Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Multipli nicki

Multipli nicki

Antilopa, daleč od tega, da bi te imela za konkurenco. Ti in jaz privlačiva popolnoma drugačen tip ljudi, verjemi.

P.S. Za človeka, ki napiše, da me ignorira, je zelo zanimivo, da se v vtakne v moj post, čeprav je že iz nagovora jasno, komu je post namenjen. Vidiš, jaz sem ti (ravno s tem, da sem poudarila, da post ni tebi namenjen) želela pomagati pri tem, da bi me lažje ignorirala, pa nočeš…[/quote]

To pa verjamem, jaz privlačim zelo pametne moške. :))[/quote]

Odlično.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]

Važno, da imaš ti dovolj Secretly We Are Gay -a za izvoz.[/quote]
Kar šopiri se zdaj, ja, baba nesposobna 🙂

iz nicka se da delati cela študija – od tega, da ti ga admin zaserje do delanja umetniškega vtisa, pa zaznamovanja nekega obdobja forumašenja …

imaš tudi ponaredke (kot npr ta nick) …

sicer pa: zakaj ženska prevzame možev priimek ali pa si jih oba pridodata — še osebna imena si ljudje zamenjajo

ker je vse to pač možno ☺

Ja glej, lahko greš na dopust tudi tako, da si oddahneš od enega up. imena za nekaj časa. 🙂 Sicer pa za to vsem poznano skrivnost prvič slišim, kar je nenavadno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja glej, lahko greš na dopust tudi tako, da si oddahneš od enega up. imena za nekaj časa. 🙂 Sicer pa za to vsem poznano skrivnost prvič slišim, kar je nenavadno.[/quote]

Ta je dobra, da greš na dopust, da si odpočiješ od drugega uporabniškega imena. :)))

Antilopa, daleč od tega, da bi te imela za konkurenco. Ti in jaz privlačiva popolnoma drugačen tip ljudi, verjemi.

P.S. Za človeka, ki napiše, da me ignorira, je zelo zanimivo, da se v vtakne v moj post, čeprav je že iz nagovora jasno, komu je post namenjen. Vidiš, jaz sem ti (ravno s tem, da sem poudarila, da post ni tebi namenjen) želela pomagati pri tem, da bi me lažje ignorirala, pa nočeš…[/quote]

Senza pa lepe moške ali kako si naj to razlagamo ? 🙂

Po vsebini kar ti (multiplinicki) povedo je možno prepoznati kam kateri “nov” nick paše h kateremu piscu. tu gor ves čas kolovrati ene 12 ljudi. nekateri imajo več računov odprtih in se radi prepirajo, delajo pametne, pomembne, najboljše, megauspešne…na forumu so marsikaj lahko ker so v realnosti popolne zgube, še matilda se jih izogiba.

Glede na to, kar pišeš, sklepam, da ta forum kar naprej prebiraš. Kaj prebiraš, celo poglabljaš se v razmišljanje “kam kdo paše”. To pa že kaže na resno preokupacijo z nekim forumom, čeprav se delaš, kot da sploh ne sodeluješ oz. želiš izgledati kot da si na distanci dogajanja.

Glede na to, kar pišeš, sklepam, da ta forum kar naprej prebiraš. Kaj prebiraš, celo poglabljaš se v razmišljanje “kam kdo paše”. To pa že kaže na resno preokupacijo z nekim forumom, čeprav se delaš, kot da sploh ne sodeluješ oz. želiš izgledati kot da si na distanci dogajanja.[/quote]

Kaj pa ti!

Glede na to, kar pišeš, sklepam, da ta forum kar naprej prebiraš. Kaj prebiraš, celo poglabljaš se v razmišljanje “kam kdo paše”. To pa že kaže na resno preokupacijo z nekim forumom, čeprav se delaš, kot da sploh ne sodeluješ oz. želiš izgledati kot da si na distanci dogajanja.[/quote]

Si moje ogledalo? izvoli.

