Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najemniki – kaj pa starost?

Najemniki – kaj pa starost?

Samske babe so itak same luzerke. Govorim za take, ki so večno samske. Ne občasno samske.

Toliko pljuvate po avtorici, ampak niti en od vas ultra uspešnežev se ni pohvalil, da je samski in da je sam, brez pomoči drugih, kupil stanovanje.

No, kje ste junaki, ki ste povsem sami kupili stanovanje, da vas vidimo.

Odgovor na objavo uporabnika
najemnicaa, 22.12.2021 ob 21:07

ona ima, 22.12.2021 ob 20:55

najemnicaa, 22.12.2021 ob 20:46

loto247, 22.12.2021 ob 20:42

Tvoj problem ni, da pri 45 nimaš stanovanja. problem je, da nimaš ideje, kaj bi sploh počela s preostankom tvojega življenja. Zato tudi si, kjer si.

Meni ni bilo nič servirano v življenju. Sem pri 35 v najemeniškem stanovanju, tik pred podpisom kredita za nakup lastnega stanovanja.

Družboslovne izobrazbe, z redno službo.

Začela sem pa delati najprej  prek študenta, potem honorarno, bila je huda borba, ampak če vztrajaš in se potrudiš, se da.

Tudi denar za stanovanje našparat. Meni je vedno uspelo nekaj dati na stran, tudi ko je bila plača 700, 800 evrov.

Lahko pa igraš loto. Kar že itak ga. S svojim življenjem.

Ha, ha, in kaj imaš ti? Pametuješ, zraven pa se hvališ kako boš zakreditrana do vratu in še čez. In ti se imaš za pametno? Ja, to pa res. Bravo.

Ja, verjamem pa, da veš kaj boš v življenju: leta in leta boš odplačevala kredit. Super življenje.

Si še kaj drugega dosegla v lafju razen, da boš naselednja desetletja krepala ob kreditu?

10 let manj kot ti, plan in perspektivo.

Ti si izgubljen primer.

Ja, ima perspektivo: 50% ima prišparanega za stanovanje, ker ima pa moža, ki ga mora finacirat (on očitno ne bo primaknil druge polovice), se mora zakreditirat. Super uspešna je.

Odločila sva se za hišo, sicer bi stanovanje  že zdavnaj sama kupila. Ne rabim mošmega da si zagotovim streho nad glavo in preživim v tem svetu.

Minimalna doba odplačevanja pomeni, da ima tudi on določeno zalogo in da bo v resnici celoten kredit, tudi moj del  odplačeval on in prišel na svojih 50%.

Sicer pa kaj ti mar najine finančne razmere.

Do 45 leta bova vse odplačala in še vedno lahko medtem hodila na dopuste in uživala.

Ti si pa itak super  zato tukaj sprašuješ ljudi kaj ti je početi pri 45.

Če do zdaj nisi ugotovila…

Sem imela v preteklosti kar nekaj podobnih socimer. Ena končala na psihiatriji, druga nato v Ameriki iskala bogatega moža, tretja pri 45 živela od denarja, ki sta ga s sestro dobili po prodaji hiše pokojnih staršev, honorarno nekaj delala,  v pokojninsko nič plačevala itd.  Lepe slike in primeri kdo ali kaj nočem biti.

Se  pa vidi iz tega kako si napadala vsakega, ki je prišel s kakšno idejo tukaj, da si arogantna, nezadovoljna in drugim foušljiva ženska. Vsi so neumni, nepismeni, samo ti si super.

Si  kdaj pomisljla, da mogoče le ni cel svet tako adijo in si v resnici ti sama problematična?

Nisi več 20 stara in ne obnašaj se tako kot da si. Odrasti že!

Verjetnost  da boš čez noč obogatela, je nulta. Rešuj svojo situacijo s stanjem kot je trenutno realno, ne s tistim, kar si želiš, a je glede na tvoja leta velika verjetnost, da tega ne boš nikoli dosegla. Če se situacija spremeni na bolje, se ni težko prilagoditi.

