Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Markova “namišljena” boljša polovica

Markova “namišljena” boljša polovica

Evo, živi dokaz… včeraj zvečer smo imele ženske prav prijeten žur; zdaj pa se je začela cela štala.:)[/quote]

Z drugimi besedami: spokajte se na drugo temo, ker se bomo me tukaj zabavale :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čemu ti bo tak komentar? :/
Itak ga nimaš kaj rabit 😉

Raje se usedi tja med porotnike k Z_S, bo zdej sodnica prebrala obsodbo potem gremo pa v nabavo za piknik.
Za Markotovo deklino bomo kupili margarino, čokolado in moko, da bo spekla piškote (še dobr, da punca kaj življenjsko uporabnega obvlada ;), potem pa zavijmo še k mesarju po faširano meso, ti boš dal pa mušter (ga bo (z)medena_samička vzela ;), da bodo punce naredile ravno pravšnje čevapčiče…. 😉 :)))[/quote]

To si zdaj brezveze napisal 100% offtopic z izjemo prvega stavka….

kaj pričakuješ pol na taki prispevek kot to kar dobiš… še to je preveč če mene kdo vpraša kaj ….[/quote]Matkic jaz od nobenega svojega prispevka tu NIČ ne pričakujem, ok?
A ti daš od tega pisanja kaj v lonec?
Jaz ne dam nič in tudi nič nimam od tega razen, da s tabo zabušim nek čas, ki mi ostaja. Nisem pa jezen nate, niti ti karkoli zamerim.
Samo vsa debata tu je itak brezvezna, iz nekega realnega življenjskega zornega kota in sem si dovolil tak 100% offtopic, ki me zabava(?)
Kaj pa vem, če me še, ko ste pa tako zategli in preresni za ta svet, mogoče bo v onostranstvu bolje…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tvoj humor je ponavadi tako slab, da človek še opazi ne kdaj si se pošalil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tvoj humor je ponavadi tako slab, da človek še opazi ne kdaj si se pošalil.[/quote]Ali pa tvoje razumevanje šepa? 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To si zdaj brezveze napisal 100% offtopic z izjemo prvega stavka….

kaj pričakuješ pol na taki prispevek kot to kar dobiš… še to je preveč če mene kdo vpraša kaj ….[/quote]Matkic jaz od nobenega svojega prispevka tu NIČ ne pričakujem, ok?
Jaz ne dam nič in tudi nič nimam od tega razen, da s tabo zabušim nek čas, ki mi ostaja. Nisem pa jezen nate, niti ti karkoli zamerim.
Samo vsa debata tu je itak brezvezna, iz nekega realnega življenjskega zornega kota in sem si dovolil tak 100% offtopic, ki me zabava(?)
Kaj pa vem, če me še, ko ste pa tako zategli in preresni za ta svet, mogoče bo v onostranstvu bolje…. :/[/quote]

odgovor v stilu markove relativizacije….

pričakovanja so seveda bila mišljena v stilu kakšen način replike pričakuješ na ultra neumnost ki si jo spisal…

Če pa že neumnosti pišeš pa ti naj povem da v lonec nedam ničesar le zaradi tvojega pisanja zapravim manj za hrano ker me smeh ob tvojih retardiranih neumnostih ki jih spišeš malo nasiti …

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Am ne, bo kar moja trditev pravilna.

Antilopa, kdo te je spet razjezil? Kot tvoj bodyguard ga bom nalamal, da bo vse zvezde videl. 🙂
Če pa je spet punca, pa bom jo držal, da boš jo z lahkoto lasala. 😀 Samo se odloči, katero zgrabiva – Katenjko ali Margot? :)))[/quote]

Matjažko, kaj misliš, kateri od njiju grem bolj na živce? :))) Na pikniku se bomo spoprijateljile, tako da se kar pazi. :))

Matkic jaz od nobenega svojega prispevka tu NIČ ne pričakujem, ok?
Kaj pa vem, če me še, ko ste pa tako zategli in preresni za ta svet, mogoče bo v onostranstvu bolje…. :/[/quote]

pričakovanja so seveda bila mišljena v stilu kakšen način replike pričakuješ na ultra neumnost ki si jo spisal…

