Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mogoče pa…

mogoče pa…

Od kdaj pa je MON portal za zmenkarije, kjer ženske objavljajo svoje podatke ? 🙂
Tu pa tam se res kdo najde in objavi oglas. Ampak v mojem primeru se ni šlo za noben oglas. Pa svoje slike tudi nimam gor in je nikoli nisem imel. 🙂
Tako, kot če bi zdaj katero izmed naših MON-ovk povabil na pijačo..Če že Seba ne upa. 🙂

Ti samo povej, koliko si jih že, ker zdaj zgleda, kot da si jih že ful. :)) No, koliko?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Od kdaj pa je MON portal za zmenkarije, kjer ženske objavljajo svoje podatke ? 🙂
Tu pa tam se res kdo najde in objavi oglas. Ampak v mojem primeru se ni šlo za noben oglas. Pa svoje slike tudi nimam gor in je nikoli nisem imel. 🙂
Tako, kot če bi zdaj katero izmed naših MON-ovk povabil na pijačo..Če že Seba ne upa. :)[/quote]
Govoril sem o portalih, kjer si je Marko poiskal svojo drago.

Če pa se na hitrco še MONa dotakneva. Večina žensk, ki tu gor piše je samskih, to si mi tudi sam napisal že, enkrat na privatu. Se pravi, odgovarja ti, replicira na vsak komentar, vidiš, da uživa v pogovoru s tabo + še samska je. Zdaj je samo še na njej, ali bo sprejela povabilo na drinko, ali bo pa stisnila vagino in še naprej klofala po tipkah. Sorry Robi, ampak te ženske, ki ju vidva z Markom spoznavata po forumih / portalih, so 2krat bolj dostopne, kot tiste, ki mene interesirajo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kakorkoli obrneš, zadovoljila sta se s plevelom, pri top pi*kah pa popušita sto na uro.

Tebe že interesirajo, samo ti njih ne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe že interesirajo, samo ti njih ne. :))[/quote]

Točno tako. Frutko je že vsem poslal ZS, odziva nikakršnega. On seveda izbira, kateri ga bo poslal..-vendar je izplen ničen:)).

Je, ja.

Očitno pa vas je več takšnih tukaj, ki potrebujete podnapise. To, kar sem hotela reči je, da ne vidim razlike, če se dva, ki kljub temu, da imata številne družabne stike po naključju srečata na netu ali pa, da se zopet po naključju srečata nekje zunaj.[/quote]
Jaz sem želel to isto reči, zato pa mi je bilo zanimivo, da je on tebi všeč (preko foruma), kljub temu, da se je zmrdoval okrog samega načina (čeprav zdaj pravi, da se ni). :)[/quote]

Marko, tale stavek sem si večkrat prebrala ampak priznam, da ga ne razumem.:))
Meni se lahko nekdo dopade tudi če ne spušča svoje feromone skozi svoje pore tik pod mojim nosom. Všeč mi je določeno razmišljanje, temperament, energija in vse to lahko začutiš tudi iz pisanja. Seveda je pa to samo del ene velike sestavljanke. Ampak, glede na to, da se kregata zato, ker daješ ti nasvete iz prakse, ki jih – praviš – nimaš in da se on zmrduje nad načinom, ki ga ne uporablja, bi rekla, da si enostavno nista všeč (preko foruma). :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zavidal? O_o
Koji si ti….. otroče…. pa kaj je s tabo človek?

A ti misliš, da kdo od nas živi z žensko/moškim zato, da bi mu ti zavidal, da bi mu zavidal odnos?
In zelo se motiš, če misliš, da kdo od tistih, ki imajo vsaj približno urejen odnos, tebi karkoli zavida!

Fovšija je znak infantilne miselnosti, ki je še nisi prerasel in kot tak si precej neugoden za kakšno resnejšo vezo. Kaj naj zrela! ženska z večnim fantkom, ki jo ima zato ob sebi, da mu jo drugi zavidajo?
In ko revica tega občutka zavidanja več ne dosega (ker ga itak ne more, je nerealno) išče “fantič” nov objekt, ki naj bi mu ga zavidali…..

Tu se da napisat še marsikaj od vzgoje dalje pa nima smisla, ker neodrasli otrok tega še ni sposoben dojet, ker se čuti prizadetega…. ker mu ne zavidajo…. samo neodrasli rabi ta občutek oboževanosti.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tebe že interesirajo, samo ti njih ne. :))[/quote]

Točno tako. Frutko je že vsem poslal ZS, odziva nikakršnega. On seveda izbira, kateri ga bo poslal..-vendar je izplen ničen:)).[/quote]
Saj to je tisto, kar sem želel povedati, pa sta že vidva. 🙂
Da bi me skrbelo, če zame ne bi nobena pokazala zanimanja in bi se spraševal kaj je z mano narobe.
Seveda je pa lažje kriviti in žaliti druge, kot pa se zazreti vase.

Mah, nerad debatiram z nepismenimi ljudmi, ampak dobro, ajde.

Vpraša svojega KOMPANJONA, koji je njemu kuratz ( tvoje izrazoslovje ), d ame nenehno drka z :

– meni je uspelo, tebi pa ne
– boljši sem od tebe
– če bi oponašal tebe bi bil brez…

A razumeš, On-ček?