Poglej realno… mogoče si ultra sposobna, a za neke nove delodajalce pri teh letih ne boš zanimiva za štartanje nove kariere.  Priložnost dajejo mlajšim, tudi mlajšim od mene. Pri teh letih lahko napreduješ samo na podlagi že ustvarjenega. Če nimaš kaj pokazati in ti je  vse težko in odveč, je težko sanjati sanjsko službo.

je kdo od vas, 22.12.2021 ob 21:37

Toliko pljuvate po avtorici, ampak niti en od vas ultra uspešnežev se ni pohvalil, da je samski in da je sam, brez pomoči drugih, kupil stanovanje.

No, kje ste junaki, ki ste povsem sami kupili stanovanje, da vas vidimo.

S tem se pa res ni za hvalit. haha

Je pa veliko samskih moških takšnih. Manj žensk. Deloma tudi zato, ker  splošno gledano manj zaslužijo in se jih večina tudi zaradi biološke ure pravočasno poparčka.

najemnicaa, 22.12.2021 ob 21:06

loto247, 22.12.2021 ob 20:55

Imam 50% pologa za stanovanje na SVOJEM računu.

Kreditno sposobnost, pa kljub tem,u gremo samo v minimalni kredit, za obdobje 10 let.

Imam moža.

Predvsem pa veselje do življenja.

Z dobro službo in uspešno akriero  pa ne bom hvalila.  Takšnih ne preneseš, iščeš ljudi, ki so v lajfu zavozili.

Pameti pa žal nimaš :). Namreč prideš na mon in kar nekaj obsojaš ljudi o katerih nimaš pojma. Kako ti veš koliko imam jaz na računu? Ne veš, si pač samo tepka, ki misli, da si edina na tem svetu, ki ima par jurjev na računu. Pametna ženska namreč ne bi domnevala, da drugi nimajo, da je ona edina :).

Uf, smo leta 2021, kmalu bo 22, tako, da se hvaliti s tem, da imaš moža, ni nekaj posebnega. Pred 100 leti so ženske res smatrale, da so nekaj vredne, če so poročene. Danes pa to ni neka posebnost, če si poročena. Razen, če si hotela povedat, da ti dec finacira.

Misliš, da si edina na tem svetu, ki ima veselje do življenja? Boš morala malce na realna tla stopiti.  Razen, če si se hotela pohvalit, da se moraš zakreditirat kljub temu, da imaš deca? Imaš pol za stanovanje na svojem računu. Zakaj polovice ne da mož? Zakaj se moraš zakredirat? Slabo si izbrala moža, da ga moraš finacirat :).

Mislim, da si ti ornk zavozila.

Auč! Boli?

Bo boljše.

Te ne poznam, imam pa filing kaj tebe je…be v lajfu. Predolg jezik, nesramnost, vzvišenost itd.

Takšnih nihče ne mara.

Delaj na sebi.

Kako so si dovolili tebe pošiljat v podrtijo brez sekreta!

Jaz imam nekaj boljšega zate.  Saj pri teh letih imaš ziher prišparane milijone. Ta bo idealna:

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-siska-hisa_6429000/

Ti tudi veš,

pa veš, da m’e tvoje finance nič ne zanimajo, zakaj imaš tako potrebo, da svoje zadeve razgrinjaš v temi, ki ni namenjena tebi?

Če te prav razumem, ti si varčevala, mož pa ni varčeval, zato bo plačeval kredit? Ja, zanimivo, da ni varčeval tako kot si ti. Ja, lepo, da si to delila z nami. Sicer ne vem kaj ima to s to temo, amapk očitno si morala to razložiti.

Koga jaz sprašujem, je moja stvar, vsekakor pa nisem tebe spraševala. Tema ni namenjena tebi. Brati se nauči.

Pa zakaj misliš, da bi me tvoje socimre zanimale? Veš iste ptice skupaj letajo. Tako, da se zamisli nad sabo, ko jih daješ v nič. Sploh pa se zamisli nad sabo, ko se norčuješ iz bolezni. Tudi tebi se lahko zgodi.

