Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Markova “namišljena” boljša polovica

Markova “namišljena” boljša polovica

Sodnica je užaljena, ker nima avtoritete 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mogoče pa je šla samo na dopust 🙂

Takoj na delo in ugotovi, kam se je skrila sodnica 🙂

Kaj pa če odredimo prisilen privod. Tam, na piknik… ;-)[/quote]

Ker na piknik upajo priti samo tisti ki imajo(mo) j…. !!! :))[/quote]

Margot,

ne pogovarjaš se z drugimi vohuni, tako da ne rabiš šifriranih sporočil… 🙂

Takoj na delo in ugotovi, kam se je skrila sodnica :)[/quote]

Kam smo prišli, ko že zapisnikarica piše odredbe… 🙂

posebno obvestilo Javnemu sektorju (policija, tožilstvo sodnija):
Po Islandskem vzoru se je oblikovala Iniciativa za zaščito davkoplačevalcev.
Na svojem zasedanju (ASAP) bo imela eno samo točko:
Ukinitev vseh parazitskih ustanov Javnega sektorja.
Člani samosklicanih sodišč bodo odgovarjali z vsem svojim renomejem

[/quote]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kam smo prišli, ko že zapisnikarica piše odredbe… :)[/quote]

Sem bila s strani sodnice povišana v porotnico…. tako, da prosim lepo….. brez nepotrebnih žalitev.:)))))

Kam smo prišli, ko že zapisnikarica piše odredbe… :)[/quote]

Sem bila s strani sodnice povišana v porotnico…. tako, da prosim lepo….. brez nepotrebnih žalitev.:)))))[/quote]

Jaz sem pa mislila, da je porotnik bolj za vzorec na sodišču…

Predlagam, da se vsi sodelujoči testirajo in samo tisti, ki bodo dosegli uspešen rezultat “da bodo dobri” 18 sek. bodo lahko še sodelovali, ostali odapdejo …. brez milosti in brez pritožb :))))

http://www.monitor.hr/download/multitaskingtest.html

Pravilno vprašanje bi bilo katere piškote ima Marko najraje. :)) Vse sorte rada peče, čokoladne kukije, mufine in še kup drugih, ki jih sploh ne znam poimenovat. Jih pa ni zaradi tega nič težje pojest. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zdaj pa neresneži spat.

Čas je za resnost. Dejmo še Petri in Markotu možnost, da temo spravita spet tam, kamor spada.

NM-3w, ti pa tudi svoj tank pospravi v garažo iz lego kock… 🙂 (hec)

Sem bila s strani sodnice povišana v porotnico…. tako, da prosim lepo….. brez nepotrebnih žalitev.:)))))[/quote]

Jaz sem pa mislila, da je porotnik bolj za vzorec na sodišču…[/quote]

Saj jaz tudi, šele zdaj vidim, kako težko je njihovo delo :)))

@Margot
pa naj ugotovi tudi, kam se je skril obdolženec in oškodovanka petrax 🙂 imam jih na sumu, da so pobegnili skupaj s sodnico :))) Korupcija na celi črti. Zato pa smo na 1. mestu :))

Če se smem še mal pošaliti, ker sem že v tem elementu, nisem vedela, da so mufini piškoti… 🙂

Če se smem še mal pošaliti, ker sem že v tem elementu, nisem vedela, da so mufini piškoti… :)[/quote]
Jaz tud ne. Za mene je vse piškot, kar pride iz pečice in je sladko, pa da je manjše od torte ali potice. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se smem še mal pošaliti, ker sem že v tem elementu, nisem vedela, da so mufini piškoti… :)[/quote]
Jaz tud ne. Za mene je vse piškot, kar pride iz pečice in je sladko, pa da je manjše od torte ali potice. :))[/quote]

Me spominjaš na našega škratka. On tudi vsaki mušici, komarju, vešči … reče muha…

Jahh…zadeva je taka, stoji pa tako:

ko sem prišla, je sodnica pobrala šila in kopita in pobegnila…

:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz tud ne. Za mene je vse piškot, kar pride iz pečice in je sladko, pa da je manjše od torte ali potice. :))[/quote]

Me spominjaš na našega škratka. On tudi vsaki mušici, komarju, vešči … reče muha…[/quote]
Potem pa imate pri vas veliko “muh”. 🙂

Jahh…zadeva je taka, stoji pa tako:

ko sem prišla, je sodnica pobrala šila in kopita in pobegnila…

:)))[/quote]

Je treba policaje aktivirat, pa da jo prisilno privedejo nazaj 🙂

Nauk te teme:

Na temah, kjer sodelujejo babe je žur.

Na temah, kjer sodelujejo dedci je štala.

Case closed!

Modra odločitev :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samo enega imamo tukaj. Pa še ta je stara penzija :)))

Samo enega imamo tukaj. Pa še ta je stara penzija :)))[/quote]

A misliš, da ne bi bil za ponucat? :))

čist tko:

a neke osebne integritete, spoštovanja ljudi, odnosa do Petre in njenega zapisa … pa ne premorete??

s tem “sodnim procesom” ste dokazali dvoje:
– revolucionarna sodišča, ki so ljudem kradla premoženje po 1945 – so bila “normalna” (ovce v čredi)
– vse, kar sem komu žaljivega napisal je bilo skoraj “pohvala”

a za besedno zvezo: sram me je, da sodelujem v (virtualnem) linču še niste slišali??

in potem se komu smilita “kuri”, ki včeraj nista pogledali levo – desno, predno sta stopili pred avto !!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No to je pa pozitivno presenečenje, da se je NM tako spoštljivo potegnil za prijazno dekle. Saj ne, da se prvič strinjam prvič z njim, ampak tokrat je celo brez kletvic. Tole si bom pa zapisal nekam. 😉

A misliš, da ne bi bil za ponucat? :))[/quote]
@ Bibita_Melita: Margot- ni referenčna za tvoje vprašanje … ona je še na nivoju vlečenja kožice preko glavice, da fanki ne dobijo uroinfekta. Ampak to pa obvlada masovno. respekt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close