Moški se bojijo močnih žensk!
GF, vse v redu? ;)[/quote]
Zakaj mi tega ne poveš v živo, ko si ravno prisoten?:)) A bi raje, da vsi vidijo?:))
Ej, vse je vredu, le kako ne bi bilo:).[/quote]
Kakšne zamere gojiš do IT, ker ob vsakem njenem postu poskočiš, s Sebo11, ki sva najbolj nepristranska in simpatična moška na MONu :)) , sva lahko arbitra med vama. Seba11, katere metode bova ubrala pri GF?
Zakaj mi tega ne poveš v živo, ko si ravno prisoten?:)) A bi raje, da vsi vidijo?:))
Ej, vse je vredu, le kako ne bi bilo:).[/quote]
A temu se zdaj že tako reče, “v živo”, če sta dva istočasno na forumu? :))
A temu se zdaj že tako reče, “v živo”, če sta dva istočasno na forumu? :))[/quote]
Ne ne. Bila sva na drugačen način v “živo”:). Matjazko že ve:).[/quote]
Si kar mislim. Skupaj v reali, pogovarjata se pa preko virtuale. Napredek je. :))
Si kar mislim. Skupaj v reali, pogovarjata se pa preko virtuale. Napredek je. :))[/quote]
Marko, ne zdaj narediti cele zgodbe:). Ni tako.[/quote]
Poslušaj, o takih stvareh se pišejo cele knjige. 🙂
Tu se je treba vprašati, če ga je sploh s kom našel.[/quote]
In to napiše Marko. Ta tvoj “kulturni nivo komuniciranja”, ki je btw kulturen samo v tvoji prazni glavi, zna bit marsikomu tudi precej nesramen, odbijajoč. ponavljajoč. Podobno so ti že napisali : Matkić, Boom, Katenjka, enTip, bikini…and the list goes on. Zanimiv si kvečjemu lahko samo kakšnemu Robiju, Onetu, Krivokljunki ipd mentalno zaostalim osebkom.
Ljudem je jasno, da je komuniciranje s tabo nič drugega kot potrata časa. Marsikdo ti zaradi tega niti odpisuje ne več, ker se mu ne da. Jst ti vedno manj še, dosti manj, kot sem ti pred leti… 🙂
Pa jaz mislim, da komur ni jasno, da tukaj gor tratimo svoj čas, da si je sam kriv. :))
Ker si ugotovil, da tratiš svoj čas, če človek ne nasede ali pa ustrezno reagira na tvoje žaljivke? 🙂
po moje si na dobri poti, da boš čez čas napisal priročnik :
Kako se naj obnašajo ženske
in po moje?
v ženskah je verjetno zaradi več vzrokov, vedno manj in skoraj nič prvobitne ženskosti.
vzroke več ali manj vsi poznamo (emancipacija, denar, kao preslab zaslužek moških, postavitev sebe v zadnjo rezervo pri vzgoji otrok,…nerazgledanost moških….) globalno gledano so meni ti vzroki neumni in generirajo jih nihče drug kot ženske same.
ne vse. prevečkrat pa: sama sebi strup.
po moje si na dobri poti, da boš čez čas napisal priročnik :
Kako se naj obnašajo ženske
in po moje?
v ženskah je verjetno zaradi več vzrokov, vedno manj in skoraj nič prvobitne ženskosti.
vzroke več ali manj vsi poznamo (emancipacija, denar, kao preslab zaslužek moških, postavitev sebe v zadnjo rezervo pri vzgoji otrok,…nerazgledanost moških….) globalno gledano so meni ti vzroki neumni in generirajo jih nihče drug kot ženske same.
ne vse. prevečkrat pa: sama sebi strup.[/quote]
Neumni vzroki? Emancipacija je neumen vzrok?
Močna ženska v najožjem pomenu besede ni nič drugega kot ženska, ki komot (bivanjsko,
finančno) preživi brez moškega. Samo to.
In to je za večino junakov že preveč….
Egoizem tako ali tako prevladuje na vseh družbenih nivojih. Ima pa egoizem to lastnost, da njegove simptome prepoznavamo le pri drugih. 🙂
Saj ima vsak izmed nas vedno opravičljive razloge za lastna dejanja, ki pa so nam pri drugih skriti in zato vidni le tistim s sposobnostjo empatije in razumevanja.
Ni preveč, preveč postane, ko zaradi tega želi tekmovat z moškim.
Ko naprimer hoče imet razno orodje, ki bo točno pasalo v njene nežne ročice, hkrati bo pa tako robustno, da bi z njim lahko podirala tudi največja drevesa v gozdu….. :))
Ne gre, žal. 😉
Ko naprimer hoče imet razno orodje, ki bo točno pasalo v njene nežne ročice, hkrati bo pa tako robustno, da bi z njim lahko podirala tudi največja drevesa v gozdu….. :))
Ne gre, žal. ;)[/quote]
A bejž no.
Še zdej mi ne moreš oprostit, da si ostal brez tistih piškotov?
Jest ne razumem. A to, da je ženska samozadostna, je tekmovanje z moškimi?
Kako?
Ne gre, žal. ;)[/quote]
A bejž no.
Kako?[/quote]Skela spet tvoja sveta preproščina…. :))
Samozadostnost sama po sebi ni tekmovanje z moškimi.
A bejž no.
Kako?[/quote]Skela spet tvoja sveta preproščina…. :))
Samozadostnost sama po sebi ni tekmovanje z moškimi.[/quote]
O tekmovanju z moškimi govoriš ti….meni še na misel ni prišlo….
Skela spet tvoja sveta preproščina…. :))
Samozadostnost sama po sebi ni tekmovanje z moškimi.[/quote]
O tekmovanju z moškimi govoriš ti….meni še na misel ni prišlo….[/quote]Tvoje pisanje izdaja tvoje misli (in moje in od vsakogar 😉
Preberi si o tem kako si pisala kako ti je težko, če ti kdo kaj reče, če ni glih po tvoje….
Forum je zaprt za komentiranje.