Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški se bojijo močnih žensk!

Moški se bojijo močnih žensk!

Aja? Kaj pa znaš?[/quote]Ammmm…. sekat drva? 🙂
Pa žagat tut!

Kaj bi se pa ti rada naučila? :))[/quote]

To oboje tud sama znam. Tko da….

Ti to znaš tako, po domače…lahko bi te bolj strokovno podučili, da se ne bi tako matrala zraven 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti to znaš tako, po domače…lahko bi te bolj strokovno podučili, da se ne bi tako matrala zraven :)[/quote]

Why keep it simple if we can complicate?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti to znaš tako, po domače…lahko bi te bolj strokovno podučili, da se ne bi tako matrala zraven :)[/quote]

Če žagaš tko, kot pišeš, raj ne….ne bova nikol do konca pršla….
(pa uporabi še v kontekstu za kakšno drugo…hm…dejavnost…)

Why keep it simple if we can complicate?[/quote]

A se je treba preseravat v teh vaših kitajščinah?

(pa uporabi še v kontekstu za kakšno drugo…hm…dejavnost…)[/quote]Hm… pa če ti ne bi niti tam prišel do konca bi bil pa spet hudič…. 😀

Skela ti si eno res zahtevno ženšče…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

(pa uporabi še v kontekstu za kakšno drugo…hm…dejavnost…)[/quote]Hm… pa če ti ne bi niti tam prišel do konca bi bil pa spet hudič…. 😀

Skela ti si eno res zahtevno ženšče…. :)))[/quote]

Kar je res, je res. Za vsacga zahtevam vsaj, da ima usta pod nosom in noge do tal….

Hm… pa če ti ne bi niti tam prišel do konca bi bil pa spet hudič…. 😀

Skela ti si eno res zahtevno ženšče…. :)))[/quote]

Kar je res, je res. Za vsacga zahtevam vsaj, da ima usta pod nosom in noge do tal….[/quote]Sumim, da jim pri močnih ženskah včasih celo tal zmanjka… 🙂

Kar je res, je res. Za vsacga zahtevam vsaj, da ima usta pod nosom in noge do tal….[/quote]Sumim, da jim pri močnih ženskah včasih celo tal zmanjka… :)[/quote]

Jah….odvisno, kam padejo….

Sumim, da jim pri močnih ženskah včasih celo tal zmanjka… :)[/quote]

Jah….odvisno, kam padejo….[/quote]Če je močna ženska poleg jih ona prestreže in nič ne padejo…

Po mojem imajo močne ženske drugo delo, kot lovit padajoče moške….

Tudi na forumu ne preživijo toliko časa kot ti.

Ja, res. Danes sem porabila že….po mojem škandaloznih 6 minut ….če vse seštejem.
Moram se otresti te odvisnosti od virtualnega življenja…skrajni čas..

Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.

Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]
Kaj vse ti ne šteješ pod osvajanje….

Kr vleč se zdej vn ja lol

Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….

Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….[/quote]

To, lutko! Pankrok!

Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….[/quote]:))
No ja, ti še veš ne, da neprijavljenim se ne da pisat na zs in da bi katero osvajal se preprosto ne izide razen v kaki moški glavi, da sam sebi potrdi svoje pisanje…. 😉

Za osvajanje sta vedno potrebna dva. Sicer se lahko reče le, da se en zaletava v zid, drugi pa se prosto sprehaja na drugi strani in ga ne zanima.

Kako ga je obrukala hahahahaha, tega svet ni vidu 😀

Upam, da še Spider tole prebere lol

Si doživel orgazem? Pejt v lajf, začni osvajati pač nekoga, kogarkoli, samo da se ti kam premakne.

No, tale te bo pa menda opazila. V ogledalu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….[/quote]:))
No ja, ti še veš ne, da neprijavljenim se ne da pisat na zs in da bi katero osvajal se preprosto ne izide razen v kaki moški glavi, da sam sebi potrdi svoje pisanje…. ;)[/quote]No to bo že držalo,da moreš bit prijavljen.Zakaj bi se pa jaz izdala?Pogruntaj pa mi piš na zs ok…..,da te še enkrat odslovim….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close