Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški se bojijo močnih žensk!

Moški se bojijo močnih žensk!

:))
No ja, ti še veš ne, da neprijavljenim se ne da pisat na zs in da bi katero osvajal se preprosto ne izide razen v kaki moški glavi, da sam sebi potrdi svoje pisanje…. ;)[/quote]No to bo že držalo,da moreš bit prijavljen.Zakaj bi se pa jaz izdala?Pogruntaj pa mi piš na zs ok…..,da te še enkrat odslovim….[/quote]Ajoooj…. uboščki….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Auuuuuuuuuuu

On_, kaj bi žena porekla na to ? 🙂

Nizke provokacije. Sigurno spet piše en dec, ki se še ni sprijaznil s svojim svetom in drugim želi slabo.

Pa ne da glih tebe to skrbi?
Pri jo vprašat, če če te res zanima/upaš….. 🙂
Tako dobro si napisal, da se bo najbrž kar ločila….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Omg!!kakšni komentarji:S
No coment!!

BRAVO!!Sedi 5;)
P.s.
Očitno se tudi na teh portalih najde skuliran folk..tak,ki ima v uporabi vsaj polovico možganskih celic (za predhodne komentarje neb mogla to trdit!)

Tako dobro si napisal, da se bo najbrž kar ločila….[/quote]

Sem šele zdaj opazila to temo, pa res moram pokementirat.

On_ roko na srce, tvoje pisanje se marsikdaj lahko bere kot neko “pecanje”. Ali če si pri volji, pa se s katero tudi v živo hecaš, ja, mogoče bi kakšna nekoliko bolj resna dama to malce bolj v dvomu poslušala…

Ampak potem, ko pa te spozna nekoliko bolje, pa vidi, spozna, da sicer veliko poveš, napišeš, narediš pa ne. (Vsaj kolikor vem). Da si v resnici zelo zvest svoji ženi, pa to ona vidi ali pa ne vidi na tak način. Družinski človek pač.

Razen EB če misliš, da je za vsakim tovrstnim pogovorom vedno odzadaj tudi neko “pecanje” oz. ne vem, nisem moški, povej, kaj moški s tem želite doseči. Vse možne učinke. Ali misliš, da bi se On_, v kolikor bi katera simpatična deklica to z veseljem sprejela, spustil v kakšno afero? Ali to domnevaš?

It, kaj spet šnofaš za življenju drugih:)). Kolk ti vse poznaš, res si neverjetna:). Še roko bi dala za druge v ogenj.

GF, tudi ti si neverjetno predvidvljiva. Točno sem vedela, da boš nekaj napisala.

GF, tudi ti si neverjetno predvidvljiva. Točno sem vedela, da boš nekaj napisala.[/quote]

Grozna si s tem oprezanjem za drugimi. Prava vaška čenča. Dej pejt hitro to naprej povedat.

Tako dobro si napisal, da se bo najbrž kar ločila….[/quote]

On_ roko na srce, tvoje pisanje se marsikdaj lahko bere kot neko “pecanje”. Ali če si pri volji, pa se s katero tudi v živo hecaš, ja, mogoče bi kakšna nekoliko bolj resna dama to malce bolj v dvomu poslušala…

Ampak potem, ko pa te spozna nekoliko bolje, pa vidi, spozna, da sicer veliko poveš, napišeš, narediš pa ne. (Vsaj kolikor vem). Da si v resnici zelo zvest svoji ženi, pa to ona vidi ali pa ne vidi na tak način. Družinski človek pač.

Razen EB če misliš, da je za vsakim tovrstnim pogovorom vedno odzadaj tudi neko “pecanje” oz. ne vem, nisem moški, povej, kaj moški s tem želite doseči. Vse možne učinke. Ali misliš, da bi se On_, v kolikor bi katera simpatična deklica to z veseljem sprejela, spustil v kakšno afero? Ali to domnevaš?[/quote]
Roko na srce….če ti vsako lepo besedo, ki ti je namenjena s strani nasprotnega spola razumeš kot pecanje, potem….. bo verjetno boljš, da te drugič, ko te srečam, že kar na začetku pošljem u3…. čist tako na zalogo, da si ne bi kaj preveč domišljala in da ti s tem zbijem nasmeh iz ustnic, da se bova lahko resno pogovarjala, ker se itak cel svet s tabo samo heca in bi ti prav pasalo, da se kdo s tabo (smrtno) resno pogovarja…..ccccc

Škoda, da se EB noče družit s forumovci, on je tak resen fant, nič ne peca (vsaj mislim, da ga nobena ne dojema tako) in ti prec pove kje ti je mesto

wtf?!

