Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Tako se govori.[/quote] Upppssss , to ne velja zate ,tebe poznam hahaha

A jebiga pol

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Bog pomagaj. Iz muhe se dela slona. Ali ni logično, da neka punca, stara 19 let, gleda na štiridesetletnika kot na “starega”? Saj je star skoraj toliko kot njen oče ….

Normalno se mi zdi, da gleda z romantičnimi očmi na tiste stare 20, 25, 30 let.

Kaj je tu tako šokantnega in grozljivega, da je treba napolniti 7 forumskih strani res ne vem…

Saj tudi ženska pri 40 po defaultu ne vidi 17-letnika ali 70 letnika kot objekt romantične ljubezni.

Tko ja.
Zase lahko rečem, da so me vedno privlačili MALO starejši od mene….tako ene 5 let je blo glih prav.
Najstarejši je bil pa res 14 let starejši, ampak takrat tudi jaz nisem bila več dvajsetletnica…
Drgač so pa zdaj dečki po 40 (zame) čist apetitlih… :-))

tale “ata” jih ima sam 65 … bejbike komaj kakšen dan več skupaj ☺

https://www.youtube.com/watch?v=AbaNGU1CrXI

Aha, okrog 35 si. Je to zmenkarski oglas, da si nam zaupala leta? 😀
Fantje, Skela je ledik, naval…., seveda le, če ste pravi moški.. haha :=)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

babe, fukat, ne pa se kregat… fukat

fak. sprašujejo 25letnice če se jim zdijo fotri privlačni O_o. vprašte 12 letnika kaj si misl o velki riti -.-

Meni en, ki bo star 43, jaz sem pa 10 manj tok dogaja :))) Uf… uf.. pa ni bogat, pravzaprav imam precej več od njega. Ker je pa sicer plešast, tako da se brije, sploh ni velikosti, ki mi je drugače idealna, je malo manjši, postaven srednje ima mal trebuha, zgleda mal grobo, ima mi pa noro lepe oči in neko karizmo. Amapk zgleda še starejši do teh let, jaz pa mlajša in misli, da sem se zlagala za leta. Je samski, sem mu všeč, sam ne vem, se mi izmika…

Čist uredu so. Je pa vse odvisno od tega, koliko se nekdo samoaktualizira tekom odrasle dobe. Nekateri so popolnoma neambiciozni in so zadovoljni z majhnimi stvarmi, drugi pa so radovedni in konstantno kaj berejo, ustvarjajo, se povezujejo z drugimi… Meni je privlačna aktivnost, da si živ, ozaveščen, ne pa nek samoomejujoči couch potatoe. Če to najdem v 40+, tudi prav.

Vem da sem monovim zabavljačem dolgočasna, ker se nisem po kurje razpetelinila, a napisala sem resnico 🙂

Podpis… 🙂 Ta, ki je meni… je hm, dober na enem svojem področju, da nima konkurence 🙂 Plus karizma. Pa še to, da meni je to všeč, da sva to nasprotje, kao lepotica in zver 🙂 In da to malo šokira. Čeprav emni je on v bistvu lep, seksi, privlačen…

babe morte starejšega vzet, če hočete tipa met. naravna zakonitost. vaši vrstniki so zainteresirani samo za mlajše od vas.

Mhm, meni ni bilo treba. Še naravne zakonitosti niso več to, kar so bile (ali si si jih pa izmislil)…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj pa bi pravzaprav moral bit star dec babi privlačen? A zato, da ga bo lahko baba finančno molzla, izkoriščala, zajebavala in okoli prinašala? A zato ji moraš bit še privlačen?

