Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MON diktatura

MON diktatura

Glej ga bova jutri vprašala po njegovih tehtnih razlogih, da se odpoveš tako pomembni funkciji.
WYWH kaj imamo ministrstvo za sexualno področje, lahko bi mu to dodelil?

Zamenjaj besedo DNI z besedo KRASNE, pa ti bo morda jasno, da je tvoj domet krajši od dometa še bolj pijanega novinarja.[/quote]bi jo zamenjal, pa je ni. To zmorejo le nepismeni. Izvoli. ;)[/quote]

Bom to razumel kot še enega od tvojih nasvetov tja v tri krasne.

Glej ga bova jutri vprašala po njegovih tehtnih razlogih, da se odpoveš tako pomembni funkciji.
WYWH kaj imamo ministrstvo za sexualno področje, lahko bi mu to dodelil?[/quote]

Saj to je to.
Gre le za krinko in pretvezo.
Takoimenovano “sexualno ministrstvo” bodo le prestavili na tuje, v Združene Arabske Emirate, da ne bo vsem dušebrižnikom preveč na očeh . Govori se, da je enTip sicer tako kot je v politiki v navadi, malo premalo usposobljen in izobražen na tem področju ( obstajajo ponarejeni in lažni računi o kupovanju kondomov … )
Ampak volje, idej in želja pa ima enTip ogromno in je že zato kot rojen za bodočega ministra .

bi jo zamenjal, pa je ni. To zmorejo le nepismeni. Izvoli. ;)[/quote]

Bom to razumel kot še enega od tvojih nasvetov tja v tri krasne.[/quote]to ti pa verjamem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

WYWH kaj imamo ministrstvo za sexualno področje, lahko bi mu to dodelil?[/quote]

Saj to je to.
Gre le za krinko in pretvezo.
Takoimenovano “sexualno ministrstvo” bodo le prestavili na tuje, v Združene Arabske Emirate, da ne bo vsem dušebrižnikom preveč na očeh . Govori se, da je enTip sicer tako kot je v politiki v navadi, malo premalo usposobljen in izobražen na tem področju ( obstajajo ponarejeni in lažni računi o kupovanju kondomov … )
Ampak volje, idej in želja pa ima enTip ogromno in je že zato kot rojen za bodočega ministra .[/quote]

Ahh tako je s tem lisjakom. Ampak bomo pa tako naredili. Se pofučkamo mi na izobrazbo, ker itak če ima človek voljo za delat in izkušnje na tem področju, pa naj prevzame ta resors. Samo, da se ne bo prekladal iz stola na stol!

enTip dobro lobira … čisto možno je, da bo kaj nalobiral 🙂

hahahaha, bogi enTipček … se veselim, da odkrijem njegovo poznavanje tega področja 🙂

eemmmm takole se zmenimo… Emirati me ne zanimajo. Sicer je tam toplo, kar mi ustreza, vendar okolje ni zame, haremu navkljub. Raje imam južno ali srednjo Dalmacijo.

vse se da zmenit, samo povej, kaj mi boš ponudil za to … lahko na zs, da ne bodo ostali nevoščljivi 😉

Osredotoči se ti na ministrstvo in kako področje bi ti rad prevzel.
Pa razloge zakaj nočeš prevzet tega ministrstva, ki ti je bilo dodeljeno.

vse se da zmenit, samo povej, kaj mi boš ponudil za to … lahko na zs, da ne bodo ostali nevoščljivi ;)[/quote]

To so zametki korupcije… tega se ne poslužujem. Zadeva mora biti transparentna 🙂

vse se da zmenit, samo povej, kaj mi boš ponudil za to … lahko na zs, da ne bodo ostali nevoščljivi ;)[/quote]

To so zametki korupcije… tega se ne poslužujem. Zadeva mora biti transparentna :)[/quote]

party braker 🙂 Kaj zdaj poštenjaka igraš …

To so zametki korupcije… tega se ne poslužujem. Zadeva mora biti transparentna :)[/quote]

party braker 🙂 Kaj zdaj poštenjaka igraš …[/quote]
Ne igram 🙂 zato morda politika ni zame 🙂

party braker 🙂 Kaj zdaj poštenjaka igraš …[/quote]
Ne igram 🙂 zato morda politika ni zame :)[/quote]

No, dragi moji, zdaj vidite, da naš enTip ni podkupljiv in da raje ostane v SLoveniji. Saj os tu boš pa tudi lahko svoj resors vodil, a ne? 🙂

Javna uprava me ni nikoli zanimala:).

Ne igram 🙂 zato morda politika ni zame :)[/quote]

No, dragi moji, zdaj vidite, da naš enTip ni podkupljiv in da raje ostane v SLoveniji. Saj os tu boš pa tudi lahko svoj resors vodil, a ne? :)[/quote]

Svojo funkcijo sem predal. A misliš na ministra brez listnice? 🙂

No, dragi moji, zdaj vidite, da naš enTip ni podkupljiv in da raje ostane v SLoveniji. Saj os tu boš pa tudi lahko svoj resors vodil, a ne? :)[/quote]

Svojo funkcijo sem predal. A misliš na ministra brez listnice? :)[/quote]

A si sploh prebral vse? Zdaj si Minister za seksualne teme 🙂 Ne me razočarat hihi

No kako ministrstvo si pa ti želiš?

Ne spomnim se da bi kandidiral za to mesto. In funkcija se ponudi.. potem pa ima kandidat čas za razmislek… seveda pa se vmes dogajajo takšna in drugačna prepričevanja… 🙂

lej, zdaj se pa zjasni … boš lobiral ali ne 🙂 za novo pozicijo

No kako ministrstvo si pa ti želiš?[/quote]
hmmmm odvisno ali vlada kadruje politično ali strokovno 🙂

lej, zdaj se pa zjasni … boš lobiral ali ne 🙂 za novo pozicijo[/quote]
Sploh nisem razmišljal o kakšnih pozah…. Mogoče bi mi predstavili zadevo? 🙂

No kako ministrstvo si pa ti želiš?[/quote]
hmmmm odvisno ali vlada kadruje politično ali strokovno :)[/quote]

Povsem strokovno in misli, da si odličen kandidat za to pozicijo … brez mlekca okrog ust, z vsestranskimi izkušnjami … 😉

Ahhh Tipček ti bi rad, da te PM PikaNikaPika prepričuje.

Ampak ona je neučakana in gre kar oštro to naprej. Le zakaj ima tako silo?

Ahhh Tipček ti bi rad, da te PM PikaNikaPika prepričuje.

Ampak ona je neučakana in gre kar oštro to naprej. Le zakaj ima tako silo?[/quote]

Iskrena, priznam, precej sem nestrpna … neučakana … neustavljivo me vleče k prebiranju njegovih izkušenj na tem področju 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close