Markova “namišljena” boljša polovica
To ne more nikoli in nikdar bit njegova punca. Vsaj ne taka resnicna, s katero recimo zivis skupaj. Mogoce kaka online prijateljica, to bi slo. ker ob predpostavki da ima dan 24 ur, on pa visi dobesedno vedno, ampak res vedno tukaj, ni je teme kjer ne napise not vsaj ene creve, casovno enostavno ne gre skozi. Se najmanj pa kot ta namisljena punca naklada, da je to super veza.
Brez zamere Sadni, ampak meni se ti zdiš veliko večji pacient od Markota. Pritožuješ se čez njegovo, češ kakšna je, sam pa nisi sposoben najti niti podobne in se zadovoljuješ pred ogledalom. Če ni to mizerno…[/quote]
Tebi se zdim pacient samo zaradi tega, ker se nikoli ne ukvarjam s tabo. Že na samem začetku sem ti dobro dal vedeti, da si mi nezanimiva. Nikoli pa nisem grdo pisal o tebi, v bistvu se še ukvarjam ne s tvojimi prispevki, tako da nevem kaj se sploh maš oglašat tle vmes ? Ok vem, čutiš pomanjkanje pozornosti. No že v naprej ti povem, da s takim obnašanjem ne boš prišla daleč :>
Kje vse ne pristaneš, ko napišeš eno bogo temo, ki sploh ni tako pomembna…eni se hvalijo kako so odrasli ma tukaj tega ne zasledim, pravi vrtec… 😀 … je v teh forumih pravilo, da moraš nekoga zaj…, če ne drugače nisi nomalen oz. nisi ta prava oseba za kaj takega?? fuull mi je zanimivo to, da vsak opazi kaj kdo drugi dela, kako se kdo izraža, kako piše … pol pa si mislim, da greš na ta piknik, sej te še kdo ubije v živo :)) kar pomlatli bi se med sabo :)) vzamite koga s kamero, da se še posnamete pa objavite 😉
Brez zamere Sadni, ampak meni se ti zdiš veliko večji pacient od Markota. Pritožuješ se čez njegovo, češ kakšna je, sam pa nisi sposoben najti niti podobne in se zadovoljuješ pred ogledalom. Če ni to mizerno…[/quote]
Tebi se zdim pacient samo zaradi tega, ker se nikoli ne ukvarjam s tabo. Že na samem začetku sem ti dobro dal vedeti, da si mi nezanimiva. Nikoli pa nisem grdo pisal o tebi, v bistvu se še ukvarjam ne s tvojimi prispevki, tako da nevem kaj se sploh maš oglašat tle vmes ? Ok vem, čutiš pomanjkanje pozornosti. No že v naprej ti povem, da s takim obnašanjem ne boš prišla daleč :>[/quote]
Sadni, sem navajena, takšni moški se nikoli niso ukvarjali z mano, kar si jemljem kot neke vrste kompliment. Tako da se ti z mano ne-ukvarjaj še naprej.
Izrazila sem podporo Markotu, na katero lahko računa vedno in vse dokler bo tak v redu fant kot je.
Ženska nad 30 rabi zrelega moškega in takšni bi ji naj bili zanimivi, ne pa, da se obremenjuje z izjavami nezrelih fantkov. :)[/quote]Ampak seveda, antilopa, ne polagaj pažnje izjavam shizofreničnega otroka, ki se hrani s krvjo takšnih žensk, peca pa mlajše cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] in kje imaš kakšen dokaz da se oglašaš sama? Jaz vidim samo neregistrirano uporabnico/ka z nikom ki je lahko tudi Marko ali pa Spider….
No predlagam da se najbolj konkretno zamisliš nad osebo ki je na tisti strani v tvojem oz. ”vajinem” stanovanju kajti ravno tista oseba je z 7. mestom po top piscih in se tudi najbolj spušča v to kakšni smo mi za računalniki…
Torej sta se obupanka in obupanec/fuk fehtar spoznala na internetu… seveda ni v temu nič slabega, ni pa tudi kaj dosti dobrega….
Saj to nebi bilo nič narobe če nebi tvoje ”slabša” polovica dajala kontra nasvetom oz tvojim besedam…. in pisala da jaz ne želim početi nič z svojo boljšo polovico in zato odidde, medtem ko sam (kot kaže) dela ravno tako ali malo manj kot bi jaz… upam da vsaj tistih 1x na mesec seksata skup no….
Saj ne zganja zlobe in zvišenosti samo najeda in najeda in piše totalne neumnosti namreč oseba ki je spoznala verjetno svojo ”boljšo” polovico preko interneta ni glih merodajen osebek pri pogovorih o iskanju žensk ali v temah o pravih moških ki tega ne potrebujemo ampak se potrudimo brez skrivanja v oblakih.
Skratka še 1x nobenega dokaza nismo videli razen besede… teh pa je napisal ogromno že Markec…
Tisti 2 dotični osebi ki pa kar mislim kateri sta pa verjemi da živita svoje življenje in jima je kaj malo mar če Marko ima punco ali je nima ampak glede na čas ki ga preživi tukaj na MoNu je lahko MoN kar njegova punca
In prišli smo do vzvišenosti ki jo tako z nasmeškom preberem… pomanjšanje druge osebe, češ ko bo pa tole izkusila pa bo razumela vse tole…. take neumnosti mi je pravla moja mati ko sem bil star 12 pa 15 da ko bom starejši pa bom razumel… no danes sem star 2x toliko kot takrat in kot zgleda še kar ne razumem morda pa ne razumeš ti moja mati in še kdo…. na to pač ne pomislite 😉
lp namišljena Petra…
Matkič toliko besed eni namišljeni osebi. To še samo otroci delajo s svojimi namišljenimi prijatelji. Se počutiš kaj neumnega ob tem ali je že stalna praksa? :))
in kje imaš kakšen dokaz da se oglašaš sama? Jaz vidim samo neregistrirano uporabnico/ka z nikom ki je lahko tudi Marko ali pa Spider….