Če pa že neumnosti pišeš pa ti naj povem da v lonec nedam ničesar le zaradi tvojega pisanja zapravim manj za hrano ker me smeh ob tvojih retardiranih neumnostih ki jih spišeš malo nasiti …[/quote]Hočeš povedat, da so bile punce včeraj ultra neumne, ko so se pošalile na Petrin in Markov račun s sodiščem? :/

Za nepismene:
Z ultra neumno repliko sem želel prekinit ta “petelinji boj” in temo speljat malo bolj na hec….
Samo za hecat mora bit tudi več ljudi za, kot tudi za “ptelinje borbe”… :/

Antilopa, kdo te je spet razjezil? Kot tvoj bodyguard ga bom nalamal, da bo vse zvezde videl. 🙂
Če pa je spet punca, pa bom jo držal, da boš jo z lahkoto lasala. 😀 Samo se odloči, katero zgrabiva – Katenjko ali Margot? :)))[/quote]

Matjažko, kaj misliš, kateri od njiju grem bolj na živce? :))) Na pikniku se bomo spoprijateljile, tako da se kar pazi. :))[/quote]

Najbolje je obema zvezati čopke skupaj v gordijski vozel. Zanimiv predlog, a ne? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, kaj misliš, kateri od njiju grem bolj na živce? :))) Na pikniku se bomo spoprijateljile, tako da se kar pazi. :))[/quote]

Najbolje je obema zvezati čopke skupaj v gordijski vozel. Zanimiv predlog, a ne? :)))[/quote]

Mislim, da bi Katenjko najbolj “kaznovala” tako, da bi jo za en mesec zaprla v sobo s samimi družboslovci. :))))

Najbolje je obema zvezati čopke skupaj v gordijski vozel. Zanimiv predlog, a ne? :)))[/quote]

Mislim, da bi Katenjko najbolj “kaznovala” tako, da bi jo za en mesec zaprla v sobo s samimi družboslovci. :))))[/quote]

Ali pa temnico, da jo zapreš skupaj z MON-ovkami. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če pa že neumnosti pišeš pa ti naj povem da v lonec nedam ničesar le zaradi tvojega pisanja zapravim manj za hrano ker me smeh ob tvojih retardiranih neumnostih ki jih spišeš malo nasiti …[/quote]Hočeš povedat, da so bile punce včeraj ultra neumne, ko so se pošalile na Petrin in Markov račun s sodiščem? :/

Za nepismene:
Z ultra neumno repliko sem želel prekinit ta “petelinji boj” in temo speljat malo bolj na hec….
Samo za hecat mora bit tudi več ljudi za, kot tudi za “ptelinje borbe”… :/[/quote]

Oprosti ampak jaz se ob celotni temi nisem niti enkrat nasmejal od srca, no morda takrat ko sem prebral skropucalo od prvega prispevka, ampak ne iz pozitivnih razlogov seveda…

Na MoNu sem se nasmejal samo parkrat, in sicer največkrat ob prispevkih spiderja in mislim da Fotrovega sinčeka(ali je bil to Dater morda da nebom pisal napak) potem pride na vrsto Sadni 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hočeš povedat, da so bile punce včeraj ultra neumne, ko so se pošalile na Petrin in Markov račun s sodiščem? :/

Za nepismene:
Samo za hecat mora bit tudi več ljudi za, kot tudi za “ptelinje borbe”… :/[/quote]

Oprosti ampak jaz se ob celotni temi nisem niti enkrat nasmejal od srca, no morda takrat ko sem prebral skropucalo od prvega prispevka, ampak ne iz pozitivnih razlogov seveda…

Na MoNu sem se nasmejal samo parkrat, in sicer največkrat ob prispevkih spiderja in mislim da Fotrovega sinčeka(ali je bil to Dater morda da nebom pisal napak) potem pride na vrsto Sadni ;)[/quote]Omenjeni pisci so meni tragikomično smešni vključno s tabo, oprosti.
Manjka vam še nekaj pristnih življenjskih izkušen in nekoliko bolj celostnega pogleda na življenje in odnose/partnerstvo.
No, življenje je šola, boste se že izšolali 😉

