Mi lahko kdo razloži
Nismo vsi enako alkoholno-senzibilni. 🙂
Nekateri postanejo pijani že, če pridejo na Štajersko, kjer je že v luftu 0,5. 🙂
Če ti ne bi bilo do alkohola, sploh ne bi vzela kozarca. 🙂 To pomeni, da vseeno malo popustiš in ti ni čisto ravno kaj si mislijo drugi.[/quote]
Ne da se mi več ukvarjati z drugimi in jim pojasnjevati, zakaj se ne želim vključiti v nazdravljanje. Sem ugotovila, da je enostavneje vzeti in se ob tem smejčkati:). Je dosti drugih stvari, ki so vredne pozornosti:).
Jaz pa sem glede tega odločen in vedno pojasnim, da nočem alkohola. Pa potem oni popustijo in mi natočijo sok. 🙂
Tu ni kompromisov. :)[/quote]
Sklepam, da se tebi to zgodi 2x letno:))). Če greš večkrat na razne prireditve in podobno, kjer je predviden določen protokol, ne boš izstopal s sokom (kar ni nič narobe). Pa da me še kdo vpraša, če sem slučajno noseča:))). Saj pravim…to so malenkosti in naj tudi ostanejo. Nikoli nisem žejna, da bi se morala na takšnih dogodkih nacejati:).
Naloga ženske je, da se dela fino, da izpade primerno ženstvena.
V bistvu je pa bolj ali manj že jasno, da so vse forumašice z izjemo Margot tukaj izključno zato, da bi ujele kakšnega samca..[/quote]
Specialac, zdaj me pa prav zanima s čim sem se ti tako zelo prikupila :))
V bistvu je pa bolj ali manj že jasno, da so vse forumašice z izjemo Margot tukaj izključno zato, da bi ujele kakšnega samca..[/quote]
Se opravičujem, ker se (spet) “zaletavam” v tvoj post, ampak – ko že pišeš v imenu vseh forumašic – ti moram povedati, da se motiš.
Če se prilagodim kategoriziranju forumašev, ki vas ločuje na dva pola (recimo “tradicionalisti” in “ponosni samci”), pa kljub temu ne morem zaobiti seksizma, ki je prisoten v komentarjih obeh polov, kar me odvrača od ideje po srečevanju kogarkoli. Obstaja svetla izjema, ampak to je že druga zgodba. Eh, pa kaj zgodba, to je čisto druga kategorija!
Se opravičujem, ker se (spet) “zaletavam” v tvoj post, ampak – ko že pišeš v imenu vseh forumašic – ti moram povedati, da se motiš.
Če se prilagodim kategoriziranju forumašev, ki vas ločuje na dva pola (recimo “tradicionalisti” in “ponosni samci”), pa kljub temu ne morem zaobiti seksizma, ki je prisoten v komentarjih obeh polov, kar me odvrača od ideje po srečevanju kogarkoli. Obstaja svetla izjema, ampak to je že druga zgodba. Eh, pa kaj zgodba, to je čisto druga kategorija![/quote]
Narobe si ga razumela. On tako peca, da malo pikne tja, kjer ne bi smel. :))
Če se prilagodim kategoriziranju forumašev, ki vas ločuje na dva pola (recimo “tradicionalisti” in “ponosni samci”), pa kljub temu ne morem zaobiti seksizma, ki je prisoten v komentarjih obeh polov, kar me odvrača od ideje po srečevanju kogarkoli. Obstaja svetla izjema, ampak to je že druga zgodba. Eh, pa kaj zgodba, to je čisto druga kategorija![/quote]
Narobe si ga razumela. On tako peca, da malo pikne tja, kjer ne bi smel. :))[/quote]
Ne, ti si mene narobe razumel – citirala sem njega, ne tebe.
In nakladanje v imenu nekoga drugega vama gre obema zelo rado izpod rok.
Narobe si ga razumela. On tako peca, da malo pikne tja, kjer ne bi smel. :))[/quote]
Ne, ti si mene narobe razumel – citirala sem njega, ne tebe.
In nakladanje v imenu nekoga drugega vama gre obema zelo rado izpod rok.[/quote]
Dobro, dobro, saj vaju bom pustil sama. 🙂
Joj, v kakšni družbi se ti giblješ?
No, jaz imam drugačne izkušnje, pa sem ženska.
Sigurno ne pije 99% moških, ki jih poznam.
Tudi ne valijo krvide na ženske. Primer: kolega vara ženo. Res je, da je on hotel zvaliti krivdo na njo, vendar so mu njegovi moški kolegi jasno povedali, da si je čisto sam zakuhal vse. Mu je celo prišlo do živega.
Poznam fanta, ki veliko pije. Nikoli, ampak res nikoli ni rekel, da je za to kriva njegova partnerica. Če jo že omenja v kontekstu pitja reče, da še dobro, da ga sploh prenaša.
Tako, da res ne vem, kje najdeš take kalibre, ampak najbolje, da malo zamenjaš družbeno oklje in boš videla, da ni vse tako črno.
Če se prilagodim kategoriziranju forumašev, ki vas ločuje na dva pola (recimo “tradicionalisti” in “ponosni samci”), pa kljub temu ne morem zaobiti seksizma, ki je prisoten v komentarjih obeh polov, kar me odvrača od ideje po srečevanju kogarkoli. Obstaja svetla izjema, ampak to je že druga zgodba. Eh, pa kaj zgodba, to je čisto druga kategorija![/quote]No zdej pa mamo! To smo si sami zakuhali, prav nam je….:)
Pa tako obetavno se je zdelo….. 🙂
Jimmy Fontana – Il Mondo (iz filma About time, ki ga je nekdo predlagal, ki me ni pritegnil :D, tako kot redko kateri ljubezenski film, me pa je tale pesmica)
Jimmy Fontana – Il Mondo
https://www.youtube.com/watch?v=HFyCfFJC0no
A se ti zdi, da si kdaj bil? 😀 😀
[/quote]
Takrat, ko se je odzval na osvajanje. :))
A ti je spodnesla tla pod nogam in si poslal pamet na dopust? Drugače pa na splošno velja: ne poskušaj ženske razumeti, ampak jo imej močno rad. Tako močno kot sebe… Zato če ti zbuja slabe občutke in te izsiljuje s kuhanjem mule, se zamisli nad sabo, zakaj se ukvarjaš z njenim obnašanjem in dopuščaš, da te vrti okrog prsta. Če se ne odzivaš, ker je vezana, si perla. Če pa zato, ker ti ni všeč, pa… tud no.
Ko imamo koga radi, se niti ne sprašujemo in ne poskušamo kaj dosti razumeti razlogov. Razumeti poskušamo takrat, ko ne zmoremo sprejemati nekega dejanja.[/quote]
Robi, ja, to sem enkrat nekje prebrala. Za žensko naj bi pa veljalo, da naj moškega bolj razume, kot ljubi. Ne boš verjel, ampak tudi razumeti pomeni ljubiti.
Ko nekaj razumemo, tisto sprejemamo, ker nam je logično in blizu in se sklada z našimi prepričanji.
Zato niti ni ovire, da tistega ne bi imeli radi.
To pa je možno le v teoriji. 🙂
Nek poskus prepričevanja in želje, da vplivamo na svoje odzive. Ker ne moremo imeti radi nečesa, česa ne razumemo ali pa nam vliva odpor. Zato bi se naj prepričali, da ne bi obsojali, ampak samo sprejeli. Kar pa je le poskus, da ublažimo odpor.
Forum je zaprt za komentiranje.