Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Robi, res je…na noben piknik, srečanje ob piškotih in čaju, nisem prišla:).[/quote]

Zakaj pa nisi šla, da bi se malo odprla v živo? Ko človek bere ta čvek, ne more mimo zaključka, da si še kako zelo, zelo zanimiva enTipu, marihuanci, daterju, matjažku, eb-ju, On_u, Robiju,…. 🙂 Nedvomno imaš karizmo :)[/quote]

Je ta tvoj komentar kakšna psihološka fora in čakanje, kako se bom odzvala?:)) Saj bodo vsi omenjeni akterji eksplodirali kot petarda:).

Neprestano najedanje te ne naredi prav nič karizmatičnega.

Prenizek IQ ne omogoča višjih frekvenc dojemanja.

Ful mi je smešno, k tko popoldne napišem 2 stavka, pridem zvečer ob 10ih še mau pogledat, pa vse teme nabite s tvojimi komentarji. Potem me pa še želiš prepričat kako razburljivo življenje imaš.

Internetni hrošč si in nič več 🙂

Robi, res je…na noben piknik, srečanje ob piškotih in čaju, nisem prišla:).[/quote]

Zakaj pa nisi šla, da bi se malo odprla v živo? Ko človek bere ta čvek, ne more mimo zaključka, da si še kako zelo, zelo zanimiva enTipu, marihuanci, daterju, matjažku, eb-ju, On_u, Robiju,…. 🙂 Nedvomno imaš karizmo :)[/quote]

Ta “karizma”, ki se odraža z draženjem in izzivanjem moškega spola, je očitno ne najbolj posrečen način, kako pridobiti moško pozornost in naklonjenost, po kateri čezmerno hrepeni, seveda skupaj s seksualno bližino. Ampak zdi se, da je takšen način spoprijemanja z okolico še nerazvita oblika načina približevanja ljudem, ki je ostala iz otroštva, ko otrok s provokacijami poskuša dobiti starševski odziv – sedaj v odrasli dobi se pa to kaže v spodletelih poskusih približati se moškemu spolu. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vse teme niso prežete z mojo vsebino, ker me vse niti ne zanima. To je kot prvo. Kot drugo, do zdaj sem delala in spodobi se, da si malo odpočijem.

Povej mi, kaj si pa ti? Zdaj si nabasal na študentsko delo v proizvodnji in te ni dopoldne oz. popoldne gor. Fuuul fora. Si že pretekel 5 km? Zunaj je prav luštno, odpravi se že, da ne boš postal hrošč.

Ta “karizma”, ki se odraža z draženjem in izzivanjem moškega spola, je očitno ne najbolj posrečen način, kako pridobiti moško pozornost in naklonjenost, po kateri čezmerno hrepeni, seveda skupaj s seksualno bližino. Ampak zdi se, da je takšen način spoprijemanja z okolico še nerazvita oblika načina približevanja ljudem, ki je ostala iz otroštva, ko otrok s provokacijami poskuša dobiti starševski odziv – sedaj v odrasli dobi se pa to kaže v spodletelih poskusih približati se moškemu spolu. :))[/quote]

Tvoja babica ga pa seka:). Vse vas ima pod kontrolo. Daj ji reči, da me ne zanima več njeno mnenje, naj se raje ukvarja s svojimi senilnimi vrstniki. Amen.

Ta “karizma”, ki se odraža z draženjem in izzivanjem moškega spola, je očitno ne najbolj posrečen način, kako pridobiti moško pozornost in naklonjenost, po kateri čezmerno hrepeni, seveda skupaj s seksualno bližino. Ampak zdi se, da je takšen način spoprijemanja z okolico še nerazvita oblika načina približevanja ljudem, ki je ostala iz otroštva, ko otrok s provokacijami poskuša dobiti starševski odziv – sedaj v odrasli dobi se pa to kaže v spodletelih poskusih približati se moškemu spolu. :))[/quote]

Tvoja babica ga pa seka:). Vse vas ima pod kontrolo. Daj ji reči, da me ne zanima več njeno mnenje, naj se raje ukvarja s svojimi senilnimi vrstniki. Amen.[/quote]

Saj ti nas imaš tudi vse pod komando, jaz si ne upam nič nazaj reči. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem manekenka, sem pa visoka in vitka, kaj naj zdaj naredim? Raje lažem, da sem majhna in debelušna?

Veš kaj, mogoče je to nekaj popolnoma navadnega, ampak jaz tipov nikoli nisem spraševala, koliko žensk so imeli pred mano, oni pa mene tudi ne, pa mi je čudno, da je to nekomu lahko full pomembno, jebiga. Življenja ne živim v številkah, tako da me te številčne zagate (št. spolnih partnerjev, razlika v letih, dolžina penisa, starost ob izgubi nedolžnosti itd.) ne ganejo – dokler ne pridem do ekstremov, seveda. So far, so good.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tipkanje na Monu ni delo. Vsaj plačljivo ne.

Tipkanje na Monu ni delo. Vsaj plačljivo ne.[/quote]

Res se ne more primerjati s težkim, normiranim delom v proizvodnji. A ti drgač gre? Bo šlo do konc meseca?

Še enkrat, tvoje delo ni plačljivo. Boš razumela, ali ti moram narisat ?

Ampak jst imam keš, ti si brez in živiš pri mamici, kaj tebi ni jasno?

Sem mislil, da boš pa vsaj z mano na pijačo šla, pa tudi nisi ptrišla. :)[/quote]

A si me kdaj povabil? Ej, tvoja bi me ubila z zadušitvijo:)).[/quote]
Se ne spomniš več najinega pogovora pred približno enim letom, ko sem bil na dopustu v osrednji Sloveniji ?

A si me kdaj povabil? Ej, tvoja bi me ubila z zadušitvijo:)).[/quote]
Se ne spomniš več najinega pogovora pred približno enim letom, ko sem bil na dopustu v osrednji Sloveniji ?[/quote]

Ne, ker ga ni bilo. Malo si pobrkljal, preveč se pogovarjaš:)).

Se ne spomniš več najinega pogovora pred približno enim letom, ko sem bil na dopustu v osrednji Sloveniji ?[/quote]

Ne, ker ga ni bilo. Malo si pobrkljal, preveč se pogovarjaš:)).[/quote]zdej ti bo prilimal star zs, pol bo pa spet hudič

Ne, ker ga ni bilo. Malo si pobrkljal, preveč se pogovarjaš:)).[/quote]zdej ti bo prilimal star zs, pol bo pa spet hudič[/quote]

Naj ga, jst ga nimam.

Ampak jst imam keš, ti si brez in živiš pri mamici, kaj tebi ni jasno?[/quote]
Ok, ne razumeš. Si pač prizadeta 🙂

Ampak jst imam keš, ti si brez in živiš pri mamici, kaj tebi ni jasno?[/quote]
Ok, ne razumeš. Si pač prizadeta :)[/quote]

Dejstvo je še vedno enako. Si podnajemnik brez najemnine pri svoji mamici. Jst že dolgo ne več, ker mi vsi vse plačajo, bo zdaj šlo?:)

Ja saj je fajn če imaš redne stranke….

Ti me redno obiskuješ, drži.

Kaj naj rečem… nisi bog ve kaj, ampak za jeb.anje si dobra…

Slabšega od tebe še nisem srečala. Poboljšaj se, ampak ne pri meni, treniraj kje drugje.

hehe zate sem tak, kakršnega si zaslužiš. Za druge pač drugačen 🙂

Shit je shit, ne bo nkol zlato.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close