Markova “namišljena” boljša polovica
posebno obvestilo Javnemu sektorju (policija, tožilstvo sodnija):
Po Islandskem vzoru se je oblikovala Iniciativa za zaščito davkoplačevalcev.
Na svojem zasedanju (ASAP) bo imela eno samo točko:
Ukinitev vseh parazitskih ustanov Javnega sektorja.
Člani samosklicanih sodišč bodo odgovarjali z vsem svojim renomejem
[/quote]
Predlagam, da se vsi sodelujoči testirajo in samo tisti, ki bodo dosegli uspešen rezultat “da bodo dobri” 18 sek. bodo lahko še sodelovali, ostali odapdejo …. brez milosti in brez pritožb :))))
Pravilno vprašanje bi bilo katere piškote ima Marko najraje. :)) Vse sorte rada peče, čokoladne kukije, mufine in še kup drugih, ki jih sploh ne znam poimenovat. Jih pa ni zaradi tega nič težje pojest. 🙂
Sem bila s strani sodnice povišana v porotnico…. tako, da prosim lepo….. brez nepotrebnih žalitev.:)))))[/quote]
Jaz sem pa mislila, da je porotnik bolj za vzorec na sodišču…[/quote]
Saj jaz tudi, šele zdaj vidim, kako težko je njihovo delo :)))
@Margot pa naj ugotovi tudi, kam se je skril obdolženec in oškodovanka petrax 🙂 imam jih na sumu, da so pobegnili skupaj s sodnico :))) Korupcija na celi črti. Zato pa smo na 1. mestu :))
Če se smem še mal pošaliti, ker sem že v tem elementu, nisem vedela, da so mufini piškoti… :)[/quote]
Jaz tud ne. Za mene je vse piškot, kar pride iz pečice in je sladko, pa da je manjše od torte ali potice. :))
Če se smem še mal pošaliti, ker sem že v tem elementu, nisem vedela, da so mufini piškoti… :)[/quote]
Jaz tud ne. Za mene je vse piškot, kar pride iz pečice in je sladko, pa da je manjše od torte ali potice. :))[/quote]
Me spominjaš na našega škratka. On tudi vsaki mušici, komarju, vešči … reče muha…
Jaz tud ne. Za mene je vse piškot, kar pride iz pečice in je sladko, pa da je manjše od torte ali potice. :))[/quote]
Me spominjaš na našega škratka. On tudi vsaki mušici, komarju, vešči … reče muha…[/quote]
Potem pa imate pri vas veliko “muh”. 🙂
čist tko:
a neke osebne integritete, spoštovanja ljudi, odnosa do Petre in njenega zapisa … pa ne premorete??
s tem “sodnim procesom” ste dokazali dvoje:
– revolucionarna sodišča, ki so ljudem kradla premoženje po 1945 – so bila “normalna” (ovce v čredi)
– vse, kar sem komu žaljivega napisal je bilo skoraj “pohvala”
a za besedno zvezo: sram me je, da sodelujem v (virtualnem) linču še niste slišali??
in potem se komu smilita “kuri”, ki včeraj nista pogledali levo – desno, predno sta stopili pred avto !!!
No to je pa pozitivno presenečenje, da se je NM tako spoštljivo potegnil za prijazno dekle. Saj ne, da se prvič strinjam prvič z njim, ampak tokrat je celo brez kletvic. Tole si bom pa zapisal nekam. 😉
A misliš, da ne bi bil za ponucat? :))[/quote]
@ Bibita_Melita: Margot- ni referenčna za tvoje vprašanje … ona je še na nivoju vlečenja kožice preko glavice, da fanki ne dobijo uroinfekta. Ampak to pa obvlada masovno. respekt.
Forum je zaprt za komentiranje.