Obriši si peno z ust, NISEM JAZ TISTI; ki omenja ZAVIDANJE v zvezi s pojmom zveza.

Vi, tradicionalisti, konkretno tvoj kompanjonček Marko mi ves čas prifinjeno podbacujete, da vam moram nekaj zavidati.

Češ, da je vam nekaj USPELO:

Moje nedolžno vprašanje je: KAJ ZA VRAGA VAM JE USPELO????

Povejte že enkrat!

In ko vprašam je odgovor…nul koma jofef, zero, nič, niente, nada…

Ampak me začnete žaliti.

Pa kaj ej tako težko razumeti, peezda, če bi jaz bil tak, kot mi ti, On_ očitaš ; da namreč hočem meti zvezo, da mi drugi ZAVIDAJO…potem BI IMEL ZVEZO!!!!!

Tako da…grede zavidanja se zmeni z Markom.

On_, ti iz vsake replike v repliko dokazuješ, da ti bralno razumevanje dela velike probleme. Predlagam knjižnico.

Pa saj je vedno zelo očitno, zakaj. Zato, ker dobim vedno kaj pod nos, da moj način ni pravi, tvoj pa kao je itn itn, jadl, jadl, jadl. “Ja, če je tako uspešen, kje so pa potem ti uspehi”? Samo to je moje sporočilo. Smešno mi je, ko se eni kitite s kolajnami, ki jih sploh nimate. :))

Marko, ponovno te sprašujem, kaj imaš ti takega, česar jaz nimam…

Ne pozabi, da odgovor, da imaš zvezo, ni dovolj.

Imeti zvezo ni edini možen način intime z ženskami.

Zakaj ne pišem svojih uspehov? Ker se boš ti požrl.

Sej pa vidim, kako naštartate Daterja, ko kaj napiše o sebi.

Na to si pa ne upam odgovorit, ker se bere kot neko trik vprašanje. 🙂 Najprej povej, kaj imaš… 🙂

Aja, obstajajo posebna pravila, kaj lahko naštejem in kaj ne? To si si dobro igro izmislil, takšno v kateri ne moreš izgubit. :))

Samo Margot tale mi je top 😀 vedno se nasmehnem ko ga preberem haha![/quote]

Jaz se pa smejem vsakič, ko me Sadni zmerja: Dej tih bod babica, k najbrž prespiš cel dan.
Kaj misliš, a naj mu kaj omenim, da to pravzaprav piše v mojem podpisu?

Spider je pokazal še svojo skrito plat..Sočutje do Markota. 🙂

Samo Margot tale mi je top 😀 vedno se nasmehnem ko ga preberem haha![/quote]

Jaz se pa smejem vsakič, ko me Sadni zmerja: Dej tih bod babica, k najbrž prespiš cel dan.
Kaj misliš, a naj mu kaj omenim, da to pravzaprav piše v mojem podpisu?[/quote]
Najbolj smešna stvar pri tebi mi je, da na javnem govoriš kako odličnega moža imaš, na pvtu si pa Nm3wja osvajala. Vse se razve, lajdra 🙂

Sadni, tokrat ti izjemoma odgovorim:

Bolj vročih pogovorov, kot sva imela midva z Nemčijem na pvt, najbrž ni bilo v vsej zgodovini mon-a. Priznam, da sem izčrpala skoraj vso svojo energijo in ves besedni zaklad, da sem mu izlila vsa čustva, ki sem jih gojila do njega. Ker mi jih je tudi zelo skrbno in dosledno vračal, nisva mogla drugače, kot da sva dogovorila ljubezen in spoštovanje. Razlagaj si kakor si hočeš.

Bolj vročih pogovorov, kot sva imela midva z Nemčijem na pvt, najbrž ni bilo v vsej zgodovini mon-a. Priznam, da sem izčrpala skoraj vso svojo energijo in ves besedni zaklad, da sem mu izlila vsa čustva, ki sem jih gojila do njega. Ker mi jih je tudi zelo skrbno in dosledno vračal, nisva mogla drugače, kot da sva dogovorila ljubezen in spoštovanje. Razlagaj si kakor si hočeš.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Spider je pokazal še svojo skrito plat..Sočutje do Markota. :)[/quote]
Potencial ima dober. 🙂 Nisem pa do zdaj vedel, da me tako visoko ceni. Samo zaradi mene ne piše svojih uspehov. 🙂

Kir folk tle gor lmao

Bolj vročih pogovorov, kot sva imela midva z Nemčijem na pvt, najbrž ni bilo v vsej zgodovini mon-a. Priznam, da sem izčrpala skoraj vso svojo energijo in ves besedni zaklad, da sem mu izlila vsa čustva, ki sem jih gojila do njega. Ker mi jih je tudi zelo skrbno in dosledno vračal, nisva mogla drugače, kot da sva dogovorila ljubezen in spoštovanje. Razlagaj si kakor si hočeš.[/quote]
Sadni še ne ve, kako se gojijo dobri odnosi. 😉

Margot, tok izobražena,razgledana gospa, potem se pa zaljublja na internetu, kot 13 letna smrklja lololol

Reden seks, čustveno navezanost, družbo, skupno preživljanje preživljanje prostega časa…

Nimam pa uradne veze. To pa res ne. Ne rabim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close