Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

To bi pa res bil paradoks, če bi jih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Exotic, veš kaj je največja vrlina dobrega avanturista?

Da ne zgleda in deluje kot avanturist.

Zdaj sem pa že preveč povedal.:))))))

Mene pa ne gane kritika zdolgočasenih bab. Maš tu Marka, Njega, Robija…mogoče njih kaj zanima, kaj je tebi všeč, kaj ne…

Mene pa ne gane kritika zdolgočasenih bab. Maš tu Marka, Njega, Robija…mogoče njih kaj zanima, kaj je tebi všeč, kaj ne…[/quote]
Ampak vsakemu si že napisal, da naj se ne zaganjamo tako besno v tvoja mnenja. Malo te potem že gane a ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pihanje na dusico…pa globoki pogovori o lajfu..pa da rad potujes pa da mas sluzbo pa da ful ne hodis tok vn le tkt k je res dober zur?..in recenice: s tabo sem imel to kar nism mel z nobeno..tko sproscen… res ne bom pozabu te noci…takrat sem bil res jaz jaz? 😀

sounds familiar? 😀 znas me znam te. haha

Ne.

Mene ganejo kritike ljudi, ki mi kaj pomenijo. Samo take.

Ti si mi ko en cucek, ki me hoče ugriznit v nogo. Bolj ga brcaš, bolj hoče ugriznit.:)

Ne.

Mene ganejo kritike ljudi, ki mi kaj pomenijo. Samo take.

Ti si mi ko en cucek, ki me hoče ugriznit v nogo. Bolj ga brcaš, bolj hoče ugriznit.:)[/quote]
Lepo. Jaz pa sem že mislil, da sem bil pregrob s tabo. 🙂

Niti ne rabim kaj dost nakladat. le to “tako dobro ni bilo še z nobeno” se zlažem ha ha. Tega sem se naučil od žensk.

Za po*fukat bi bila v redu, za kaj več pač ne :)[/quote]
kako ti je sploh gust se bl zjebat custveno nestabilno osebo? a zato ker je ena tebe tok nekoc prizadela da si se sel sadomazohizem ob zavrnitvi in se zdej masujes sam na sabo?
Bot boljsi ;)[/quote]
Ironija tu je, da jaz takih sploh ne osvajam, haha. Sicer pa, zame ženska, ki je pripravljena izbrat boljšega moškega, od tistega, ki jo čaka doma, po mojem mnenju niti ni tako napačna. Zdi se mi, da imajo večji problem tiste, ki vstrajajo v monotoni, dolgočasni zvezi. Takšne ponavadi ne zberejo dovolj poguma se priskusiti še v nečem novem in raje trpijo naprej 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti raje razmisli, kakšen smisel bi imel tvoj lajf, če ne bi mogel tukaj analizirat Daterja, Sadnega, mene.

A sploh kakšen?

Ti raje razmisli, kakšen smisel bi imel tvoj lajf, če ne bi mogel tukaj analizirat Daterja, Sadnega, mene.

A sploh kakšen?[/quote]
Veš kako težko mi je bilo, ko te čez poletje ni bilo. Da se kaj takega več ne ponovi. 🙂

Zadel si bistvo Spider. Mogoče zdaj veste zakaj sem napisal takrat, da boste pogrešali Spiderja, če za vse večne čase odide s foruma. Vaše življenje ni dovolj zanimivo, potem se pa morate ukvarjat z življenji drugih, z ljudmi, ki se jim več dogaja čez dan, kot vam. Brez nas bi ta forum propadel. Na nek način tudi rešujemo življenja dolgočasnih ljudi, da se ne obesijo na štrik, hahaha 😀

Spider potrebuje forum, ker sicer bi hodil po sahari brez vode. Sadni, ti se držiš Spiderja kot da v njem iščeš očeta.

Jebemti vsem je za dat eno čez rit. Tok ste obljubljal na koncu pa žive duše tle v irish pubu. Banda 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ej, jaz imam do Lj 130 km…mora bit že kak event, da se peljem tako daleč.

Pokazal bi, kako zapecaš moške…če to ni event:)).

Takoj sm pol pa naprej na babe .Oštja zdj je pa zadost teh neumnosti jebemti!

Kakšno poenostavljeno razmišljanje. 🙂

Jaz sem ravno kontra tvojim stereotipom o ženskah – pa še luštna sem za povrh. 😉

ale modrost prid sem. Ena me je že zavrnla jebemti haha. Kurc gremo naprej haha

Slikca, otherwise ne velja 🙂

Frutolino, kaj če bi ti dal svojo slikco…al pa raje ne.

LMAO, kok je obsedena ta ženska z mano. Prav smešiš se že 😀

In tvoja domišljija je brezmejna. Bruha se mi vsakič, ko vidim kaj vse pogrešaš.

Pobruhaj se bajsa 😀

Debel si ti, ker to skoz omenjaš…štekaš? Te kar vidim, kako se kotališ in presedaš iz enega konca maminega kavča na drugega. Fuj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close