Pa koji ku.rac težite z vejicami in pravopisom? To je je.beni čvek in marsikdo od vas se tukaj presneto heca, enim gre pri tem bolj slabo in izpadejo bebci, drugim gre več kot odlično. Kakorkoli, nekateri ste obupno težki. Od drugih zahtevate skoraj vojaško disciplino pri pisanju in razmišljanju, secirate do onemoglosti, sami ste pa PODEN od pisca. pfej

petra x, žal mi je, da si se sploh pustila sprovocirat in prišla na ta forum. Upam da te čimprej prime slabost in boš odšla dol, ker ni vredno. Saj se najdejo osebki, ki so zabavni, bistri in spoštljivi, samo cena za ostat tu je previsoka. Če se misliš mazohirat, se vsaj nauči visoko preskakovat določene teme oz. določene poste.

Življenje je IGRA in mi jo igramo vi pa se šolajte…

pristne življenske izkušnje pa glede različnih žensk mankajo ravno vam ki ste v dolgotrajnih zvezah… ker ste dol z trga in sploh nimate stika z realnostjo ampak živite v svojem omejenem območju ljubezni z eno žensko in mislite da so take vse ženske…

Svet se dnevno spreminja vi pa ostajate v milnem mehurčku in upate da se vas vaša nebo naveličala…

Celostni pogled na odnose in partnerstvo??? Edini PRAVI celostni pogled je na dejstvo da smo minljivi in da je vsaka ura ko se nisi SMEJAL in zajebaval izgubljena ura, ter tudi dejstvo da živi kot bi si želel živet preden bi umrl (nekateri so pregovori) ti pa praviš da navkljub takemu celostnemu pogledu kot bi ga naj imeli (pa ne na partnerstvo ampak NA LAJF kajti to je bolj pomembno kot neko partnerstvo) da sem potem otrok ker živim skladu z modrostmi VEČJIH intelektualcev kot boš ti kdajkoli?

partnerstvo je izmišljen konstrukt, dajte si to čimbolj hitro dopovedat, to je nekaj kar smo IZUMILI ljudje sami nekoč je otroke vzgajala kar celotna skupnost ki je štela bistveno več ljudi kot ena družina (sploh danes) mi pa poskušamo IDEALIZIRAT neko življenje v DVOJE, monogamost v družbi kjer to ni naravno z stališča moškega z močnim libidom in potem copatarji kot si ti to še zagovarjajo, da se mora MOŠKI prilagajat ženski, ja maš prav moški se prilagaja ženski od NEKDAJ samo da se je nekoč prilagajal da jo je oplodil danes pa da jo poseksa z kondomom, potem je pustil da ona vzgaja otroke on pa je iskal drugo za oplojevanje…

Mi/vi pa smo se pustli ujet v neki ŽENSKI vrtiljak večne ljubezni hollywoodske romance in metroseksualcev…

In ko boš enkrat On_ ugotovil in doumel dejstvo da če ti v razmerju vzamemo vstran seks in da potem UVIDIŠ da si vbistvu ti en navaden fukfehta ki drugje najverjetneje nebi dobo zlahka in da potem vidiš žensko ki po 10 letih in več skupnega lajfa lepo funkcionira brez seksa (če želi, seveda so izjeme) boš razumel da so odnosi naravnani ne po pravilu 50:50 ampak po pravilu 95:5 (morda 90:10)

Zadnjič sem glih gledal soseda ki so se vselili ima eno ful tako žensko, veš mešanica par Monovk tule ki pač hoče da si delita delo 50:50 v gospodinjstvu itd…

pa so pač v 2. štuku (nadstropju) rabli cement in sem šo jaz pomagat, in slišim kako se ženska baha o tej 50:50 enakopravnosti in porazdelitvi dela in sem reko da pol pa naj nese POLOVICO faking cementnih vreč… a to pa ne ker ona je prešvoh pa ni nareta za taka bremena…

HAHAHAHA BRUh od ženske kar strah me je met tako za sosedo, no k sreči je ta ded prav dober moški in bo ga treba kdaj povabit na pir upam da mu nebo prepovedala.