Spet ne morem sodelovati v debati, ker je dedc mlajši od mene.
Pa res mam smolo no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz te razumem. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz te razumem. :)[/quote]

Senza, nikamor ne paševa. Dajva se delati vsaj malo zagrenjeni no :))

Jaz te razumem. :)[/quote]

Senza, nikamor ne paševa. Dajva se delati vsaj malo zagrenjeni no :))[/quote]

Samo po grenivke skočim, da bo šlo lažje… 🙂

Mhm, meni ni bilo treba. Še naravne zakonitosti niso več to, kar so bile (ali si si jih pa izmislil)…[/quote]

Aja, zakaj pa je potem večina moških starejših od svoji partnerk že od pamtiveka? Zakaj ima veliko petičnežev 10, 20 in celo 30 let mlajše ženske? Ker imaš mlajšega partnerja, res ni naravna zakonitost, to je tvoja izbira. Ampak bolj greš v ekstreme, manjša so odstopanja od povprečja, pri ljudeh pogosto prste vmes poseže še psihologija (npr. materinski kompleksi, še posebej, čeje moški tam 10 let in več mlajši).V povprečju (večina) pa to drži, kar je napisal.

Ženske nič bolj ne razbesni kot servirana ji resnica resnica o njej sami. Navadili smo jih na komplimente in zlagane besede o njihovi večvrednosti. One se potem res identificirajo s tem. V resnici pa ne mislimo tistega, kar jim govorimo …

Samo po grenivke skočim, da bo šlo lažje… :)[/quote]

No daj. Te počakam Jaz jih imam za vsak slučaj vedno pri sebi.
V teh mojih letih se na slabo voljo nikakor ne moreš več zanesti :)))

Če je starejši 1 mesec in 1 petkov dan, to še gre, ne skrbi. 🙂

Samo po grenivke skočim, da bo šlo lažje… :)[/quote]

Koliko pa je mlajši? 10 let? Nočeš otrok, praviš, da tudi resne zveze ne rabiš in živiš “svobodno” (kot nevezani moški? res??) => super ponudba, ima free sex brez obveznosti, ne jamraš, mu ne težiš, pride/odite kdajkoli, lahko ima še kaj zraven, to lahko laufa mogoče celo tja do 45, ko si bo umislil mlajšo s podobnimi ugodnostmi, ki mu jih ti badav nudiš, če bo le našel eno tako tepko. :)) Če ima dovolj debeli mošnjiček, pa se lahko še za otroka odloči, ko bo 50. 😉

Mhm, meni ni bilo treba. Še naravne zakonitosti niso več to, kar so bile (ali si si jih pa izmislil)…[/quote]

Aja, zakaj pa je potem večina moških starejših od svoji partnerk že od pamtiveka? Zakaj ima veliko petičnežev 10, 20 in celo 30 let mlajše ženske? Ker imaš mlajšega partnerja, res ni naravna zakonitost, to je tvoja izbira. Ampak bolj greš v ekstreme, manjša so odstopanja od povprečja, pri ljudeh pogosto prste vmes poseže še psihologija (npr. materinski kompleksi, še posebej, čeje moški tam 10 let in več mlajši).V povprečju (večina) pa to drži, kar je napisal.[/quote]

Mal posežejo vmes še družbene zakonitosti…otroški dodatki so precej nova reč, pred tem je
moral dec dokazat, da lahko skrbi za družino, preden je dobil dovoljenje za poroko. In to, da
prideš do nekej keša, (ali krav, ali kamel) traja precej let. Mlad mulo se je lahko poročil samo, če
je bil recimo plemič (bogat po starših)…puncam pa ni bilo treba druzga, kot dobit menstruacijo..
včasih še tega ne….
Polje bil pa še cel kup vdovcev (ker so žensk veselo umirale ob porodih) in …je navada ostala…

Neki je pa tudi na tem, da moške kasneje pamet sreča, enih pa sploh nikoli….

Tistih, ki pri 40-ih rinejo v nekaj, zagotovo ni srečala pamet, narobe, srečala jih je enspamet.

25-letnega bizgeca še razumeš, da si želi familijo iz slikanic, 40-letnik bi pa že lahko imel pamet v glavi..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close