Moški, po 39. letu
Jaz o svoji starosti ne lažem, celo z veseljem povem, koliko sem stara, saj me ljudje konstantno pomlajujejo v svojih “ocenah”, pri postavi, kot jo imam, me pa o kilah nihče ne sprašuje, še posebej punce ne. 🙂
Me pa nekaj resno zanima… A vi dejansko punce sprašujete o tem, s koliko tipi so seksale?
Ja, vsak čas bom 33, tako da si lahko predstavljaš, kako je zabavno, ko me ljudje, ki jih spoznavam na novo, sprašujejo, kaj študiram. In mi dajejo največ 26 let…
Jaz o svoji starosti ne lažem, celo z veseljem povem, koliko sem stara, saj me ljudje konstantno pomlajujejo v svojih “ocenah”, pri postavi, kot jo imam, me pa o kilah nihče ne sprašuje, še posebej punce ne. 🙂
Me pa nekaj resno zanima… A vi dejansko punce sprašujete o tem, s koliko tipi so seksale?[/quote]
Normalno, da si prvovrstna manekenka. Katera pa ni na monu? Kaj je to takega, če žensko vprašaš, koliko jih je imela pred tabo? A to mora biti spet neka skrivnost zaradi nesamozavesti? Saj tudi babe svoje tipe to vprašate, pa kaj?
Ti nisi pripravljena niti v živo povedat, ker, kolikor mene spomin ne vara, si sama rekla, da ne rada se srečuješ s folkom tle z MONA![/quote]
Načeloma se res ne srečujem, kar ne pomeni, da se nikoli nisem:). Ni pa to moj edini fokus v lajfu, ker še za obstoječe prijatelje, kolege ne najdem vedno časa.
Ti nisi pripravljena niti v živo povedat, ker, kolikor mene spomin ne vara, si sama rekla, da ne rada se srečuješ s folkom tle z MONA![/quote]
To je tudi res.
Jaz tudi ne lažem, pa čeprav mi potem nihče ne verjame. :)[/quote]
Robi, res je…na noben piknik, srečanje ob piškotih in čaju, nisem prišla:).
To je tudi res.
Jaz tudi ne lažem, pa čeprav mi potem nihče ne verjame. :)[/quote]
Robi, res je…na noben piknik, srečanje ob piškotih in čaju, nisem prišla:).[/quote]
Zakaj pa nisi šla, da bi se malo odprla v živo? Ko človek bere ta čvek, ne more mimo zaključka, da si še kako zelo, zelo zanimiva enTipu, marihuanci, daterju, matjažku, eb-ju, On_u, Robiju,…. 🙂 Nedvomno imaš karizmo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.