Kaj se pa ti repenčiš? Človek napiše pripombo na to kar opazi – precejšen kup slovničnih napak in zelo slabo izražanje je vsakemu padlo v oko, Marko pa na drugi strani trdi (ali se pretvarja), da je kao miselni tip – to ne gre skupaj! Skratka – razumeti je, da se dela Marko na forumu nekaj kar v resnici ni.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj se pa ti repenčiš? Človek napiše pripombo na to kar opazi – precejšen kup slovničnih napak in zelo slabo izražanje je vsakemu padlo v oko, Marko pa na drugi strani trdi (ali se pretvarja), da je kao miselni tip – to ne gre skupaj! Skratka – razumeti je, da se dela Marko na forumu nekaj kar v resnici ni.[/quote]

Dvomim, da se Marko kaj “dela”. Ne moreš se leta delat nekaj, kar nisi, oz. slej ko prej pride tvoja prava narava na plan.

Je pa res, da zaenkrat tudi jaz nisem “začutila” da bi bila Petra tako zelo “podobna” Markotu (po izražanju, razmišljanju), ampak glej, tudi jaz svojemu “možu” na začetku odnosa nisem bila, in sem praktično rabila lepo številko dni, tednov, mesecev, nenazadnje let – saj še kar traja, da sem skorakala vštric njegovemu razmišljanju, povzela njegov sistem izražanja, da sva si v komuniciranju “enakovredna” (pa v bistvu si še zdaj nisva oz. včasih enostavno ne razumem njegove filozofije in potem moram to prespat, predelat, nenazadnje doživet, da razumem). Petro jaz vidim kot preprosto dekle, žensko, čustveno, in očitno ima Markota tudi (zelo) rada. In ali ni to ena izmed pomembnejših stvari v odnosu. Ljubezen…

Pravilno postavljanje presledkov pri ločilih je danes, ko tako rekoč samo še tipkamo, nujna veščina. Kako lahko mlada oseba sploh še funkcionira brez tega, mi ni jasno. Bognedaj, da mora v poklicnem življenju kdaj napisati kak dopis, če je pa študirala in ne zna tipkati, je pa to sploh katastrofa. Imam kolega, ki ima narejeno triletno poklicno šolo, dela z rokami in mu razen privatno ni treba uporabljati računalnika, star je 40 in torej ni domorodec v digitalni dobi, pa zna tipkat in postavljat presledke. Meni je to res čista osnova in moj komentar je bil dobronameren.

Ah ja, to večno opletanje z zrelostjo. Zreli smo vsi, določena zrelost se od odraslega človeka enostavno pričakuješ. Ampak tisti, ki kar naprej opletajo z zrelostjo in resnostjo, pa so predvsem…dolgočasni, to je ustrezna beseda.[/quote]
Saj tudi dolgočasni smo vsi, vsak na svoj način. Zato ne vidim v tem nobenega problema. Treba si je samo poiskati nekoga, ki bo zanimiv nam in mi njemu. Samo, če človek ni sposoben resnega odnosa, mu pač nihče ni zanimiv, to je najlažji izgovor.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povedal sem, da je z njenimi ločili vse ok, tukaj se pač ni trudila z njimi. Jaz se spomnim, da sem na začetku vklapljanja na določene forume pogosto pisal zelo površno, pogovorno, neobremenjujoč se s tem, če bo izpadlo pravilno slovnično ali ne, pomembno mi je bila le vsebina povedanega (verjetno se tudi nisem zavedal, da je za pravo vsebino treba paziti tudi na ločila, čeprav presledki nikakor ne dajejo besedilu drugega pomena, le videz). Torej, pomembna mi je bila vsebina povedanega, nisem bil perfekcionist v pisanju in gledanju na vsako besedo do popolnosti (še danes mi kdaj kaj uide, briga me, to je forum, čvek, ne pa podajanje uradnih zapisov). Pogosto me je prijateljica prav tako opominjala na napake v sklanjatvah in sem morda tudi zaradi tega postal bolj pozoren. Tako da ja, kritika je lahko vedno dobrodošla, ampak naj ne bo žaljiva, kot je ta zgoraj v smislu “sploh ne vem, kako lahko tak človek funkcionira”. Sicer pa, če tega ne bi napisala, tudi ne bi izvedela, kako lahko funkcionira. No, zdaj veš, takrat se človek potrudi in napiše slovnično pravilen sestavek. Res pa je, da eni tega ne znajo tudi takrat, ko je to potrebno. No, ona zna tudi to, poleg peke piškotov in še marsičesa drugega. O ja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa tisti živite z ljudmi, ki se vtikate le v videz, vsebino pa ne? Da malo obrnem vprašanje.

