Manj se trudiš za ženske, boljše je
kako ti je sploh gust se bl zjebat custveno nestabilno osebo? a zato ker je ena tebe tok nekoc prizadela da si se sel sadomazohizem ob zavrnitvi in se zdej masujes sam na sabo?
Bot boljsi ;)[/quote]
Ironija tu je, da jaz takih sploh ne osvajam, haha. Sicer pa, zame ženska, ki je pripravljena izbrat boljšega moškega, od tistega, ki jo čaka doma, po mojem mnenju niti ni tako napačna. Zdi se mi, da imajo večji problem tiste, ki vstrajajo v monotoni, dolgočasni zvezi. Takšne ponavadi ne zberejo dovolj poguma se priskusiti še v nečem novem in raje trpijo naprej :)[/quote]
Kje pa pise da je ta drug bolja izbira? glede na to da bi ti mel tako samo za poseksat..(navezujem na pisarjenje gor)..bi bil najprej glumac pravi in ji obljubljal nebesa,potem ko bi cela zmedena nestabilna pustila tipa bi jo dal mal na hladno…potem poseksal in pokazal pravi obraz in vse te fore okol da si je nasla boljsega bi v trenutku se razblinl kot milni mehurcki.
ugotovis da isto sranje = drugo pakovanje 😀 in da boljs ce bi ostala pri prvem sicer pa….v koncni fazi niti en izmed obeh opcij ni bil pravi oz.najboljsi! 🙂
Niti ne rabim kaj dost nakladat. le to “tako dobro ni bilo še z nobeno” se zlažem ha ha. Tega sem se naučil od žensk.[/quote]
😉 ja treba je vcas vam dat mal spodbude haha but…. If i say it, I mean it tko da se tega ne posluzujem ce ne mislim resno 🙂
Ijaaaaa dan profilkic! I’M IN …. no, mogoce sem pa ze mela dan profilke pred casom al jo pa se vedno imam 😉
Ej special edition, 130km in….event na babe ni dost event? 😀
Ironija tu je, da jaz takih sploh ne osvajam, haha. Sicer pa, zame ženska, ki je pripravljena izbrat boljšega moškega, od tistega, ki jo čaka doma, po mojem mnenju niti ni tako napačna. Zdi se mi, da imajo večji problem tiste, ki vstrajajo v monotoni, dolgočasni zvezi. Takšne ponavadi ne zberejo dovolj poguma se priskusiti še v nečem novem in raje trpijo naprej :)[/quote]
Kje pa pise da je ta drug bolja izbira? glede na to da bi ti mel tako samo za poseksat..(navezujem na pisarjenje gor)..bi bil najprej glumac pravi in ji obljubljal nebesa,potem ko bi cela zmedena nestabilna pustila tipa bi jo dal mal na hladno…potem poseksal in pokazal pravi obraz in vse te fore okol da si je nasla boljsega bi v trenutku se razblinl kot milni mehurcki.
ugotovis da isto sranje = drugo pakovanje 😀 in da boljs ce bi ostala pri prvem sicer pa….v koncni fazi niti en izmed obeh opcij ni bil pravi oz.najboljsi! :)[/quote]
Mater, pa kaj imaš ti IQ nižji od 60 ? Čisto nič ne zastopiš. Sem že prej dovolj jasno povedal, da ne pecam čustveno nestabilnih oz. žensk, ki so dovolj dobre samo za poseksat. Jaz sem tu govoril o ženskah, ki imajo doma partnerja, ki jih bodisi na smrt dolgočasi, bodisi se ne potrudi dovolj za njih. Na žalost je tako, da se nekatere pričnejo tega zavedat šele takrat, ko nastopi na sceno boljši od njega. Pa niti se ne gre za to, ali je, ali ni prepričana, če bo ta tudi dolgoročni boljši, mu bo pa vseeno pripravljena dat šanso, da se izkaže (če je pametna). Pač reče si, gremo sprobat, če bo bo, če ne bo ne bo. Obupana, nesamozavestna ženska se bo pa bala reskirat in raje še naprej vstrajala v dolgočasni / monotoni zvezi.
ugotovis da isto sranje = drugo pakovanje 😀 in da boljs ce bi ostala pri prvem sicer pa….v koncni fazi niti en izmed obeh opcij ni bil pravi oz.najboljsi! :)[/quote]
Mater, pa kaj imaš ti IQ nižji od 60 ? [/quote]
Itak 😉
Ce me spomin tud ne vara poleg IQ-ja, si napisu lih to, da so take samo za poseksat in da ti bi tako pecu, pa fant gor dol.
Robi, ti nimaš niti predstave, kaj je avantura, kaj šele kaj drugega. Res se smejim, ko berem tvoje izjave v tej temi.
Ti razodenem, da skoraj z nobeno žensko, s katero sem spal, nisem spal samo enkrat? Kje ej tu potem 5-minutna avantura? Ti razodenem, da sem vsako, s katero sem bil, tudi kam peljal, večinoma ne le enkrat?
Robi, tebi se prav vidi, da si en tak naivni družinski dobrodušnež in da kakšne, rečmo, malo manj resne scene, nikoli nisi povohal, zato tudi daješ tako smešne izjave.[/quote]
Še vedno se gre za avanture, pa čeprav se z eno žensko srečaš 100krat.
Osnova je še vedno kratkotrajna avantura, kjer si z neko osebo le nek določen čas, da odigraš svojo “popolno” vlogo moškega.
Ja, seveda..Kar tako se prilagodi. 🙂
Ne vem, zakaj potem sploh debata o kompromisih. 🙂
Robi, ti nimaš niti predstave, kaj je avantura, kaj šele kaj drugega. Res se smejim, ko berem tvoje izjave v tej temi.
Ti razodenem, da skoraj z nobeno žensko, s katero sem spal, nisem spal samo enkrat? Kje ej tu potem 5-minutna avantura? Ti razodenem, da sem vsako, s katero sem bil, tudi kam peljal, večinoma ne le enkrat?
Robi, tebi se prav vidi, da si en tak naivni družinski dobrodušnež in da kakšne, rečmo, malo manj resne scene, nikoli nisi povohal, zato tudi daješ tako smešne izjave.[/quote]
Še vedno se gre za avanture, pa čeprav se z eno žensko srečaš 100krat.
Osnova je še vedno kratkotrajna avantura, kjer si z neko osebo le nek določen čas, da odigraš svojo “popolno” vlogo moškega.
[/quote]In tako skriješ vse svoje pomanjkljivosti, dvome in komplekse, ki on morebitnem skupnem življenju pridejo na dan. Tako nikoli nimaš občutka, da te nekdo sprejema takšnega kot si, to pa lahko dela človeka tudi nesrečnega.
Joj joj joj! Ja z vami pa res ni nič no. Udeležbo v Ljubljani sta obljubila dve monovki in sicer ena uporabnica MŽ čveka in ena iz uredništva. No na koncu je obe bolela glava 🙂
Ja saj ni čudno, da spet nisem nič ulovil, če sem se moral sam zaganjat v Ljubljančanke kot ranjeni lev 🙂
Zakaj pa niste v Mariboru organizirali, pa bi bila udeležba sigurno višja :)[/quote]Saj to bo naslednji teden…Seba goes too Maribor…. ;)[/quote]
Ja tam je taka kriza dandanes da so punce(večina) 50% off…. za max 2 špricarja že dobiš fonsko, za 4 vlke špricarje pa…….
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.