Mi lahko kdo razloži
Celo življenje se učiš, sem bla prepričana, da imam visoko toleranco do svojega pitja, ma po tvoji tabelci sem skor da abstinent.[/quote]
Visoko toleranco imaš do svojega pitja?
Dobra.[/quote]
jebat ga, jaz upam priznat, da mi en ta kratki ni taka tragedija, kot jo hočeš ti predstaviti. Sploh, ko sama nisi tako nedolžna pri nagnenju kozarčka z alkoholno vsebino, kot si se delala na začetku.
Visoko toleranco imaš do svojega pitja?
Dobra.[/quote]
jebat ga, jaz upam priznat, da mi en ta kratki ni taka tragedija, kot jo hočeš ti predstaviti. Sploh, ko sama nisi tako nedolžna pri nagnenju kozarčka z alkoholno vsebino, kot si se delala na začetku.[/quote]
Tud u redu….na takele se mi pa res ne da odgovarjat….
Jaaaa, lepo prosim. :)[/quote]
Ok. Ti dovolim, da poiščeš…[/quote]
Sem se potrudil, samo zate. 🙂
Ok. Ti dovolim, da poiščeš…[/quote]
[/quote]
Ja.
Vzamem rdečo voščenko: ” Malo pod gasom” = 1 pomeni stopnja pijanosti
Vzamem rumeno voščenko: “Zadet kot aksa” = 1, TUDI pomeni stopnja pijanosti
Vzamem zeleno voščenko: V obeh primerih si PIJAN, razlika je samo v intenziteti.
Preskočim deset kvadratkov in vzamem modro voščenko:
Če govorim o stopnjah pijanosti to NI ENAKO, kot če govorim o navadah in pogostnosti pitja.
Enako slabo je če si vsak dan “malo pod gasom”, kot če si enkrat na teden “zadet kot aksa”.
Ampak saj to že vse veste, pa je tako fajn me vleči za jezik…mal zabave na petek pa mora bit….
[/quote]
Ja.
Vzamem zeleno voščenko: V obeh primerih si PIJAN, razlika je samo v intenziteti.
Če govorim o stopnjah pijanosti to NI ENAKO, kot če govorim o navadah in pogostnosti pitja.
Enako slabo je če si vsak dan “malo pod gasom”, kot če si enkrat na teden “zadet kot aksa”.
Ampak saj to že vse veste, pa je tako fajn me vleči za jezik…mal zabave na petek pa mora bit….[/quote]Lahko narišeš še graf pijanosti v odvisnosti količine in časa? 🙂
Ne ne. Jaz se strinjam s stopnjami pijanosti, le ti se nisi, ko si napisala, da ženska ne more biti malo noseča. Samo JE ali pa NI. :))
To res vemo, malo te vlečemo, res je, ker smo te narobe razumeli. S tistim primerom z nosečnostjo si nas zmedla, pa zdaj preverjamo, kdo je bolj zmeden. :))
Ja.
Ampak saj to že vse veste, pa je tako fajn me vleči za jezik…mal zabave na petek pa mora bit….[/quote]Lahko narišeš še graf pijanosti v odvisnosti količine in časa? :)[/quote]
Zmanjkal voščenk…. :-((
Ne ne. Jaz se strinjam s stopnjami pijanosti, le ti se nisi, ko si napisala, da ženska ne more biti malo noseča. Samo JE ali pa NI. :))[/quote]
Ne.
Če nekaj spiješ, si pijan. NE MOREŠ biti trezen (tudi če geniji tukaj to trdijo) V tem je poanta.
Kot fora….sej nisem pijan, ker sem samo dva pira spil. A koga boš pa še pol., pol pa boš?
Dobr, tle so pol finese…če hočeš cepiti dlako na prafaktorje, jo komot lahko (ali si od požirka pijan
Tako kot ali sem noseča, ali pa nisem, Ne morem biti malo ja, malo pa ne.
Ne ne. Jaz se strinjam s stopnjami pijanosti, le ti se nisi, ko si napisala, da ženska ne more biti malo noseča. Samo JE ali pa NI. :))[/quote]
Ne.
Če nekaj spiješ, si pijan. NE MOREŠ biti trezen (tudi če geniji tukaj to trdijo) V tem je poanta.
Kot fora….sej nisem pijan, ker sem samo dva pira spil. A koga boš pa še pol., pol pa boš?
Dobr, tle so pol finese…če hočeš cepiti dlako na prafaktorje, jo komot lahko (ali si od požirka pijan
Tako kot ali sem noseča, ali pa nisem, Ne morem biti malo ja, malo pa ne.[/quote]
Pa dobro, ne moreš nazdravit s požirkom vina in rečt, tako, zdaj smo pa pijanci. :))
Ne.
Tako kot ali sem noseča, ali pa nisem, Ne morem biti malo ja, malo pa ne.[/quote]
Pa dobro, ne moreš nazdravit s požirkom vina in rečt, tako, zdaj smo pa pijanci. :))[/quote]
Eh.
A mal provociraš?
Al ornk?
Al čist preveč :-))
Ne.
Tako kot ali sem noseča, ali pa nisem, Ne morem biti malo ja, malo pa ne.[/quote]Imaš alkohol v telesu, ni nujno, da si pa tudi pijan oz, da kažeš znake opitosti. So ljudje ki konstantno zmerno pijejo in jim alko. ne naškodi toliko oz nič kot pa nekomu ki spije 1-2 piva. Znanstveno dokazano. Imajo encime, ki razgradijo alko. še predno pride v kri.
In potem sediš pri mizi s kozarcem v roki in jezikom v kozarcu in te briga za vse. :))
Ne.
Tako kot ali sem noseča, ali pa nisem, Ne morem biti malo ja, malo pa ne.[/quote]Imaš alkohol v telesu, ni nujno, da si pa tudi pijan oz, da kažeš znake opitosti. So ljudje ki konstantno zmerno pijejo in jim alko. ne naškodi toliko oz nič kot pa nekomu ki spije 1-2 piva. Znanstveno dokazano. Imajo encime, ki razgradijo alko. še predno pride v kri.[/quote]
Komot. Samo pol ne vem, zakaj pijejo :-))
Aja, okus jim je všeč :-)))
Taki ste najhujši. Skriti kronik.
Cel večer namaka jezik. Pol pa trdi, da je trezna.
Poznamo mi take….[/quote]
Pojma nimaš o meni. Kozarec imam za nazdravljanje, kaj drugega ne rabim. Ti si po moje na pol ozdravljeni kronik, ki zdaj drugim vzbuja slabo vest:))).[/quote]
Ne. Ker jaz ne namakam jezika nikamor.
Forum je zaprt za komentiranje.