Manj se trudiš za ženske, boljše je
Jah, če se trudiš tako, da nisi ničemur več podoben, ne delaš usluge ne sebi ne njej. Sem pa slišala, da tipčkom to dela tisti določen manjko. In če si pa nekdo drzne biti vsaj približno to kar je, res deluje kot da ne išče samo tistega. Izgleda kot da bi rad iskreno ugotovil s kom bi se res ujel… Tko, da ‘special edition’, nisi ravno odkril tople vode pa še v razlagi si mim pihnil, da je joj!
Če se kdaj strinjamo, smo vedno prijateljski…Samo kaj, ko se vedno ne strinjamo. :)[/quote]
ali bi blo še kaj bolj brezveznega kot do da bi se VEDNO strinjali 🙂
Pomoje samo še to da bi vsi enako zgledali 😀
Ja, to je že bližje resnici.
Podobno lahko rečem, če imaš dobre gene, ti ne bo treba biti tako pozoren pri prehrani in skrbi za zdravje, kot tistemu, ki ima bolj slabe in razne nagnjenosti. Saj bo moral biti bolj pazljiv in vložiti več truda, da bo ohranjal zdravje.[/quote]
Glede na to, da si vegetarijanec, ti nimaš pojma o pojmu o prehrani.
Robi samo toliko… tvoji(človeški) možgani so se začeli eksponentno razvijat tistega dne ko so ljudje začeli uživat meso v prehrani….
upam da si tudi to prečital… ne pravim da je ”zdravo” to ko mi jemo meso praktično dnevno ali še več ampak 1-3x na teden pa je ”potrebno”
Že več kot 20 let živim brez mesa. Očitno zame ni potrebno. 🙂
Meso pa definitivno ni razlog, da so se možgani začeli tako razvijati. Gre se bolj za okoliščine v katerih je takrat človek živel.[/quote]
Seveda je…. če od otrštva nebi jedel mesa bi šele vido kaj bi se zgodlo s tvojim telesom… bil bi dosti ”manjši” ded kot si drugač….
Če ješ meso ali ne je najbolj pomembno dokler se tvoje telo razvija in raste… torej nekje do 18tega leta mogoče 20….
Če si ti star ene 40 in ne ješ mesa že 20 let potem logično da se ti ne pozna….
Človeški možgani so se začeli razvijat zaradi dodatnega vnosa mesa…. saj drugač so se tudi da nebo kreganja ampak HITREJE zaradi mesa.
Zanimivo, isto sem sam želel napisat zate. Verjetno si tudi prebral, da je Usain Bolt vegetarijanec, čez teden dni, pa bil šokiran, ko je v intervjuju izjavil, da je dan pred tekmo bil v McDonaldsu in žru Chicken McNuggetse. Naštudiral si ogromno vidim, samo kaj, ko si črpal informacije samo od lol virov.
Zanimivo, isto sem sam želel napisat zate. Verjetno si tudi prebral, da je Usain Bolt vegetarijanec, čez teden dni, pa bil šokiran, ko je v intervjuju izjavil, da je dan pred tekmo bil v McDonaldsu in žru Chicken McNuggetse. Naštudiral si ogromno vidim, samo kaj, ko si črpal informacije samo od lol virov.[/quote]
Ej a vidva sta vidla naslov teme? 😉
Po drugi strani pa, če nekdo dela na sebi, zato, da bo lažje dobil žensko, lahko reče, da se je za žensko veliko trudil. 🙂
Bump za odlično temo
Res ne razumem, zakaj imamo moški tako ogromno potrebo projecirat svoj občutljiv del osebnosti na te zaostale animalistične osebnosti ki jim rečemo ženska…
Ženske bi brez nas scale po grmih pred vsemi ko v Rusiji. Ni jim mar za pol kurca od tega kar je nam mar. Nam pa tak ni več za nič mar… Se ne vdajamo več iluziji in bolj kot ne ždimo. 15 procentov tebe naj astralno potrdi 80% mene, takšno iščem, tako nizko sem padel, tako nizka pričakovanja imam, tale tema pa direktno pove; ne pričakuj ničesar! Cenim takšno resnico cenim.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.pic4ever.com/images/16.gif[/img]