Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški se bojijo močnih žensk!

Moški se bojijo močnih žensk!

Dajte no forumski copatarji. Zakaj bi prav vam verjel, da imate kaj drugačne veze od večine meni znanih? In zakaj naj bi prav samskim ženskam foruma verjel, da so terna za zadovoljivo partnersko življenje?

Sploh ti ni treba.

Zakaj pa se potem delate norca samih s sebe in pišete neke floskule? Se zdite sami sebi pametni?

Seveda tega naj ne bi bilo več, ker sledimo enakopravnosti spolov. V čem bi po tvoje moški še vedno moral biti glavni in ustrahovati cel svoj rod? Saj z lepo besedo prideš veliko dlje. Ne vidim smisla v teroriziranju, ustrahovanju, kazanju (ne)moči…

to se tebi samo zdi

ker je tvoja mama zamudila rok … za barko .. al kako se že reče tistemu na Muri

Odvisno od želja in pričakovanj.
Problem je, če se razhajata. Problem je prav tako, če eden hoče, da gre v njegovo smer le zato, da bo lahko po njegovem.

Problem je, če se razhajata. Problem je prav tako, če eden hoče, da gre v njegovo smer le zato, da bo lahko po njegovem.[/quote]

Ja, to je pa res problem.
In kaj je rešitev? Da se drugi popolnoma podredi, samo zato, da je prvemu “po njegovem”?
Kar se mene tiče, jaz nisem za tako zvezo. Da bo nekdo vedno delal “po njegovem”, pa tudi če se
škoda dela, tudi če gre vse k hudiču…samo da je on srečen?
Če ni zmožen dogovora, pol ni zame.

huh … kako rajcig se moraš pa ti znati stisnit k tipu po ljubljenju ☺
mi moraš omogočiti, da preverim ☺☺☺
javi se mi prosim na mail, ker registrirati tukaj se zaradi odnosa admina do mene pač nočem[/quote]

Ja. Takoj. Še danes če lahko? Kar zdele, če imaš čas….?[/quote]
Meni je moja isto rekla, ko sem jo zaprosil, tako da…. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja. Takoj. Še danes če lahko? Kar zdele, če imaš čas….?[/quote]
Meni je moja isto rekla, ko sem jo zaprosil, tako da…. :))[/quote]

:-)))))

Problem je, če se razhajata. Problem je prav tako, če eden hoče, da gre v njegovo smer le zato, da bo lahko po njegovem.[/quote]

In kaj je rešitev? Da se drugi popolnoma podredi, samo zato, da je prvemu “po njegovem”?
Kar se mene tiče, jaz nisem za tako zvezo. Da bo nekdo vedno delal “po njegovem”, pa tudi če se
Če ni zmožen dogovora, pol ni zame.[/quote]
V takem primeru je bolje, da imata vsak svojo barko ali pa vsaj en reševalni čoln na njej. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ni zmožen dogovora, pol ni zame.[/quote]
V takem primeru je bolje, da imata vsak svojo barko ali pa vsaj en reševalni čoln na njej. :)[/quote]

Al pa vsaj račko za napihnit…

Tole pa ni preveč priročno…. ker se lahko zgodi, da eden podnevi krmari na sever, drugi ponoči na jug…seštevek=se ne premaknita nikamor.
Bolje, da imata vsak svoj posel in se dopolnjujeta kot pa, da se oba cufata za krmilo ;)[/quote]

Nak.
Za smer se DOGOVORITA. A je to res tako nemogoč koncept?[/quote]No ja, če sta pa DOGOVORJENA potem pa res ne vem zakaj ne bi on krmaril? 🙂
Saj pri plesu tudi moški vodi in ste načeloma, ženske navdušene, če dobro vodi, še pohvalite ga vsem prijateljicam… 😉
A ti na plesišče neseš še račko za napihnit, da lahko izskočiš, če se ne pusti tebi vodit? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nak.
Za smer se DOGOVORITA. A je to res tako nemogoč koncept?[/quote]No ja, če sta pa DOGOVORJENA potem pa res ne vem zakaj ne bi on krmaril? 🙂
Saj pri plesu tudi moški vodi in ste načeloma, ženske navdušene, če dobro vodi, še pohvalite ga vsem prijateljicam… 😉
A ti na plesišče neseš še račko za napihnit, da lahko izskočiš, če se ne pusti tebi vodit? 😉 :)))[/quote]