Ja, bogica no, kako si užaljena, ker nisi zaželjena v tej temi. Oglašate se pa večinoma nepismeni tečneži, ki nimate kaj pametnega povedat. Koga zanima tvoj dec pa tvoje cimre? Mene pač ne. In kaj bi lahko bil človek tebi fovš? Deca ali kredita?

Brez zamere, ampak deluješ mi kot otročja, razvajena smrklja, ki je vsa užaljena, ker hoče biti ta glavna princeska pa se noben ne zmeni zanjo. Daj si odpri svojo temo pa se bodo ljudje sigurno ukvarjali s tabo.

Veš, tvoje življenje je ok. Kar pa še ne pomeni, da ti je kdo fovš. Meni se zdi tvoje življenje bedno. Ne bi nikakor živela tako kot ti. Ti fantaziraš kako so ti ljudje nevoščljivi, nisi pa toliko odprte glave, da bi pomislila, da je veliko ljudi, ki ne bi radi živeli kot ti. Jaz nikakor ne bi menjala s tabo. Si te kar predstavljam: dec, otroci, kredit, .. bedno do kraja. Ko boš malce bolj odrasla, zrela, boš mogoče razumela, da pač enim ljudem tak način življenje ne paše. Ampak do tja ti še manjka veliko.

V glavnem veliko si naklobasala, ampak ena stvar ni imela nič veze s to temo. Brezveze.

haha boli, 22.12.2021 ob 22:43

Auč! Boli?

Bo boljše.

Te ne poznam, imam pa filing kaj tebe je…be v lajfu. Predolg jezik, nesramnost, vzvišenost itd.

Takšnih nihče ne mara.

Delaj na sebi.

Se ti je malce skisalo? Ne, ornk se ti je skisalo.

s tem se ne hvali, 22.12.2021 ob 22:39

S tem se pa res ni za hvalit. haha

Je pa veliko samskih moških takšnih. Manj žensk. Deloma tudi zato, ker  splošno gledano manj zaslužijo in se jih večina tudi zaradi biološke ure pravočasno poparčka.

No ja, tule so res samo gobezdala. Res je, da niti en, ni tak, da bi dejansko SAM kupil stanovanje.

Itak da ne.

Monovci, da bi si kdo sam kupil stanovanje? V tej temi pa res ni noben tak.

Na gobcu so dobri, v praksi pa jih ni.

najemnicaa, 22.12.2021 ob 23:03

Itak da ne.

Monovci, da bi si kdo sam kupil stanovanje? V tej temi pa res ni noben tak.

Na gobcu so dobri, v praksi pa jih ni.

Mater smo vzvišeni. Kot da si ti kaj drugačna ali pa bolj uspešna.

Mogoče boš prva, ki ji bo to uspelo.  Ali pa zadnja, ki ji ne bo.

spet te daje, 22.12.2021 ob 23:11

Mater smo vzvišeni. Kot da si ti kaj drugačna ali pa bolj uspešna.

Mogoče boš prva, ki ji bo to uspelo.  Ali pa zadnja, ki ji ne bo.

Mene predvsem zanima zakaj morate eni posrati vse teme?

Jasno napišem komu je namenejna tema in kaj me zanima, ampak ne, razpišete se tisti, ki vam tema ni namenjena, o stvareh, ki me ne  zanimajo.

Kaj imate od tega?

Zakaj morate eni prav uničevat teme?

Odpreš svojo temo, piše o tem, kar te zanima in se razvije debata. Zakaj morate uničevat druge teme? Ko je pa tako komot odpreti svojo temo?

Žlehtnoba, nepismenost?

Mone so luzerke. Froci, ki jim kri pijejo, dec, ki se okrog goni, kredit na kredit, in posledično znorijo, če katera drugače živi.

najemnicaa, 22.12.2021 ob 22:59

Ti tudi veš,

pa veš, da m’e tvoje finance nič ne zanimajo, zakaj imaš tako potrebo, da svoje zadeve razgrinjaš v temi, ki ni namenjena tebi?

