MON diktatura
No kako ministrstvo si pa ti želiš?[/quote]
hmmmm odvisno ali vlada kadruje politično ali strokovno :)[/quote]
Sva že včeraj z WYWH ugotovili, da se pofučkamo na izobrazbo, da so tiste vrline DELAVNOST pa IZKUŠNJE. Najinim pogovorom je prisluškovala PNP in zgleda, da je neučakana, da vidi to tvojo strokovnost in delavnost.
Ahhh Tipček ti bi rad, da te PM PikaNikaPika prepričuje.
Ampak ona je neučakana in gre kar oštro to naprej. Le zakaj ima tako silo?[/quote]
Pojma nimam. Morda res želi strokovno vlado :)[/quote]
želim, želim, ampak ti si neomajen … očitno bi morala jaz lobirat pri tebi … ampak ne, tok poceni pa nisem 🙂
hmmmm odvisno ali vlada kadruje politično ali strokovno :)[/quote]
Sva že včeraj z WYWH ugotovili, da se pofučkamo na izobrazbo, da so tiste vrline DELAVNOST pa IZKUŠNJE. Najinim pogovorom je prisluškovala PNP in zgleda, da je neučakana, da vidi to tvojo strokovnost in delavnost.[/quote]
A ni prisluškovanje prepovedano?:) Kar pa se ostalega tiče pa imaš prav
Sva že včeraj z WYWH ugotovili, da se pofučkamo na izobrazbo, da so tiste vrline DELAVNOST pa IZKUŠNJE. Najinim pogovorom je prisluškovala PNP in zgleda, da je neučakana, da vidi to tvojo strokovnost in delavnost.[/quote]
A ni prisluškovanje prepovedano?:) Kar pa se ostalega tiče pa imaš prav[/quote]
Malo sem pa res eno uho na vrata prislonila … in tako te hvalijo, da komaj čakam, da preverim tvojo delovno etiko in bogato znanje hihi.
A ni prisluškovanje prepovedano?:) Kar pa se ostalega tiče pa imaš prav[/quote]
Prepovedano že, ampak jo tako firbec matra, če bo dobila res kvaliteten in strokoven kader, da se ni mogla zadržat. Pač ženska, z drugo besedo.[/quote]
Iskrena, VSAJ ti me razumeš … če se že tipček naravnost boji moje vneme in zagretosti 🙂 Mislim, da sem ga tako prestrašila, da se bo odmaknil od kanditure za kakršno koli pozicijo v vladi 🙂
:)) Lepo, da si tako diskretna. 🙂
Ampak to ni fer, da se ZS ne štejejo med objave na forumu. To vse spada pod forum, 2000 pa je tudi že zelo lepa cifra in bi lahko nekomu prinesla prvo mesto. :))
:)) Lepo, da si tako diskretna. 🙂
Ampak to ni fer, da se ZS ne štejejo med objave na forumu. To vse spada pod forum, 2000 pa je tudi že zelo lepa cifra in bi lahko nekomu prinesla prvo mesto. :))[/quote]
Marko, kaj se pritožuješ, saj ti si med najboljšimi:).[/quote]
A lahko tu vprašam, ker morda vseeno pridem … kdaj in kje ste se zdaj zmenili? Resno sprašujem.
Forum je zaprt za komentiranje.