipoteko obrestna mera za komitente za 0,9% nižja kot tista za nekomitente.

Glede prekinitve stikov vašega osebnega bančnega svetovalca se vam iskreno opravičujemo! Če želite, nam lahko v osebnem sporočilu javite poslovalnico ter ime in priimek svetovalca, ter bomo ustrezno ukrepali.

Dodatne obveznosti pri akcijski ponudbi imajo dva namena, da vam olajšajo spremljanje odplačevanja kredita (spletna banka), ter da se izognete morebitnim tveganjem in nezgodam (življensko zavarovanje).

Upamo, da smo vam vsaj delno odgovorili na vprašanje/komentar.

Z lepimi pozdravi,
Nova KBM

Nova KBM - pripravljeni na jutri! http://www.nkbm.si

Kaj pa menite o tej ponudbi:
http://www.skb.si/osebne-finance/ugodnosti-partnerjev/spar-kredit

Pozdravljeni. Čas je da se nekaj spremeni tako da bi prosil, če mi lahko kdo pove kdaj je najbolj ugoden čas za najemanje kredita. Namreč banke naj bi imele na zalogi nek odstotek denarja na voljo za kredit nek omejen čas. In dokler je ta denar na voljo se lahko izpogajajo ugodne obrestne mere. Trenutno smo kot družina v najemu in bi si radi kupili večje stanovanje kot ta v katerem smo v najemu. Žal sem edini zaposlen, tako da z mojo plačo preživljam ženo in dva majhna otroka. Trenutno imamo stroškov glede stanovanja za okoli 600 eur (najem + stroški), plače imam pa neto 1100 eur brez prevoza in malce. Privarčevano na žalost nimamo nič in tudi za sofinanciranje pri kreditu nimamo možnosti, ker nimamo “bogatih” staršev. Kakšne imamo možnosti za stanovanjski kredit za dobo 30 let in pri kateri banki. Na kaj moram kot edini z dohodkom najbolj pozoren.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Glede na vaše podatke vam kredita ne priporočam, saj je za vas preveč tvegano.

Na vašem mestu bi bolj razmišljal o dolgoročnem najemu, poiskati najemodajalca, ki bi ga to zanimalo ter se bolj posvetiti znižanju vseh stroškov (čeprav verjamem, da na tem že delate). Lastniško stanovanje ni primerno za družine s podpovprečnimi dohodki (tako ni le v Slovenijij, temveč tudi v tujini).

Glede na opisano boš težko dobil kredit zaradi dejstva, ker banke obračunajo tako, da od tvoje plače odštejejo minimalno plačo in to je maksimalni mesečni obrok. Zato čeprav plačujete zdaj za najemnino 600€, pol ni šans, da bi imel obrok tako visok. Malica in prevoz se ponavadi ne prištevata v ta izračun.
Zdaj najboljše je, da greš od banke do banke in ti banka sama naredi izračun. Pri tem se da še kaj izpogajat. Pri tebi bi bilo pomembno, da dobiš možnost za obdobje odplačila nad 25 let, po možnosti 30. Pozoren bodi na različne možnosti zavarovanja (hipoteka verjetno odpade, ker še nimaš lastnine). Probaj v ta namen pridobit čim nižji pribitek, ker je euribor trenutno negativen.
Moja izkušnja je bila najboljša pri hypo banki, ki so mi takrat še častili notarja. Zdaj pa mislim, da ti podarijo selitev. Drugač pa so zelo prijatni in se da tudi nekaj mičkenega pogajat.

Hvala za odgovore in bom upošteval nasvet naj obiščem več bank, da si pridobim izračune in na podlagi tega odločim za morebiten nakup. Če ne bo šlo drugače ostajamo seveda v najemu. Še vedno upam da se ženi posreči najti službo tako da bi po tem lažje shajali s kreditom. Mogoče še to, kateri čas je najboljši za obisk bank?

Lp

Če sta za odplačevanje dva bosta pa skoraj definitivno dobila. Najboljši čas? Kadarkoli med letom, je pa res, da so ponavadi spomladi banke “prenovijo” ponudbo.

Žal mi je da ste se tako odločili, upam da vam čez nekaj let ne bo preveč žal, da niste upoštevali bolj previdnega in varnega scenarija. Zavedati se morate, da je to ena od največjih odločitev v življenju ter zaradi katere se lahko celi družini spremeni življenje.

Odločitev je seveda vaša, vseeno vso srečo.

Ali kdo ve ali lahko in pri kateri banki najameš drugo hipoteko v višini 5000e če eno že imaš?

Pomembno je tvoje finančno stanje oz. kreditna sposobnost in ne nujno samo dejstvo, da imaš že eno hipoteko. Načeloma boš težje dobila, a če ne greš povprašat na banko ne boš vedela. Ampak poskusit ni greh. Pejt recimo do hypo banke, tam so znani, da prisluhnejo tvojim željam. Ne pozabi niti na dejstvo, da se bodo banke hotele zavarovati, glede na to, da si upokojenka, zato bodi pripravljena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close