Če te prav razumem, ti si varčevala, mož pa ni varčeval, zato bo plačeval kredit? Ja, zanimivo, da ni varčeval tako kot si ti. Ja, lepo, da si to delila z nami. Sicer ne vem kaj ima to s to temo, amapk očitno si morala to razložiti.

Koga jaz sprašujem, je moja stvar, vsekakor pa nisem tebe spraševala. Tema ni namenjena tebi. Brati se nauči.

Pa zakaj misliš, da bi me tvoje socimre zanimale? Veš iste ptice skupaj letajo. Tako, da se zamisli nad sabo, ko jih daješ v nič. Sploh pa se zamisli nad sabo, ko se norčuješ iz bolezni. Tudi tebi se lahko zgodi.

Ja, bogica no, kako si užaljena, ker nisi zaželjena v tej temi. Oglašate se pa večinoma nepismeni tečneži, ki nimate kaj pametnega povedat. Koga zanima tvoj dec pa tvoje cimre? Mene pač ne. In kaj bi lahko bil človek tebi fovš? Deca ali kredita?

Brez zamere, ampak deluješ mi kot otročja, razvajena smrklja, ki je vsa užaljena, ker hoče biti ta glavna princeska pa se noben ne zmeni zanjo. Daj si odpri svojo temo pa se bodo ljudje sigurno ukvarjali s tabo.

Veš, tvoje življenje je ok. Kar pa še ne pomeni, da ti je kdo fovš. Meni se zdi tvoje življenje bedno. Ne bi nikakor živela tako kot ti. Ti fantaziraš kako so ti ljudje nevoščljivi, nisi pa toliko odprte glave, da bi pomislila, da je veliko ljudi, ki ne bi radi živeli kot ti. Jaz nikakor ne bi menjala s tabo. Si te kar predstavljam: dec, otroci, kredit, .. bedno do kraja. Ko boš malce bolj odrasla, zrela, boš mogoče razumela, da pač enim ljudem tak način življenje ne paše. Ampak do tja ti še manjka veliko.

V glavnem veliko si naklobasala, ampak ena stvar ni imela nič veze s to temo. Brezveze.

Tvoje pisanje na splošno kaže tvoj odnos do vsega, kar je bilo v tej temi zapisano. Tudi z namenom, da ti ljudje pomagajo, ti pa si vse zmetala v nič in se dobesedno posrala na vse zapise ljudi, ki so imeli dobre namene. Da tekmujejo kdo ima več in podobno.  Kaj je to drugega kot foušija??

Meni pa res ni treba biti fouš.

Premalo veš o meni, da bi mi bila. Moje življenje niti približno ni bilo z rožicami postlano, ni nekaj kar bi mi kdo lahko zavidal. Si upam trditi, da mi recimo 10, 15 let nazaj res ni nihče ničesar zavidal. Nisem pa niti dovolila, da bi se komu smilila.  Jaz sem sama kreirala svoje življenje. Nisem bluzila po forumu in spraševala, kaj naj naredim. Pa so bili tudi težki trenutki vmes. Partner je prišel pozneje, ujela sva se, našla skupne cilje. Ne bi bila pa tragedija, če se ne bi. Ne bi na stara leta pristala na cesti.

Spravi se k sebi. Je skrajni čas.

Se mi dozdeva, da si ti tista perla, ki je že pred časom spraševala, kako pri teh letih začet novo kariero ali nekaj podobnega.

Izguba časa. Ker si preveč zaprta za  drugo mnenje in preveč prepričana v svoj prav.

Ampak glede na tvoje uspehe, očitno v vsem le nimaš prav. Namesto, da bi bila vesela, da se sploh kdo hoče ukvarjati s tabo in razmišlja o tvojem problemu, vse  rušiš.

KAJ bi ti sploh rada slišala? KAKO ti misliš, da drugi v  podobni situaciji živijo? Da ti bodo KAJ svetovali, povedali ne vem kakšno lastno izkušnjo?

