Manj se trudiš za ženske, boljše je
Mene pa ne gane kritika zdolgočasenih bab. Maš tu Marka, Njega, Robija…mogoče njih kaj zanima, kaj je tebi všeč, kaj ne…[/quote]
Ampak vsakemu si že napisal, da naj se ne zaganjamo tako besno v tvoja mnenja. Malo te potem že gane a ne. 🙂
pihanje na dusico…pa globoki pogovori o lajfu..pa da rad potujes pa da mas sluzbo pa da ful ne hodis tok vn le tkt k je res dober zur?..in recenice: s tabo sem imel to kar nism mel z nobeno..tko sproscen… res ne bom pozabu te noci…takrat sem bil res jaz jaz? 😀
sounds familiar? 😀 znas me znam te. haha
Ne.
Mene ganejo kritike ljudi, ki mi kaj pomenijo. Samo take.
Ti si mi ko en cucek, ki me hoče ugriznit v nogo. Bolj ga brcaš, bolj hoče ugriznit.:)[/quote]
Lepo. Jaz pa sem že mislil, da sem bil pregrob s tabo. 🙂
Za po*fukat bi bila v redu, za kaj več pač ne :)[/quote]
kako ti je sploh gust se bl zjebat custveno nestabilno osebo? a zato ker je ena tebe tok nekoc prizadela da si se sel sadomazohizem ob zavrnitvi in se zdej masujes sam na sabo?
Bot boljsi ;)[/quote]
Ironija tu je, da jaz takih sploh ne osvajam, haha. Sicer pa, zame ženska, ki je pripravljena izbrat boljšega moškega, od tistega, ki jo čaka doma, po mojem mnenju niti ni tako napačna. Zdi se mi, da imajo večji problem tiste, ki vstrajajo v monotoni, dolgočasni zvezi. Takšne ponavadi ne zberejo dovolj poguma se priskusiti še v nečem novem in raje trpijo naprej 🙂
Ti raje razmisli, kakšen smisel bi imel tvoj lajf, če ne bi mogel tukaj analizirat Daterja, Sadnega, mene.
A sploh kakšen?[/quote]
Veš kako težko mi je bilo, ko te čez poletje ni bilo. Da se kaj takega več ne ponovi. 🙂
Zadel si bistvo Spider. Mogoče zdaj veste zakaj sem napisal takrat, da boste pogrešali Spiderja, če za vse večne čase odide s foruma. Vaše življenje ni dovolj zanimivo, potem se pa morate ukvarjat z življenji drugih, z ljudmi, ki se jim več dogaja čez dan, kot vam. Brez nas bi ta forum propadel. Na nek način tudi rešujemo življenja dolgočasnih ljudi, da se ne obesijo na štrik, hahaha 😀
Forum je zaprt za komentiranje.