Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Multipli nicki

Multipli nicki

V čem je fora, da si zmisliš nov nick in pišeš še naprej eno te isto?!

Pojma nimam.

Nick lahko spremeniš, sebe pa ne. 🙂
In ravno tisti, ki so nemočni pri samo-spreminjanju, najraje spreminjajo nicke, ker vsaj to lahko.

Naivnost pač.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zadnjic sem bil v knjiznici in srecam tipa kako tipka po knjiznicnem racunalniku (ok, tipkovnici d me ne bo kdo zagrabil za jezik) poleg ima pa se notbooka. Ni bilo veliko prostor pa se usedem poleg. Klepetava in mi pove kako zadeva deluje na forumih. Takole pravi: doma imam PC in kabelski net-tam imam en nik. Ce bi se kdo rad igral ali ce zelim biti glavni imam poleg notbooka (seveda na kartico da je drug IP) tako da takoj dva navaliva na reveza in ga sesekljava 😉 Na ta nacin dobim podoporo in se mi zvisa rejting. Zenske pac padajo na tipe ki jih drugi spostujejo. Hm 😉 In kaj pocnes sedaj, vprasam? Ja to je vendar dodatni IP, in tretji nik.
Ne bom izdal foruma no najbolj mi je vsec bila igra “dobr-slab”. En nik je nesramen do zensk, drugi pa prijazen. Razlozi mi: nekatere padejo na prvega druge na drugega. Ponudb ne zmanjka 😉
Ne nobene naivnosti ni, nekateri pac imajo nacrt. Preprican sem da je tudi tu nekaj podobnih modelov. Da o menjavi nikov niti ne govorimo. Ta podatek pa bi res rad izvedel: koliko menjav je na leto?

Naivnost pač.[/quote]
A nas, ki odpisujemo na eno te isto? 🙂

Ne vem, ampak čedalje bolj se mi zdi, da ima Primož tu kake plačane “zabavljače”, ki vedno znova odpirajo teme na katere se potem klika, da forum ne zamre, ker princip pisanja je res vedno enak…
No, saj mu ne zamerim, on živi od tega, bolj sem jezen sam nase, ker vedno znova nasedem…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdor na forumih kot je tale peca zenske, ne glede na metodo, temu res bog pomagi, lol.

Na SČ je bila pred dnevi tema v njej pa link o obiskanosti strani v slo. Mon je bil menda na 6. mestu vsak ip je 15krat odprl mon na dan(?) (če sem si prav zapomnil)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdor na forumih kot je tale peca zenske, ne glede na metodo, temu res bog pomagi, lol.[/quote]Zakaj pa?
Saj lahko peca le tiste, ki zgolj berejo… a ti tudi vse te poznaš ?

Ampak to se splača počet samo registriranim. Že dolgo več ni skrivnost, da uporabniki : Flashgordon, Goldfish, On_ ipd uporabljajo tudi po več računov hkrati. Nam zatrjujejo, kako nimajo časa za forum, so na dopustu, na službeni poti ipd. v resnici pa se nikoli ne odlepijo od računalnika.

Odslej bom tudi jaz idealna ženska. Z drugim nickom. Samo še v trgovino po kompjutor skočim … :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj pa?
Saj lahko peca le tiste, ki zgolj berejo… a ti tudi vse te poznaš ?[/quote

Zato, ker na tem forumu sodeluje 10 ljudi, še 10 pa ga mogoče bere.

Odslej bom tudi jaz idealna ženska. Z drugim nickom. Samo še v trgovino po kompjutor skočim … :)))[/quote]

Potem samo pazi dan si ne bos organizirala 2 zmenkov na isti dan pod razlicnima imenoma. Lahko se ti zgodi da 2 krat srecas isto faco 😉

Odslej bom tudi jaz idealna ženska. Z drugim nickom. Samo še v trgovino po kompjutor skočim … :)))[/quote]

Potem samo pazi dan si ne bos organizirala 2 zmenkov na isti dan pod razlicnima imenoma. Lahko se ti zgodi da 2 krat srecas isto faco ;)[/quote]

Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))

Potem samo pazi dan si ne bos organizirala 2 zmenkov na isti dan pod razlicnima imenoma. Lahko se ti zgodi da 2 krat srecas isto faco ;)[/quote]

Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))[/quote]

Mmm … ne verjamem, da bi bilo to tebi všeč. Potem jih ne bi mogla osvajati.

Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))[/quote]

Mmm … ne verjamem, da bi bilo to tebi všeč. Potem jih ne bi mogla osvajati.[/quote]

Jaz nikogar ne osvajam na MON-u. Razen, če je že navaden pogovor osvajanje.

Margot-, a si se ti tudi namuznila?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.

Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.[/quote]
Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.

Mmm … ne verjamem, da bi bilo to tebi všeč. Potem jih ne bi mogla osvajati.[/quote]

Jaz nikogar ne osvajam na MON-u. Razen, če je že navaden pogovor osvajanje.[/quote]

Kaj si zdaj užaljena? Saj si prva začela.

Jaz nikogar ne osvajam na MON-u. Razen, če je že navaden pogovor osvajanje.[/quote]

Kaj si zdaj užaljena? Saj si prva začela.[/quote]

Sploh nisem užaljena. Mene ne moreš tako hitro užaliti. EMŠO ima tudi svoje prednosti.

Kaj si zdaj užaljena? Saj si prva začela.[/quote]

Sploh nisem užaljena. Mene ne moreš tako hitro užaliti. EMŠO ima tudi svoje prednosti.[/quote]

Ok, zdaj sem se pa res namuznila.

Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.[/quote]

Antilopa, daleč od tega, da bi te imela za konkurenco. Ti in jaz privlačiva popolnoma drugačen tip ljudi, verjemi.

P.S. Za človeka, ki napiše, da me ignorira, je zelo zanimivo, da se v vtakne v moj post, čeprav je že iz nagovora jasno, komu je post namenjen. Vidiš, jaz sem ti (ravno s tem, da sem poudarila, da post ni tebi namenjen) želela pomagati pri tem, da bi me lažje ignorirala, pa nočeš…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]

Važno, da imaš ti dovolj Secretly We Are Gay -a za izvoz.

Antilopa, daleč od tega, da bi te imela za konkurenco. Ti in jaz privlačiva popolnoma drugačen tip ljudi, verjemi.

P.S. Za človeka, ki napiše, da me ignorira, je zelo zanimivo, da se v vtakne v moj post, čeprav je že iz nagovora jasno, komu je post namenjen. Vidiš, jaz sem ti (ravno s tem, da sem poudarila, da post ni tebi namenjen) želela pomagati pri tem, da bi me lažje ignorirala, pa nočeš…[/quote]

To pa verjamem, jaz privlačim zelo pametne moške. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close