Ker do zdaj tudi en predlog, ki ga je kdo napisal, pri tebi ni naletel na vsaj minimalno zanimanje.

Ja, jaz živim v najemu in mi to pri 35 ni v ponos, vem pa da v mojih razmerah v življenju boljše ne bi mogla priti skozi.

Pa tudi jaz nisem primerna za to tvojo super temo, imaginarij 45-letnice, ki še sama ne ve, kaj bi rada od življenja in sebe.

Jaz se umikam iz te butaste teme. Tebi pa iskreno, resnično iskreno, želim, da rešiš svoj problem.

Imam občutek, da se še meni zdi tvoja situacija bolj resna kot se zdi tebi. Srečno!

Si pa res tečna kot driska, ti 35 letnica. Pa ti resno misliš, da mene tvoje življenje zanima? Še enkrat posebej zate: tvoj lajf, me ne zanima. Zakaj si tako vsiljiva? Nikakor si ne želim živiet tako kot ti, zato se ne vsiljij. In brez zamere, ampak od kdaj je sramota biti v najemu? Kake butaste ti to ven mečeš. Ti ne boš nikoli dojela. Ti si si zabla v glavo, da je sramota biti najemnik, da je bistvo življenja, da imaš kredit in svoje stanovanje. Prav, tebi tako paše. Ne pa zdaj težit drugim. Prav vslijiva si, tečna kot driska. Pejdi moža nadlegovat. Namsto, da tule težim s svojim življenjem. Ali pa odpri si svojo temo in tam razpredaj o svojem lajfu. Ampak ne, ti moraš tule razpredat.

Avtorica, najdi si tipa. To ti je rešitev. Vsaka pametna ženska, si najde moža.

Samski lajf, je res fajn, ni pa poceni.

Res ti ni treba dedca pedeneat pa frocev okrog vlačit. Ampak stroški svobode so pa visoki.

Ja, sem zaštekala 35 letnico, da je njen nasvet: najdi dedca :).

Samo res ste butasti. Če prav razumem avtorico, ne želi kupiti stanovanja, ker želi biti mobilna in se zaradi službe seliti.

Želi pa vseeno nekako varčevati za stara leta.

Monklje pa ji razlagate koliko stanovanje imate pa kako boste prodale hišo pa kupile stanovanje pa kako imate moža…

Ni čudno, da vas ima za bebave.

Avtorica je spraševala:

Tisti, ki ste najemniki in nimate kake nepremičnine pa tudi ne boste kaj dedovali. Kako boste pa na starost? Mala penzija – visoke najemnine.

Varčujete kje drugje?

Jaz sicer varčujem za nakup stanovanja pa ne vem, če mi bo to kmalu uspelo. Plus tega, da so zdaj obresti na depozite skoraj nič.

Zdi se mi pa pomembno, da ima človek nekaj za starost. Penzija bo mini, najemnine visoke.

Kake druge ideje za varčevanje, dokaj varno starost?

V kritpvalute ne bi vlagala, to mi ne pisat. O delnicah tudi nimam pojma.

Draga gospa, to ste spraševali.

Če ste hoteli drugačne odgovore, drugače formulirajte vprašanje.

Tudi stavek “Jaz sicer varčujem za nakup stanovanja pa ne vem, če mi bo to kmalu uspelo.” kaj preveč ne obeta.

Lahko pa tudi:

oropaš banko, se prodajaš na onlyfans, če bo koga še zanimala kura pri 45, si omisliš finančnega svetovalca itd.

najemnicaa, 22.12.2021 ob 23:43

Ja, sem zaštekala 35 letnico, da je njen nasvet: najdi dedca :).

Nasvet je bil, da odrasteš in se zresniš.

Glede službe, denarja, prihodnosti.

Tvoj problem ni (samo) da nimaš stanovanja in partnerja/parnerke. nimaš niti nič od kariere, niti nekih pametnih izgledov za prihodnost, da bi lahko na stara leta furala algodno življenje, kakršno ti očitno paše.

