Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Markova “namišljena” boljša polovica

Markova “namišljena” boljša polovica

Hm, nič od tega Spiderja. Če se ne bo aktiviral, bom štela, da je umaknil obtožni akt. :))

a sem jaz lahko un povratnik … narkoman in pijanec, ki s tankom povozi to obravnavo.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sorry, ampak pišeš k kobila.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ircarji, brezdelneži, nakladači

Obravnava se je komaj dobro začela, ups, manjka sodnik…

JAZ se javim za sodnika… lahko?

Ups, Antilopa,

sem spregledala, da ti nosiš sodniško lasulje.

Hm, kaj čmo pa zdaj? Kaj pa če gremo kar direkt na Višje sodišče. Tam rabimo pa tri sodnike.

Ali pa…

ali pa gremo prvo na mediacijo. Potem naj pa NM-3w kar podre sodišče s tem svojim tankom… 🙂

JAZ se javim za sodnika… lahko?[/quote]

Sodnica je že antilopa; ti si lahko tožilka, ker se je Spider nekaj skujal :))

Pa za unga, ki bi s tankom po soedni dvorani vozil takoj predlagaj, da ga uklenejo v verige :))

NM-3w smo že odpeljali v pripor zaradi razžalitve sodišča (tukaj furamo anglosaški sistem) :)))

če sem jaz povratnik je tole samo ponovni sklic iste (grda beseda) skupine ☺ — sami stari znanci in pijanci ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

2x sem ti postavila isto oz. podobno vprašanje … res velikokrat.

Nič, obdolženec Marko je pobegnil (beri: ni prisoten v tej temi)….prekinili bomo obravnavo za nedoločen čas. :)))))

Sodnica je že antilopa; ti si lahko tožilka, ker se je Spider nekaj skujal :))

Pa za unga, ki bi s tankom po soedni dvorani vozil takoj predlagaj, da ga uklenejo v verige :))[/quote]

Spider je rekel, da gre raje med notarje in se s sodiščem in z rasojanjem več ne bo ukvarjal. Dost ma sodniškega poklica. 🙂

Kaj pa če odredimo prisilen privod. Tam, na piknik… 😉

Spet smo priča novemu dokazu počasnosti… :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Na dolžnost se javlja Margot, izkušena vohunka 🙂

p.s.: Petra, zelo v redu fanta imaš 😉 pisanje besedil ti pa res šepa :/)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj pa če odredimo prisilen privod. Tam, na piknik… ;-)[/quote]

Ej, maš prav. Privedba Marka in Petre na piknik, pa Spiderja in Sadnega, da se na lastne oči prepričata.

No, jaz sem to temo začinila, da ne bo kdo rekel, da je ta forum neuporaben in da ga moramo ukiniti. :)))))

In ne samo to, nastal je cel kaos, ne ve se kdo pije, kdo plača… kdo je obdolženec, kdo je sodnik…. to pa zato, ker v začetku ni bil vzpostavljen red.:)

Kaj pa če odredimo prisilen privod. Tam, na piknik… ;-)[/quote]

To je edini način. Ker na piknik upajo priti samo tisti ki imajo(mo) j…. !!! :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vidve porotnici pa bodita tiho in preučujta dokaze. Mar ne vesta, da med sojenjem ne smeta komunicirati z javnostjo? :)))))

priča smo popolni, javni, odkriti KRAJI davkoplačevalskega denarja.

Javni sektor (policija, tožilstvo, sodstvo, od sodstva imenovani imetniki ) zasedajo dobro plačana delovna mesta
brez
da bi jih kdo sploh rabil.

Na koga to leti?

Pa kakšne dokaze, če ni ne obdolženca, ne oškodovanke, tako da zdaj se sploh ne ve, zakaj se je proces začel:)))

Kakšne dokaze…saj ni nič nikjer, na odgovor katere piškote Markotova polovica najraje peče še čakam 🙂 pa 10 min nazaj si rekla, da je sojenje prestavljeno za nedoločen čas? Demenca, Alzheimer, sindrom nacionalnega interesa – antilopca za čim obolevaš??

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

ponavljam obvestilo pred splošno nevarnostjo

Kakšne dokaze…saj ni nič nikjer, na odgovor katere piškote Markotova polovica najraje peče še čakam 🙂 pa 10 min nazaj si rekla, da je sojenje prestavljeno za nedoločen čas? Demenca, Alzheimer, sindrom nacionalnega interesa – antilopca za čim obolevaš??[/quote]

Pa ne samo to, katere piškote najraje peče…. mora tudi odgovoriti na vprašanje stroge sodnice antilope, kaj mu je dala v piškote, da ga je omrežila. Če je šlo slučajno za kakšno nedovoljeno substanco, potem bomo prekvalificirali primer in bosta oba obtožena :)))

In ne samo to, nastal je cel kaos, ne ve se kdo pije, kdo plača… kdo je obdolženec, kdo je sodnik…. to pa zato, ker v začetku ni bil vzpostavljen red.:)[/quote]

V tem kvazi sojenju najdem številne vzporednice z našo državo :))) res ni nobenega reda….red mora biti pa četudi je slab 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close