Ples je zabava, življenje je pa življenje.
A res tko razmišljate vsi tukaj? Da eden mora odločat o vsem, drugi se mora pa strinjat in uklanjat?
Kje jaz živim, da vsem okoli mene to NI normalno?

jaz sem ekstremno dogovoren, demokratičem
vsakemu dovolim, da se strinja z mano
BREZ!! da me vpraša za dovoljenje

jaz sem ekstremno dogovoren, demokratičem
vsakemu dovolim, da se strinja z mano
BREZ!! da me vpraša za dovoljenje[/quote]

se strinjam…

No ja, če sta pa DOGOVORJENA potem pa res ne vem zakaj ne bi on krmaril? 🙂
A ti na plesišče neseš še račko za napihnit, da lahko izskočiš, če se ne pusti tebi vodit? 😉 :)))[/quote]

A res tko razmišljate vsi tukaj? Da eden mora odločat o vsem, drugi se mora pa strinjat in uklanjat?
Kje jaz živim, da vsem okoli mene to NI normalno?[/quote]Veš kje živiš? V svojem svetu, kjer si neke stvari razlagaš preveč po svoje. To da imata partnerja vsak svojo vlogo (glede na spol) se mi ne zdi napačno, ker smo si pač različni.
Kaj je tu slabega?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kje jaz živim, da vsem okoli mene to NI normalno?[/quote]Veš kje živiš? V svojem svetu, kjer si neke stvari razlagaš preveč po svoje. To da imata partnerja vsak svojo vlogo (glede na spol) se mi ne zdi napačno, ker smo si pač različni.
Kaj je tu slabega?[/quote]

Hja. Slabo je to, da se od moškega pričakuje, da vodi in odloča, ne glede na sposobnosti…
Če je ženska bolj sposobna in pametenjša, se mora vseeno podrediti, ker je napačnega spola?
Ja, očitno smo v Savdski Arabiji…še sreča, da nam pustite avto vozit…

Veš kje živiš? V svojem svetu, kjer si neke stvari razlagaš preveč po svoje. To da imata partnerja vsak svojo vlogo (glede na spol) se mi ne zdi napačno, ker smo si pač različni.
Kaj je tu slabega?[/quote]

Hja. Slabo je to, da se od moškega pričakuje, da vodi in odloča, ne glede na sposobnosti…
Če je ženska bolj sposobna in pametenjša, se mora vseeno podrediti, ker je napačnega spola?
Ja, očitno smo v Savdski Arabiji…še sreča, da nam pustite avto vozit…[/quote]Lahko voziš avto, če se moški zraven tebe odloča v katero stran vrti volan….. 😀
Tako kruto kot si ti to ubesedila si jaz nisem predstavljal tega o čemer pišem zato sem zadevo primerjal s plesom.
Če znaš plesat potem lahko veš kako nemogoče je plesat, če mora plesalka vodit, ali pač?

Ja, očitno smo v Savdski Arabiji…še sreča, da nam pustite avto vozit…[/quote]Lahko voziš avto, če se moški zraven tebe odloča v katero stran vrti volan….. 😀
Tako kruto kot si ti to ubesedila si jaz nisem predstavljal tega o čemer pišem zato sem zadevo primerjal s plesom.
Če znaš plesat potem lahko veš kako nemogoče je plesat, če mora plesalka vodit, ali pač?[/quote]

Sem ti povedala, ples je zabava. Pa še to velja samo za stadrardne in latino….vse ostale vrste plesa
se komot plešejo brez vodenja….
Kaj je kruto? Da imata partnerja vsak svojo vlogo GLEDE NA SPOL? Eden vodi, drugi sledi?
Kakšne vloge pa so to, če sem jaz povedala preveč kruto?