Multipli registrirani nicki = ista oseba, več imen.
Multipli neregistrirani nicki = več oseb, isto ime.

Nepomembno? Nepotrebno.

Važno, da imaš ti dovolj Secretly We Are Gay -a za izvoz.[/quote]
Kar šopiri se zdaj, ja, baba nesposobna :)[/quote]

Šopirjenje naj še naprej ostane v tvoji domeni.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza pa lepe moške ali kako si naj to razlagamo ? :)[/quote]

Ja, seveda, meni je moj partner najlepši. Samo vedno znova me zmede, ko iz njegovih ust prihajajo neke kvantne teorije – okej, ta je že malo passe, zdaj je na sporedu string theory… 🙂

Kaj pa če bi se ti preimenovala v “ženski fant” ? 🙂

Senza pa lepe moške ali kako si naj to razlagamo ? :)[/quote]

Ja, seveda, meni je moj partner najlepši. Samo vedno znova me zmede, ko iz njegovih ust prihajajo neke kvantne teorije – okej, ta je že malo passe, zdaj je na sporedu string theory… :)[/quote]
Ko ga imaš zadosti ga pa pošlješ v …CERN:-))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nepomembno? Nepotrebno.[/quote]

Kdo pa si ti, ko si registrirana?

Nepomembno? Nepotrebno.[/quote]

Kdo pa si ti, ko si registrirana?[/quote]

Ne obremenjuj se…Si predstavljaš koliko kalorij dnevno pokurijo ti, ki non-stop menjavajo nicke? Tudi nekateri strokovnjaki se ukvarjajo z razcepljenimi osebnostmi. :))

Ja, seveda, meni je moj partner najlepši. Samo vedno znova me zmede, ko iz njegovih ust prihajajo neke kvantne teorije – okej, ta je že malo passe, zdaj je na sporedu string theory… :)[/quote]
Ko ga imaš zadosti ga pa pošlješ v …CERN:-))?[/quote]

Kako to misliš, ko ga imam zadosti?

Senza, a ti veš, kaj beseda “senza” pomeni? Pomeni “brez”, ti se pa sama odloči, kaj ti manjka. :)))

Ojoj, ja, kaj pa zdaj?

…saj ne, da sem to že napisala.

Saj vem, toliko si bila navdušena nad “toplo vodo”, da si me (spet) pozabila ignorirati. No, pa drugič! 🙂

Ojoj, ja, kaj pa zdaj?

Saj vem, toliko si bila navdušena nad “toplo vodo”, da si me (spet) pozabila ignorirati. No, pa drugič! :)[/quote]

Jaz sem pa upala, da boš rekla, da je potrpežljivost.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ojoj, ja, kaj pa zdaj?

Saj vem, toliko si bila navdušena nad “toplo vodo”, da si me (spet) pozabila ignorirati. No, pa drugič! :)[/quote]

Jaz sem pa upala, da boš rekla, da je potrpežljivost.[/quote]

Ne, ne, jaz dam vsakemu priliko, da se drži dane besede. 🙂

Ampak to se splača počet samo registriranim. Že dolgo več ni skrivnost, da uporabniki : Flashgordon, Goldfish, On_ ipd uporabljajo tudi po več računov hkrati. Nam zatrjujejo, kako nimajo časa za forum, so na dopustu, na službeni poti ipd. v resnici pa se nikoli ne odlepijo od računalnika.[/quote]

Spider, piši zase. Jst uporabljam samo ta registriran nick, je že to več kot dovolj.

Ampak to se splača počet samo registriranim. Že dolgo več ni skrivnost, da uporabniki : Flashgordon, Goldfish, On_ ipd uporabljajo tudi po več računov hkrati. Nam zatrjujejo, kako nimajo časa za forum, so na dopustu, na službeni poti ipd. v resnici pa se nikoli ne odlepijo od računalnika.[/quote]

Spider, piši zase. Jst uporabljam samo ta registriran nick, je že to več kot dovolj.[/quote]
Preveč.. če mene vprašaš 🙂

Pozabiš prejšnjega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close