Dej Marko zapri usta, oziroma tace stran od tipkovnice, če se misliš še naprej tako lagat. Ne ti men buče prodajat, da imaš hobije, punco, prijatelje, da hodiš v službo itd. Logiraš se na forum ob 8ih zjutraj in odpisuješ na vsakih 5 minut vse do 11ih zvečer. Noben ne bo verjel telim tvojim zgodbicam. S takimi temami, ki jih odpiraš se pa v bistvu samo še bolj izdajaš, da nekaj ne štima v tvojem življenju. Če bi bil res tako srečen, kot nam kar naprej poudarjaš ti tale drek ne bi bilo potrebno odpret. Pa da ne bi slučajno reku, da se je tvoja “punca” sama odločila odpret to temo, dobro vemo, da si jo ti v to prepričal.

Kar priznaj, da ne hodiš v službo, da imaš virtualno punco ( ali pa še to ne ), da nimaš hobijev, prijateljev pa še manj.

Tako, da si delijo delo strogo na 50:50, zaslužek ravno tako, še pašteta v hladilniku gre na pol, igrajo se igro življenja kot, da so v teatru – vsem na očeh, mislijo, da so tudi scenaristi svojega življenja a so le marionete lastnih namišljenih vzorcev obnašanja.

No pa ravno ti si tisti, ki si na vse kriplje razlagal kako si morata vse deliti.
Zakaj si sedaj obrnil ploščo? :/

Jaz mislim, da ni kaj deliti, ker se enostavno ne da, ni možno brez, da bi to imelo za življenje neke (negativne?) posledice.
Ravno tako, kot tvoja soseda ne more nosit cement (ker ji lahko kaj izpade… in ker je mogoče fizično preslabotna), ne bo mogla sama vzgajat otrok, čeprav se tega sedaj očitno niti ne zaveda in se napihuje pred njim in če bosta napačno razdelila vloge bo šele štala, ki jo bo mali plačal…..

Gre za dopolnjevanje, ne za deljenje in če ne dojameš kje in kako se lahko s partnerko dopolnjuješ potem se lahko upravičeno bojiš tega, da bo iz tebe naredila copato.
Sigurno bo uspela – je močnejša od tebe 😉

Marko ni miselni tip. Miselni tip človeka bere, razmišlja, ima bogat besedni zaklad. Štancanje vedno istih misli v vsak kontekst in temo ne pomeni biti miselni tip. Verjamem pa, da je Marko komunikativen, kar pa ni isto. Ravnokar ga je v sosednji temi X6 opomnil na banaliziranje depresije. Marko pač misli, da njegove enostavne misli in razlage spadajo v vsak kontekst in da lahko z njimi razloži vsako stvarnost. Meni se je že večkrat zgodilo, da sem razvil neko misel, nakar je od nekod prihrumel Marko in mi začel kao “kontrirat”, vendar je nadaljna debata pokazala, da aragumentov za kontriranje v bistvu nima. Tako recimo njegovo priznanje o slabem poznavanju Milivojevića in o nepoznavanju Vodeba. Ampak mi je pa v obeh temah kontriral, da je izpadel as. Marko je nerazgledan tip, ki veliko pisari in se dela, da vse ve. Takšne ljudi simpatizirajo le njim podobni. Verjamem, da se marsikomu Markovo prazno besedičenje zdi “prijazno” in “vredu”. Ni pa zaradi tega nič manj domišljavo, oholo, brezvsebinsko in velikokrat tudi škodljivo. Zmagovalna je bila recimo njegova relativizacija posilstev. Potem pa to ena ženska prebere, pa si reče: ja če pa ta “pametni” Marko tako piše, da se ženski posilstvo zgodi, ker se mora ona nekaj naučiti, pa že nekaj bo na tem.

Makro je blefer, močno škodljiv blefer. Njegovo leporečenje tega ne spreminja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Joj (do)sadni kako imaš ti veeeeelikaaa usta….. 🙁
Pa umazana tudi… :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close