A življenje pa ne sme bit zabava?
Samo kruta realnost? Neeeeeee…. 🙂

Saj dokler sta sama je vseena figa kdo koga vodi, samo da jima paše, ko pa pridejo otroci se pa pokaže koliko lukenj je v takem odnosu, ki jih otroci izkoriščajo v lastno škodo in nenazadnje v škodo odnosa, ki se posledično sfiži, če ata ni dec in mama ni ženska, če sta oba kr neki….

A življenje pa ne sme bit zabava?
Samo kruta realnost? Neeeeeee…. 🙂

Saj dokler sta sama je vseena figa kdo koga vodi, samo da jima paše, ko pa pridejo otroci se pa pokaže koliko lukenj je v takem odnosu, ki jih otroci izkoriščajo v lastno škodo in nenazadnje v škodo odnosa, ki se posledično sfiži, če ata ni dec in mama ni ženska, če sta oba kr neki….[/quote]

Kokrkol se ven vlečeš…..pa otroci pa ne vem kaj….a ko pridejo otroci, mora pa mama začeti ubogati
ata, da se družina ne sfiži…???
Kr neki, res….

“Robotska ženska” je torej tvoj ideal. Kako praktično, imaš televizor doma in ne rabiš sentimentalne čustvene ženske. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Skele, nehote se poistovečaš z likom “močne ženske”, ki je zate “mučenica”, tako sebe vidiš, potem pa malce jadikuješ in se tožiš, kako se te moški “bojijo” in še kažeš neko ranjenost z željo po maščevanju, ko jih obkladaš z žaljivkami. Žal tak pristop, če se vidiš žrtev nasprotnega spola, boš moške s to ranjeno žensko a agresijo odgnala že na 10 km bližine, tako da dokler ne bo sprememb ali pa še večja zakrknjenost z leti, moških na tak način ne boš pritegnila, ampak boš šla po poti Vesne Godina, ki se pa izživlja s seksizmi na podoben način.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Skele, nehote se poistovečaš z likom “močne ženske”, ki je zate “mučenica”, tako sebe vidiš, potem pa malce jadikuješ in se tožiš, kako se te moški “bojijo” in še kažeš neko ranjenost z željo po maščevanju, ko jih obkladaš z žaljivkami. Žal tak pristop, če se vidiš žrtev nasprotnega spola, boš moške s to ranjeno žensko a agresijo odgnala že na 10 km bližine, tako da dokler ne bo sprememb ali pa še večja zakrknjenost z leti, moških na tak način ne boš pritegnila, ampak boš šla po poti Vesne Godina, ki se pa izživlja s seksizmi na podoben način.[/quote]

Matjazko….res bi bilo fajn, če nehaš s to večno psihoanalizo, pri kateri na kilometre mem tolčeš in
se smešiš….
Kr neki si izmisliš i in pol kar trdiš, da je res. Pejva lepo po vrsti, ker res upam, da bo
tole zadnjič:

1) Kje se “poistovečam” (kje si to besedo spesnil) z likom močne ženske? Primer prosim
2) Kje sem napisala, da je zame mučenica? Gladko si si izmislil
3)Kje jadikujem in tožim ? Primer
4) Kje se vidim žrtev nasprotnega spola? Kje sem to napisala?
5) Kaj je to “ranjena ženska agresija” in kje jo kažem TOČNO, ne v tvoji glavi

Dej že nehej fantazirat, pa si izmišljevat, pa raje odgovarjaj na tisto, kar res napišem….ne na tisto,
kar ti spesniš v svoji glavi….

bodi prizanesljiva … Matjazku se to dogaja ker redno dela Keglove vaje ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close