Markova “namišljena” boljša polovica
Obravnava se je komaj dobro začela, ups, manjka sodnik…
JAZ se javim za sodnika… lahko?[/quote]
če sem jaz povratnik je tole samo ponovni sklic iste (grda beseda) skupine ☺ — sami stari znanci in pijanci ☺
Obravnava se je komaj dobro začela, ups, manjka sodnik…
JAZ se javim za sodnika… lahko?[/quote]
Sodnica je že antilopa; ti si lahko tožilka, ker se je Spider nekaj skujal :))
Pa za unga, ki bi s tankom po soedni dvorani vozil takoj predlagaj, da ga uklenejo v verige :))[/quote]
Spider je rekel, da gre raje med notarje in se s sodiščem in z rasojanjem več ne bo ukvarjal. Dost ma sodniškega poklica. 🙂
priča smo popolni, javni, odkriti KRAJI davkoplačevalskega denarja.
Javni sektor (policija, tožilstvo, sodstvo, od sodstva imenovani imetniki ) zasedajo dobro plačana delovna mesta
brez
da bi jih kdo sploh rabil.
Kakšne dokaze…saj ni nič nikjer, na odgovor katere piškote Markotova polovica najraje peče še čakam 🙂 pa 10 min nazaj si rekla, da je sojenje prestavljeno za nedoločen čas? Demenca, Alzheimer, sindrom nacionalnega interesa – antilopca za čim obolevaš??
Kakšne dokaze…saj ni nič nikjer, na odgovor katere piškote Markotova polovica najraje peče še čakam 🙂 pa 10 min nazaj si rekla, da je sojenje prestavljeno za nedoločen čas? Demenca, Alzheimer, sindrom nacionalnega interesa – antilopca za čim obolevaš??[/quote]
Pa ne samo to, katere piškote najraje peče…. mora tudi odgovoriti na vprašanje stroge sodnice antilope, kaj mu je dala v piškote, da ga je omrežila. Če je šlo slučajno za kakšno nedovoljeno substanco, potem bomo prekvalificirali primer in bosta oba obtožena :)))
In ne samo to, nastal je cel kaos, ne ve se kdo pije, kdo plača… kdo je obdolženec, kdo je sodnik…. to pa zato, ker v začetku ni bil vzpostavljen red.:)[/quote]
V tem kvazi sojenju najdem številne vzporednice z našo državo :))) res ni nobenega reda….red mora biti pa četudi je slab 😛
Forum je zaprt za komentiranje.