MON diktatura
:)) Lepo, da si tako diskretna. 🙂
Ampak to ni fer, da se ZS ne štejejo med objave na forumu. To vse spada pod forum, 2000 pa je tudi že zelo lepa cifra in bi lahko nekomu prinesla prvo mesto. :))[/quote]
Bi rad predal lento?
hec:)[/quote]
Naj bo pač pošteno, a ne. 🙂
Imam vprašanje za novo PM ( prime ministrico) :
Je njena pojava ( padec z neba in potem delovanje na polno …) delo tujih tajnih služb ?
Vprašanje je umestno, ker njen nick “smrdi” na zloglasno Trojko : ( PikaNikaPika – troedino bitje, troglavi zmaj, “sveta” trojica…??? )
Mogoče je podtaknjena iz Bruslja ?
Mogoče pa je le ženska varianta manj “zajebane” trojke : Miklavž, Božiček in Dedek Mraz ?
P.S.
Njen avatar me prav tako bega – gor sta le dve … ( Sta to :Pika in Nika, Pika in Pika ali Nika in Pika ??? )
da ti pojasnim vsaj avatar, ker ostalo naj ostane skrivnost:) Gor sta angelček in hudiček v malo bolj poredni varianti: to pa zato, ker sem sama včasih kot angelček, včasih pa kot hudiček. Sem bila dovolj nazorna? 🙂 P.S.: Lahko me kličeš Monika :)[/quote]
Se lahko razume tudi kot Nika z MON-a ( MoN – ika = Mo – Nika ) ?
da ti pojasnim vsaj avatar, ker ostalo naj ostane skrivnost:) Gor sta angelček in hudiček v malo bolj poredni varianti: to pa zato, ker sem sama včasih kot angelček, včasih pa kot hudiček. Sem bila dovolj nazorna? 🙂 P.S.: Lahko me kličeš Monika :)[/quote]
Se lahko razume tudi kot Nika z MON-a ( MoN – ika = Mo – Nika ) ?[/quote]
ne kompliciraj, tako mi je samo ime 🙂
Imam še eno vprašanje :
Nika je torej Monika, ki je v ujeta med dve Piki ( Piko – angelčka in Piko – hudička ) – to pa torej štima, a ne ?
Mo pa zna biti mogoče tibetanski Om vzratno prebran ?
( http://en.wikipedia.org/wiki/Om )
Problem rešen …
Omisli si tajnico, da ti zrihta informacije!
Pika kdo bo pa v protikorupcijski komisiji?[/quote]
No, no, zakaj pa tak odgovor? Sem mislila, da je interes za to, da čim več ljudi pride …
Za protikorupcijsko komisijo pa predlagam ragljico ali pa tebe :)[/quote]
No, no odgovor ni bil mišljen tako slabo. Ti je tipček rekel, da postavljaš vprašanja na napačni strani.
Kaj pustiš tej komisiji, da lahko gleda tudi kaj se dogaja pod mizo?
No, no, zakaj pa tak odgovor? Sem mislila, da je interes za to, da čim več ljudi pride …
Za protikorupcijsko komisijo pa predlagam ragljico ali pa tebe :)[/quote]
No, no odgovor ni bil mišljen tako slabo. Ti je tipček rekel, da postavljaš vprašanja na napačni strani.
Kaj pustiš tej komisiji, da lahko gleda tudi kaj se dogaja pod mizo?[/quote]
Seveda, pokukajte v vse skrite kotičke! Izkoreninili bomo vsako korupcijo, vsaj tu, na tem forumu, če že v Sloveniji skokovito narašča 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.