Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

Ko nekaj razumemo, tisto sprejemamo, ker nam je logično in blizu in se sklada z našimi prepričanji.
Zato niti ni ovire, da tistega ne bi imeli radi.

To pa je možno le v teoriji. 🙂
Nek poskus prepričevanja in želje, da vplivamo na svoje odzive. Ker ne moremo imeti radi nečesa, česa ne razumemo ali pa nam vliva odpor. Zato bi se naj prepričali, da ne bi obsojali, ampak samo sprejeli. Kar pa je le poskus, da ublažimo odpor.[/quote]

Mislim, da gre v teh zadevah, bolj razumeti oziroma bolj ljubiti, za priporočila, kako naj aktiviramo prave “tipalke”: razum-srce, da se ne bi metali na trepalnice in sekali mimo, po nepotrebnem izgubljali energijo v medsebojnih razmerjih brez upoštevanja določenih zakonitosti.

Ja, priporočila, da z razumom ublažimo čustven odziv in odnos ohranjamo na nekem nivoju.

:)) dramatika je bolj prisotna v življenju kot v literaturi.

Naloga ženske je, da se dela fino, da izpade primerno ženstvena.

V bistvu je pa bolj ali manj že jasno, da so vse forumašice z izjemo Margot tukaj izključno zato, da bi ujele kakšnega samca..[/quote]

Se opravičujem, ker se (spet) “zaletavam” v tvoj post, ampak – ko že pišeš v imenu vseh forumašic – ti moram povedati, da se motiš.
Če se prilagodim kategoriziranju forumašev, ki vas ločuje na dva pola (recimo “tradicionalisti” in “ponosni samci”), pa kljub temu ne morem zaobiti seksizma, ki je prisoten v komentarjih obeh polov, kar me odvrača od ideje po srečevanju kogarkoli. Obstaja svetla izjema, ampak to je že druga zgodba. Eh, pa kaj zgodba, to je čisto druga kategorija![/quote]

Dobro prebrati, da kdo registrira take zgodbe, ko se dogajajo.

hehe Sadni…dobro to ane..ama ti bo res moj “tamlad”:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close