Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MON diktatura

MON diktatura

Problema torej niti ni … a dajmo počakat, da se zbudi NM-3w, pa se bosta zmenila okoli primopredaje poslov . Če bo šlo čisto gladko, pa nisem ziher ?[/quote]

Lej, to mora pa ljudstvo odločiti, ne pa, da se midva pobijeva med sabo …[/quote]

Nimam občutka, da gre za kakršnokoli “pobijanje”.
Z moje strani že ne .

Lej, to mora pa ljudstvo odločiti, ne pa, da se midva pobijeva med sabo …[/quote]

Nimam občutka, da gre za kakršnokoli “pobijanje”.
Z moje strani že ne .[/quote]
jaz in nm3w

Glej no glej tega lisjaka, kako bi se on rad izognil. Razlog pa je?

Imaš prednost, ker si veganka. 🙂
Mogoče bo končno nekdo uzakonil kakšne ugodnosti in popuste. 🙂

A bi se dalo zmeniti, da stopim v tem mrazu iz senca na sonce?
Nič bat, saj tako ali tako ne bom nič delal.
Ministrstvo lahko preimenujemo v MZSU (Ministrstvo za sončno upravo)
Z globokimi pokloni
Paco Moralles

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

naše nadvsestvo in božanstvo se je odločilo, da bo tukaj samo še legenda in eminenca☺

posvetnost prepuščamo raji☺

boj za mesto absolutista vam je prepuščen

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

O hvala WHWY, sem na kulturnem placu, s kulturnim fantom, kaj čem lepšga :)))
Lupčka!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz se javni upravi v svojem ministrstvu odpovedujem in jo bom podtaknila Robiju. :)) Že s pravosodjem je križ, ne rabim dodatnih problemov. :)) Aja, iščem državnega sekretarja v svojem ministrstvu. Naj bo visok, temnolas, lep in pameten.

Jaz se javni upravi v svojem ministrstvu odpovedujem in jo bom podtaknila Robiju. :)) Že s pravosodjem je križ, ne rabim dodatnih problemov. :)) Aja, iščem državnega sekretarja v svojem ministrstvu. Naj bo visok, temnolas, lep in pameten.[/quote]
spremeni nick v Kukavica

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mogoče bo končno nekdo uzakonil kakšne ugodnosti in popuste. :)[/quote]

A PikaNikaPika pol se ti med seksom nikol ne dereš ker nočeš priznat da ti kos mesa tak paše…. to gre navzkriž z vegansko logiko

trololol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A PikaNikaPika pol se ti med seksom nikol ne dereš ker nočeš priznat da ti kos mesa tak paše…. to gre navzkriž z vegansko logiko

trololol[/quote]
korenje?? ananas?? kaktus??
gre za osebno percepcijo … ne za stvar kot tako

trololol[/quote]

Fant moj, ta prav, odrasel moški zna tako zmešat, da pozabimo tudi na to, da smo vegice. Ampak jaz res nimam časa, da bi otročiče poučevala 😉

trololol[/quote]

Fant moj, ta prav, odrasel moški zna tako zmešat, da pozabimo tudi na to, da smo vegice. Ampak jaz res nimam časa, da bi otročiče poučevala ;)[/quote]
ROBI??? a si ti tudi Matić, da brišeš moje nasvete o brcanju, čevljih v anusu …???

Kateri pijani novinar je pa to listo objavil, da ne ve, da so moji nasveti le za en dan in ne tri. Tega je treba takoj odpustit, to pomeni se danes. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fant moj, ta prav, odrasel moški zna tako zmešat, da pozabimo tudi na to, da smo vegice. Ampak jaz res nimam časa, da bi otročiče poučevala ;)[/quote]
ROBI??? a si ti tudi Matić, da brišeš moje nasvete o brcanju, čevljih v anusu …???[/quote]
Ja. Malo lepše se izražaj.

Pa ne no. Že zdaj me imajo za diktatorja. Pa bi še naj prevzel eno ministrstvo. 🙂

@Robi … kaj pa je grdega v anusu? špičaku? … da te nisem dregnil v občutljivi “živec”??
btw: že Matkića bi lahko brisal, ker je neokusen v tem, da podtika drugim svoje sprevrženosti!!

Jaz se javni upravi v svojem ministrstvu odpovedujem in jo bom podtaknila Robiju. :)) Že s pravosodjem je križ, ne rabim dodatnih problemov. :)) Aja, iščem državnega sekretarja v svojem ministrstvu. Naj bo visok, temnolas, lep in pameten.[/quote]

Kandidiram za sekretarja, lahko zatisneš na eno oko, ker ustrezam samo dvema od štirih zahtev?

zamujaš z drobnim tiskom … odpuščen bi moral biti še predo si si ti zmislil ☺
novinarji so itak … šit, še zdriz je preveč oprijemljiv glede na to, kaj novinarji so … aja, pi.č.kin dim so ☺

Zamenjaj besedo DNI z besedo KRASNE, pa ti bo morda jasno, da je tvoj domet krajši od dometa še bolj pijanega novinarja.

Kandidiram za sekretarja, lahko zatisneš na eno oko, ker ustrezam samo dvema od štirih zahtev?[/quote]

Ne reci mi, da boš kulturno ministrstvo obesil na klin ?

Zamenjaj besedo DNI z besedo KRASNE, pa ti bo morda jasno, da je tvoj domet krajši od dometa še bolj pijanega novinarja.[/quote]bi jo zamenjal, pa je ni. To zmorejo le nepismeni. Izvoli. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zamenjaj besedo DNI z besedo KRASNE, pa ti bo morda jasno, da je tvoj domet krajši od dometa še bolj pijanega novinarja.[/quote]bi jo zamenjal, pa je ni. To zmorejo le nepismeni. Izvoli. ;)[/quote]

Pijan ni bil novinar, ampak lektor !
Tam bi moralo pisati : “- ministra za svetovanje v tja v tri dni ( brez listnice) “
“tja v tri dni” pa je isto, kot “tja v tri krasne”

Kandidiram za sekretarja, lahko zatisneš na eno oko, ker ustrezam samo dvema od štirih zahtev?[/quote]

Ne reci mi, da boš kulturno ministrstvo obesil na klin ?[/quote]

Margot je precej bolj kulturna od mene…in bo zmogla sama:)) Lahko pa si njen svetnik, saj ti pesmi veliko bolje gredo od rok kot meni….sam se bolje spoznam na WC školjke, WC račke, bideje, rolice papirja….zato kanidiram za sekretarja!

Ne reci mi, da boš kulturno ministrstvo obesil na klin ?[/quote]

Margot je precej bolj kulturna od mene…in bo zmogla sama:)) Lahko pa si njen svetnik, saj ti pesmi veliko bolje gredo od rok kot meni….sam se bolje spoznam na WC školjke, WC račke, bideje, rolice papirja….zato kanidiram za sekretarja![/quote]
naloga sekretarjev je, da v usta lovijo, kar ministri ne uspejo izločiti v školjko, za grmovje … kulturno odsrati ☺

Spet je lektor zajebal – ena črka “v” je bila spet viška.
Mal ga veseli december zeza …

Sicer pa je prišlo do prve afere v novi vladi, saj se za izjavo enTip-a : “Jaz bi recimo predal svoj del funkcije kar Sebatu… on je najbolj kompetenten za to 🙂 ” baje skriva njegovo lobiranje pri prime ministrici PikiNikiPiki, da bi mu ponudila veleposlaniško mesto v Združenih Arabskih Emiratih, kjer naj bi mu kot bonus pripadal še celoten harem …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close