35-letnica bi preživela brez moškega. Ti boš pa res težko.

ala tista miss toples Zlatka Olah, deložiranka, pa Svetlana Makarovič, ki jo je rešila državna pokojnina in podobne tetke, ki uživajo življenje, na stara leta pa gagajo ali pa pucajo sekrete v Italiji, da ob borni pokojnini, če jo sploh imajo, lahko preživijo.

toje samo za na ignore.

nisi dojela, 22.12.2021 ob 23:51

Nasvet je bil, da odrasteš in se zresniš.

Glede službe, denarja, prihodnosti.

Tvoj problem ni (samo) da nimaš stanovanja in partnerja/parnerke. nimaš niti nič od kariere, niti nekih pametnih izgledov za prihodnost, da bi lahko na stara leta furala algodno življenje, kakršno ti očitno paše.

35-letnica bi preživela brez moškega. Ti boš pa res težko.

Ha, ha, ti pa si vztrajna.

Veš, do sedaj sem komot preživela brez moškega. Tako, da… smo pač v letu 2021, ko ženske res ne rabimo moškega za preživetje. Ti očitno ga. Jaz pač ne.

Od kje pa tebi kaj pojma kako je z mojo kariero? Pojma nimaš o moji karieri, o moji službi pa tule pametuješ.

Za razliko o tebe, jaz kreditov nimam. Zamisli se raje nad tem. Pa ne smeši se več naprej, ker ne deluješ ravno brihtno, ko se hvališ z neko kariero pa kaj vem še vse, zraven pa si zakreditirana. Krediti niso ravno znak uspešnosti.

Ampak smešiš se že s tem, ko smatraš, da mora biti ženska poročena. Tu itak poveš vse o svoji zaostalosti.

osvežitev spomina, 22.12.2021 ob 23:48

Avtorica je spraševala:

Tisti, ki ste najemniki in nimate kake nepremičnine pa tudi ne boste kaj dedovali. Kako boste pa na starost? Mala penzija – visoke najemnine.

Varčujete kje drugje?

Jaz sicer varčujem za nakup stanovanja pa ne vem, če mi bo to kmalu uspelo. Plus tega, da so zdaj obresti na depozite skoraj nič.

Zdi se mi pa pomembno, da ima človek nekaj za starost. Penzija bo mini, najemnine visoke.

Kake druge ideje za varčevanje, dokaj varno starost?

V kritpvalute ne bi vlagala, to mi ne pisat. O delnicah tudi nimam pojma.

Draga gospa, to ste spraševali.

Če ste hoteli drugačne odgovore, drugače formulirajte vprašanje.

Tudi stavek “Jaz sicer varčujem za nakup stanovanja pa ne vem, če mi bo to kmalu uspelo.” kaj preveč ne obeta.

Lahko pa tudi:

oropaš banko, se prodajaš na onlyfans, če bo koga še zanimala kura pri 45, si omisliš finančnega svetovalca itd.

In kaj ne zastopiš?

Najemniki veš kdo so? Ali je to pretežko razumeti?

In seveda, poboldala si vprašanja, ampak si odgovorila na katero od teh, je kdo drug odgovoril?

Skladi, delnice, zlato, stanovanje za oddajo… je to kdo odgovoril? In razložil?

Ne, ampak samo blejate o svojih decih in stanovanjih. Bebavi res.

samo ste res butasti, 22.12.2021 ob 23:48

Samo res ste butasti. Če prav razumem avtorico, ne želi kupiti stanovanja, ker želi biti mobilna in se zaradi službe seliti.

Želi pa vseeno nekako varčevati za stara leta.

Monklje pa ji razlagate koliko stanovanje imate pa kako boste prodale hišo pa kupile stanovanje pa kako imate moža…

Ni čudno, da vas ima za bebave.

Ja, ampak se jim ne da dopovedat. Kar tekmujejo kdo bo bolj bebav.

Pametnih odgovorov pa ni in ni.

Seveda, normalna ženska je poročena, ne pa pri 45ih samska.

Grem stavit, da je avtorica ali tako grda, da jo noben noče ali pa ima razmerje s kakim možem od monkelj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close