Multipli nicki
Jst bi samo dodal, da midva s Fiško bova letos imela nekaj manj objav, ker hodiva na plesni tečaj, da Fiši mal obnovi znanje in nimava tolk cajt za pisat…. 😉 :)))[/quote]
A pokazala bosta tudi, kaj sta se naučila ? :)[/quote]
Saj za to gre! 🙂
Samo pazi, če boš stal preblizu plesišča te lahko plesalka pobere, ko bo weksl… :)))
Vprašaj ga. :)[/quote]
Raje ne bi. Imaš ti kakšno idejo, zakaj nekdo to počne (ker si ravno moški)?[/quote]
Mogoče dela seminarsko. :)) Antilopa ti si nekaj domišljaš. 🙂
Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.[/quote]
Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]
SWANGA misliš! Me pa je presenetla antilopca, sem mislila da je siva miška stara 50 let. Premalo sledim vsem tem zgodbam!! Zadnji čas, da se izboljšam. Ja margotka je tud men fajn. Čeprav moram reli, da je tud Sezna imela nekaj pametnih odgovorov, če se prav spomnim. Mislim, da ima dober okus za muziko.
Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]
CWAN misliš! Me pa je presenetla antilopca, sem mislila da je siva miška stara 50 let. Premalo sledim vsem tem zgodbam!! Zadnji čas, da se izboljšam. Ja margotka je tud men fajn. Čeprav moram reli, da je tud Sezna imela nekaj pametnih odgovorov, če se prav spomnim. Mislim, da ima dober okus za muziko.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.