Multipli nicki
Problem nastane, ko eni pozabijo, da je MON virtualen svet, brez teže, brez posledic, brez
dejanskega vpliva….in ga začnejo “živeti” namesto reale. In jim neke namišljene “zmage”
pomenijo toliko, da pač uporabijo vsa sredstva, da jih kukr dosežejo. Da se “razmnožijo” v
več virtualnih osebkov, da skupno napadejo en drug nick, da sami sebi pritrjujejo, sami sebe
hvalijo….in dejansko ne vidijo, kako smešno je to….
Nikoli nisem čutila potrebe, da si dodam še kakšen nick…za vsem, kar tukaj napišem, komot
stojim…ne čutim potrebe se skrivat in pretvarjat….zakaj le?
Je pa bilo eno obdobje, ko še nisem bila registrirana in sem na teme odgovarjala z nicki, ki
so bili pač povezani s temo, ali sem se podpisala z začetno besedo sporočila…ampak to mislim
da ne šteje….
Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))[/quote]
Mmm … ne verjamem, da bi bilo to tebi všeč. Potem jih ne bi mogla osvajati.[/quote]
A bejž no bejž:-))))
Ampak ne se delat idealno, packe bolj palijo :-))
Ampak to se splača počet samo registriranim. Že dolgo več ni skrivnost, da uporabniki : Flashgordon, Goldfish, On_ ipd uporabljajo tudi po več računov hkrati. Nam zatrjujejo, kako nimajo časa za forum, so na dopustu, na službeni poti ipd. v resnici pa se nikoli ne odlepijo od računalnika.[/quote]
Spider, piši zase. Jst uporabljam samo ta registriran nick, je že to več kot dovolj.[/quote]
Ampak res, koji glupci, kako sami sebe izdajo, ko pišejo o drugih….
Me pa res zanima katere druge nicke še uporabljam? A mi lahko posredujete še gesla zanje, ko ste ravno tako na tekočem?…cccccccc
Če pa ne dobiš željenega odziva in pričakovanih odgovorov, pa si jih kar sam napišeš pod drugim nickom.
Zato lahko temu rečem, virtualno samozadovoljevanje. :)[/quote]
Veš v čem je čar forumov? Da lahko anonimno kaj vprašaš. Da lahko izpoveš kako svojo težavo, pregreho, problem, karkoli pač ti leži na duši. Kaj misliš, da smo vsi tako nori, da bomo tako pisali, da bodo vsi vedeli kdo smo? Eni preprosto nismo obsedeni s tem, da bi tako nujno hoteli vedeti kdo je pisec na forumu. V tem je čar mona. Bo tule en enkrat napisal, da je recimo prevaral partnerja ali pa, da je večno samski ali pa, da je depresiven ali karkoliki. Pa saj ga boste ob vsakem njegovem postu v kaki drugi temi vedno opominjali kaka zguba je.
Če pa ne dobiš željenega odziva in pričakovanih odgovorov, pa si jih kar sam napišeš pod drugim nickom.
Zato lahko temu rečem, virtualno samozadovoljevanje. :)[/quote]
Veš v čem je čar forumov? Da lahko anonimno kaj vprašaš. Da lahko izpoveš kako svojo težavo, pregreho, problem, karkoli pač ti leži na duši. Kaj misliš, da smo vsi tako nori, da bomo tako pisali, da bodo vsi vedeli kdo smo? Eni preprosto nismo obsedeni s tem, da bi tako nujno hoteli vedeti kdo je pisec na forumu. V tem je čar mona. Bo tule en enkrat napisal, da je recimo prevaral partnerja ali pa, da je večno samski ali pa, da je depresiven ali karkoliki. Pa saj ga boste ob vsakem njegovem postu v kaki drugi temi vedno opominjali kaka zguba je.[/quote]
Ti mal mešaš neprijavljene nicke, ki nekaj vprašajo pod zaščito anonimnosti in multi-nicke,
ki živijo virtualno življenje na internetu in so jim različni nicki neke vrste orožje….za razna
izživljanja, ki jih v reali ne zmorejo…
Mogoče ti ne, Skela. Veliko ljudi tu gor pa so obsedeni s tem, da sestavljajo kdo je kaj napisal. Če je pod enim nikom nekaj, potem pod drugim. Obsedenost sestavljanja osebnosti. Ne vem, verjetno imajo tabelice in potem, če nekdo ne uporablja ves čas istega nika, zmede pisca tabel.
Obsedeno ugotavljanje ali ima punco ali ne ali ima službo ali ne ali ima otroke ali ne ali vara moža ali ne.
Sem počakal iz bontona, da ste starejši, (mislim po stažu, da ne bo pomote), na tem forumu povedali in si izmenjali svoje virtualne zamere. :-)))
Isti nick uporabljam že dolga leta. Pred tem na nekem drugem, izključno registriranem forumu. Ker me ni sram ničesar, kar sem “nasral” tam ga veselo uporbljam še naprej tudi tukaj.
Prav nobene potrebe nimam, da bi uporabljal več nickov, ker za to kaj mislim ne rabim niti lastne podpore, niti lastnega nasprotovanja. :-)))
In kaj počnem na tem forumu? Le čakam letošnjo smučarsko sezono!
Potem pa s svojo slalomašico na smuče pa zopet kašno nogo zlomit. :-)))
Ko pridem iz bolniške, me bo pa moja plavalka že na morje naganjala…
That`s all Folks.
Veš v čem je čar forumov? Da lahko anonimno kaj vprašaš. Da lahko izpoveš kako svojo težavo, pregreho, problem, karkoli pač ti leži na duši. Kaj misliš, da smo vsi tako nori, da bomo tako pisali, da bodo vsi vedeli kdo smo? Eni preprosto nismo obsedeni s tem, da bi tako nujno hoteli vedeti kdo je pisec na forumu. V tem je čar mona. Bo tule en enkrat napisal, da je recimo prevaral partnerja ali pa, da je večno samski ali pa, da je depresiven ali karkoliki. Pa saj ga boste ob vsakem njegovem postu v kaki drugi temi vedno opominjali kaka zguba je.[/quote]
Ti mal mešaš neprijavljene nicke, ki nekaj vprašajo pod zaščito anonimnosti in multi-nicke,
ki živijo virtualno življenje na internetu in so jim različni nicki neke vrste orožje….za razna
izživljanja, ki jih v reali ne zmorejo…[/quote]
Je že Skela odgovorila.
In marsikateri “multi nick” se potem zgraža nad tem, koliko postov napišejo prijavljeni, v resnici pa razni “multi nicki” napišejo veliko več komentarjev in zapravijo več svojega časa pred računalnikom, kot pa prijavljeni.
Forum je zaprt za komentiranje.