[/quote]Mislim, da je vseeno tudi zate Matkic, čemu ti bi kak dokaz, tudi če je prava ali izmišljena, kaj ti to pomaga? Imaš boljšo podlago za delat se norca iz človeka, ki ti nič noče?
Če nekdo rače, da ima fanta/punco zakaj ne bi to vzel za resnico ravno tako kot tvoje besede, da mu ne verjameš? Ja in, kaj zdej?
Koji q…c vam je folk? 🙁
Ps
Dajte nehat Markota drk*t pa raj povejte, kam bi šli na piknik.
Jaz častim pivo/cviček za vse 😉
Strel v koleno? Si se s tem pohvalil ali si želel povedati kaj drugega Matkič? 2x starejši pa nobenega napredka. Joj joj joj. :)))
On, hvala za podporo, ampak saj veš, da sem si to zaslužil. Ne jemlji mi veselja. :)) No, malo ti dovolim kdaj pa kdaj. 😉
A ni dal Robi enega finega predloga včeraj?
Strel v koleno? Si se s tem pohvalil ali si želel povedati kaj drugega Matkič? 2x starejši pa nobenega napredka. Joj joj joj. :)))[/quote]
Nisem se nič strelal v koleno ker (da po tvoje relativiziram) morda je hudo ko je 12 ali 15 letnik bolj pameten in inteligenten od svoje matere….
oseba ki je napisala zgornji prispevek obstaja, torej lahko je to tvoj gej frend ali pa kar ti sam… odgovoril sem živemu človeku ki pa ni nujno da je to za kar je napisal da je….
Kaj mi to pomaga? meni nič jaz itak ne verjamem besedice ne tebi še manj pa Markotu, ampak potem bi morda drugi videli da Markota pač ni za prebirat in bi ga začeli aktivno ignorirat… ti pa si itak neprebavljiv že od prve ali pač druge replike v ljubezenskih nasvetih….
Kako boš potem konstruktivno debatiral, če ne verjameš? Koga farbaš s tem, da bi to rad? Sogovorniku sploh ne daš niti možnosti za kaj “resnega”. In potem se čudiš, če se kdo poheca iz tebe?
Meni se zdi zanimivo kako se oba naenkrat pojavita na ekranu. Prvi poda repliko in čim ko dobi odgovor, se čez dve minuti že drugi oglasi, ki mu izrazi podporo. In potem se čudite kako sem ju označil za topla brata…
Pa bodta vidva tih, obnašata se k dve opici, potem pa želita imet konstruktivno debato. Naj mi nekdo najde en konstruktivni komentar, ki ga je danes, ali pa včeraj napisal On_. Bi prosil, da mi ga prilepi spodaj. Hvala.
Čemu ti bo tak komentar? :/
Itak ga nimaš kaj rabit 😉
Raje se usedi tja med porotnike k Z_S, bo zdej sodnica prebrala obsodbo potem gremo pa v nabavo za piknik.
Za Markotovo deklino bomo kupili margarino, čokolado in moko, da bo spekla piškote (še dobr, da punca kaj življenjsko uporabnega obvlada ;), potem pa zavijmo še k mesarju po faširano meso, ti boš dal pa mušter (ga bo (z)medena_samička vzela ;), da bodo punce naredile ravno pravšnje čevapčiče…. 😉 :)))
Kako boš potem konstruktivno debatiral, če ne verjameš? Koga farbaš s tem, da bi to rad? Sogovorniku sploh ne daš niti možnosti za kaj “resnega”. In potem se čudiš, če se kdo poheca iz tebe?[/quote]
Eni ljudje pač izgubijo in kredibilnost in zmožnost konstruktivne debate …
Jaz sem vsakemu na tem forumu in vsepovsod dal možnost za resno debato in tebi in Njemu* in vsakemu ampak kot zgleda se pač pri enih to ne nadaljuje… ker si bodisi ne želijo bodisi niso dovolj sposobni bodisi se meni pač več ni dalo razlagat…
Čemu ti bo tak komentar? :/
Itak ga nimaš kaj rabit 😉
Raje se usedi tja med porotnike k Z_S, bo zdej sodnica prebrala obsodbo potem gremo pa v nabavo za piknik.
Za Markotovo deklino bomo kupili margarino, čokolado in moko, da bo spekla piškote (še dobr, da punca kaj življenjsko uporabnega obvlada ;), potem pa zavijmo še k mesarju po faširano meso, ti boš dal pa mušter (ga bo (z)medena_samička vzela ;), da bodo punce naredile ravno pravšnje čevapčiče…. 😉 :)))[/quote]
To si zdaj brezveze napisal 100% offtopic z izjemo prvega stavka….
kaj pričakuješ pol na taki prispevek kot to kar dobiš… še to je preveč če mene kdo vpraša kaj ….
Forum je zaprt za komentiranje.