Mi lahko kdo razloži
A ti resno verjameš v čudeže ? 🙂
Če si že pri 25-tih nezaupljiv, potem to ni zaradi lepih in pozitivnih izkušenj, ampak negativnih.
Želim povedati, da to ni nekaj, s čimer bi se lahko človek pohvalil in je bolje se zamisliti nad sabo in svojim načinom in odnosom do žensk, če si že pri teh letih nezaupljiv.[/quote]
Ja Robi, kar okregaj me, ker sem že pri 25ih bolj izkušen od tebe. Zaslužim si, haha.
Pravo merilo glede same zaupljivosti ali nezaupljivosti je to, če si zadovoljen s svojim življenjem. Kar pomeni, da si si razumsko postavil merila, da ti služijo na pravi način.
Ti ne boš meni govoril in postavljal merila glede tega, kateri post bom repliciral in katerega ne. To ti je že GF napisala. Tako, da veš.
Nezaupanje je lahko pozitivno samo v primeru, ko ti preži nevarnost. Ko gre za nagon po preživetju in varnosti.
Roberto, pri 25tih je šele začel živet, ni to nobena ovira za to, da bo nekoč eno srečal, ki ji bo lahko zaupal. Za to rabimo čas. Ker če je pri njem takšna kriza, kako je šele pri meni?? 🙂
Saj pravim, da nam naša merila morajo služiti na pravi način.
Izkušnje pa so lahko vedno ovira. Če so negativne. Je ogromno primerov, kjer si nekdo ne upa sploh približati drugi osebi, ker ima slabe izkušnje. Potem pa rabi nekaj let, da naredi majhen korak. Če sploh. Ali pa raje ostane samski.[/quote]
Lahko ti rečem samo to, da se nam zgodi točno tisto kar nam je namenjeno. Če bom zaradi tega samska celo življenje, pa pač bom. Bom poskusila pa drugače čim bolj kvalitetno odživet življenje. Ljudi je že itak preveč, nič hudega, če ne bo kakšnega več 🙂
Saj pravim, da nam naša merila morajo služiti na pravi način.
Izkušnje pa so lahko vedno ovira. Če so negativne. Je ogromno primerov, kjer si nekdo ne upa sploh približati drugi osebi, ker ima slabe izkušnje. Potem pa rabi nekaj let, da naredi majhen korak. Če sploh. Ali pa raje ostane samski.[/quote]
Lahko ti rečem samo to, da se nam zgodi točno tisto kar nam je namenjeno. Če bom zaradi tega samska celo življenje, pa pač bom. Bom poskusila pa drugače čim bolj kvalitetno odživet življenje. Ljudi je že itak preveč, nič hudega, če ne bo kakšnega več :)[/quote]
Velja to tudi za tiste, ki ne verjamemo v usodo, pač pa v lastne sposobnosti in pravico do izbire?
Lahko ti rečem samo to, da se nam zgodi točno tisto kar nam je namenjeno. Če bom zaradi tega samska celo življenje, pa pač bom. Bom poskusila pa drugače čim bolj kvalitetno odživet življenje. Ljudi je že itak preveč, nič hudega, če ne bo kakšnega več :)[/quote]
Velja to tudi za tiste, ki ne verjamemo v usodo, pač pa v lastne sposobnosti in pravico do izbire?[/quote]
Jaz res ne bi sedaj odpirala v tej temi nove teme 🙂 Kar ti paše si vzemi…. Eni verjamejo v usodo, drugi ne- ne mislim koga silit v svoje prepričanje.
@ Kleopatra
Ti ljudje so šli v zvezo zato, da se imajo danes sploh s kom za pogovarjat. Za zraven dobijo pa še za seksat, kaj češ lepšega ? Sanje so se jim uresničile, žensko imajo ! Koliko so kaj kompatibilni medsabo je pa druga pesem. No ok, oba presedita pred računalnikom večino dneva, ampak to pa je tudi vse…
Velja to tudi za tiste, ki ne verjamemo v usodo, pač pa v lastne sposobnosti in pravico do izbire?[/quote]
Jaz res ne bi sedaj odpirala v tej temi nove teme 🙂 Kar ti paše si vzemi…. Eni verjamejo v usodo, drugi ne- ne mislim koga silit v svoje prepričanje.[/quote]
Uff, si se pa namatrala…
Forum je zaprt za komentiranje.