Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Multipli nicki

Multipli nicki

Banalna resnica – multiple nicke imate tisti, ki ste tu hkrati registrirani. Sami najbrž že veste zakaj to počnete (dvigate promet klikov ker nimate kaj drugega v življenju delat in si tako zdravite kronično osamljenost).

Eni jih ne rabimo. Smo že registrirani dovolj žleht.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jst bi samo dodal, da midva s Fiško bova letos imela nekaj manj objav, ker hodiva na plesni tečaj, da Fiši mal obnovi znanje in nimava tolk cajt za pisat…. 😉 :)))[/quote]

Ok, če bo samo letos, bom preživela še teh par tednov:)).

Le kdo od registriranih je to napisal? Robi, a si bil ti? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Le kdo od registriranih je to napisal? Robi, a si bil ti? ;)[/quote]
Ne spomnim se. 🙂

Jst bi samo dodal, da midva s Fiško bova letos imela nekaj manj objav, ker hodiva na plesni tečaj, da Fiši mal obnovi znanje in nimava tolk cajt za pisat…. 😉 :)))[/quote]
A pokazala bosta tudi, kaj sta se naučila ? :)[/quote]
Saj za to gre! 🙂

Samo pazi, če boš stal preblizu plesišča te lahko plesalka pobere, ko bo weksl… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ni problem v multinickih … problem so nicki, ki neglede na temo kozlajo iste svoje že 1000x prežvečene teorije
f.u.ka pa še nobeden od njih ne niti v prvo ☺

https://www.youtube.com/watch?v=Ppqrti5Pw2w

uorabljati vedno in povsod samo en nick je kot f.u.ka isto babo od izgube junferja z njo do odhoda v lastni grob

Najbolj zanimivo je ko se zenske prijavijo z moskimi niki. Verjetno kdo dela studijo 😉

Jaz sem nedavno še za enega uporabnika ugotovila, kateri dodatni nick ima. Gre pa za kombinacijo registriranega in neregistriranega nicka. Z neregistriranim nickom je še dokaj v redu, z registriranim nickom pa preizkuša skrajne meje. Ni mi jasno, zakaj ima tak hobi.

Vprašaj ga. 🙂

Ja no sej, take smeti potem ostanejo na forumu.

Vprašaj ga. :)[/quote]

Raje ne bi. Imaš ti kakšno idejo, zakaj nekdo to počne (ker si ravno moški)?

Raje ne bi. Imaš ti kakšno idejo, zakaj nekdo to počne (ker si ravno moški)?[/quote]
Mogoče dela seminarsko. :)) Antilopa ti si nekaj domišljaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Raje ne bi. Imaš ti kakšno idejo, zakaj nekdo to počne (ker si ravno moški)?[/quote]
Mogoče dela seminarsko. :)) Antilopa ti si nekaj domišljaš. :)[/quote]

Seminarsko dela že nekaj let? :))

Premalo podatkov…:)
V kakšnem smislu preizkuša skrajne meje ? Kako to izgleda ?

Premalo podatkov…:)
V kakšnem smislu preizkuša skrajne meje ? Kako to izgleda ?[/quote]

Saj ni važno. Pozabi.

Multipli registrirani nicki = ista oseba, več imen.
Multipli neregistrirani nicki = več oseb, isto ime.

Nepomembno? Nepotrebno.[/quote]

Mimogrede se razgalite preveč

Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.[/quote]
Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]

SWANGA misliš! Me pa je presenetla antilopca, sem mislila da je siva miška stara 50 let. Premalo sledim vsem tem zgodbam!! Zadnji čas, da se izboljšam. Ja margotka je tud men fajn. Čeprav moram reli, da je tud Sezna imela nekaj pametnih odgovorov, če se prav spomnim. Mislim, da ima dober okus za muziko.

Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]

CWAN misliš! Me pa je presenetla antilopca, sem mislila da je siva miška stara 50 let. Premalo sledim vsem tem zgodbam!! Zadnji čas, da se izboljšam. Ja margotka je tud men fajn. Čeprav moram reli, da je tud Sezna imela nekaj pametnih odgovorov, če se prav spomnim. Mislim, da ima dober okus za muziko.[/quote]

Premaukrat si me citirala.

Tako, tako Gazelca. Kar povej, da sem bolj fejst od Sadnega. Naj ga mal žre. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close