Razen EB če misliš, da je za vsakim tovrstnim pogovorom vedno odzadaj tudi neko “pecanje” oz. ne vem, nisem moški, povej, kaj moški s tem želite doseči. Vse možne učinke. Ali misliš, da bi se On_, v kolikor bi katera simpatična deklica to z veseljem sprejela, spustil v kakšno afero? Ali to domnevaš?[/quote]
Roko na srce….če ti vsako lepo besedo, ki ti je namenjena s strani nasprotnega spola razumeš kot pecanje, potem….. bo verjetno boljš, da te drugič, ko te srečam, že kar na začetku pošljem u3…. čist tako na zalogo, da si ne bi kaj preveč domišljala in da ti s tem zbijem nasmeh iz ustnic, da se bova lahko resno pogovarjala, ker se itak cel svet s tabo samo heca in bi ti prav pasalo, da se kdo s tabo (smrtno) resno pogovarja…..ccccc

Škoda, da se EB noče družit s forumovci, on je tak resen fant, nič ne peca (vsaj mislim, da ga nobena ne dojema tako) in ti prec pove kje ti je mesto

wtf?![/quote]

Priznam, takšnega odziva pa nisem pričakovala.

GF, tudi ti si neverjetno predvidvljiva. Točno sem vedela, da boš nekaj napisala.[/quote]

Grozna si s tem oprezanjem za drugimi. Prava vaška čenča. Dej pejt hitro to naprej povedat.[/quote]

Joj, GF, ti si pa res, čisto res, grozna na tisoč in en način. Vse, ampak res čisto vse, kar napišem, vidiš kot nekaj slabega, vse obsojaš, in s tem si okužila še koga več, očitno si določeni ljudje enostavno ne morejo pomagati, da ne bi tvojega pisanja videli kot živo resnico. Niti zanima te ne, ali je res, kar domnevaš, in za tebe ne obstaja neka druga resnica, kot si jo ti predstavljaš. Naj bo še takšna zmota, zate je resnica. In jaz bi se sedaj lahko po trepalnicah metala in še kako prisegala, da se motiš, vsekakor bi ti obrnila to mojo prisego kot na neko laž ali nekaj z velikim minusom. Ne vem, s čim sem ti tako stopila na ta tvoj “žulj” ali zakaj sem ti takšen trn v peti, vsekakor pa ne verjameš, da kdaj kaj napišem z dobrimi nameni.

Ne vem, je škoda besed, res škoda vseh besed, ki ti jih namenim. Lahko pa nekaj napišem, in napisala bom javno, in sicer da se je zgodila dokaj velika krivica Sadnemu, da se ga je tako zbrisalo, ne glede na njegov “ton” pisanja, vsekakor ga popolnoma razumem, zakaj s tabo ni in ni mogel najti kulturnega nivoja komuniciranja. Res, mi je čist jasno zakaj.

wtf?![/quote]

Priznam, takšnega odziva pa nisem pričakovala.[/quote]
Glej, kaj ti naj razlagam mislim, da je močnim ženskam razumljivo kdaj se peca in kdaj ne, vsem ostalim (nemočnim osebcam obeh spolov) pa….

Ne da se mi več razlagat… :/

Grozna si s tem oprezanjem za drugimi. Prava vaška čenča. Dej pejt hitro to naprej povedat.[/quote]

Joj, GF, ti si pa res, čisto res, grozna na tisoč in en način. Vse, ampak res čisto vse, kar napišem, vidiš kot nekaj slabega, vse obsojaš, in s tem si okužila še koga več, očitno si določeni ljudje enostavno ne morejo pomagati, da ne bi tvojega pisanja videli kot živo resnico. Niti zanima te ne, ali je res, kar domnevaš, in za tebe ne obstaja neka druga resnica, kot si jo ti predstavljaš. Naj bo še takšna zmota, zate je resnica. In jaz bi se sedaj lahko po trepalnicah metala in še kako prisegala, da se motiš, vsekakor bi ti obrnila to mojo prisego kot na neko laž ali nekaj z velikim minusom. Ne vem, s čim sem ti tako stopila na ta tvoj “žulj” ali zakaj sem ti takšen trn v peti, vsekakor pa ne verjameš, da kdaj kaj napišem z dobrimi nameni.

Ne vem, je škoda besed, res škoda vseh besed, ki ti jih namenim. Lahko pa nekaj napišem, in napisala bom javno, in sicer da se je zgodila dokaj velika krivica Sadnemu, da se ga je tako zbrisalo, ne glede na njegov “ton” pisanja, vsekakor ga popolnoma razumem, zakaj s tabo ni in ni mogel najti kulturnega nivoja komuniciranja. Res, mi je čist jasno zakaj.[/quote]

What? Od kje si zdaj Sadnega privlekla? Povej mi s kom se on razume? A sem jst kriva, da ga je Robi skenslal? Ti si res zmešana. Pojdi jokcat Robiju in naj še mene skensla, da bo pošteno na tem svetu, zadoščeno vsem pravicam. Dol mi visi!

Tu se je treba vprašati, če ga je sploh s kom našel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tu se je treba vprašati, če ga je sploh s kom našel.[/quote]
Marko očitno je imel vsaj pri nekom simpatije pa čeprav je bil “mal bolj poreden”…. 😉

Tu se je treba vprašati, če ga je sploh s kom našel.[/quote]
Marko očitno je imel vsaj pri nekom simpatije pa čeprav je bil “mal bolj poreden”…. ;)[/quote]
Tako to je. Vidiš, ti pa, si prijazen ali pa si hud, ko ni prav. :)) V vsakem primeru si preveč sumljiv. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Upam, da nismo sedaj naredili preveč škode in bi nas Robi za ušesa vlekel samo zato ker smo drug drugega narobe brali…. It je mislila, da jo pecam, Sadni je bil samo nerazumljen, GF je vse zmešala, Marko je bil v dvomih kjer dvomov ni……
Jaooooo pa ta forum :)))

Jaz sem že v vseh teh letih sodelovanja na takšnih in drugačnih forumih že popolnoma imun na vse, kar kdo napiše.
Imejte se radi, pa bo svet lepši. 🙂

Jaz sem že v vseh teh letih sodelovanja na takšnih in drugačnih forumih že popolnoma imun na vse, kar kdo napiše.
Imejte se radi, pa bo svet lepši. :)[/quote]Pozabil si pripisat:
Z ljubeznijo vaš Robi….

Samo to bi lahko bilo že preveč…. pecarsko…. 😉 :))))

On_
samo toliko, ker se mi res ne da, če bi kdaj tebi želela kaj slabega ali imela s svojimi besedami, ki se jih namenila tebi osebno ali komu drugemu o tebi, slabe namene, verjemi, da bi jih napisala/povedala zelo nedvoumno in nazorno. Marsikomu in to ne samo na forumu. In verjemi, marsikaj bi lahko povedala in če nič drugega vsaj kakšno sranje bi (ti) lahko naredila. Pa ni bil nikoli v meni takšnega namena. Niti ni sedaj.

In tole sem zamerila.

Marko,
prosim, raje utihni, kot pa da se hecaš naprej. Prav? Včasih je čas za hec, včasih pa ne. In upam, da mi verjameš, da sedaj ni.

Imejte se radi, pa bo svet lepši. :)[/quote]Pozabil si pripisat:
Z ljubeznijo vaš Robi….

Samo to bi lahko bilo že preveč…. pecarsko…. 😉 :))))[/quote]
Bi moral Joško Oblakov kaj napisati, da se boste od njega kaj naučili.
On je že 20 let zaljubljen. 🙂

Saj ti delaš sranje že ves čas. Takšna si, vaška opravljivka, ki se hrani z drugimi. Zdaj pa dost o tem.

Saj ti delaš sranje že ves čas. Takšna si, vaška opravljivka, ki se hrani z drugimi. Zdaj pa dost o tem.[/quote]

GF, vse v redu? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close