Manj se trudiš za ženske, boljše je
Čisto zmedena si, poslala si mi ono zgoraj brez, sem moral zamižati na eno oko zaradi obscenosti.
Ali pa si to naredila namerno? Ampak na sliki si videti največ 25, očuvana kot stara vaza iz dinastije Ming. :))[/quote]
Vse pa tud ne rabiš povedat no…še za druge kaj hranim![/quote]
Srečnež ta Seba, samo pri Ljubljančankah mu ne uspe. :))))
Ocitno te je speklo tisto glede zajtrka. Ampak, fyi, prevec vem o hotelih, da bi tvoj komentar kaj spremenil. Sem ti ze takrat napisal, da me ne uci stvari, kjer sem ti lahko profesor, okay.
Sicer pa, spet se je zgodilo naslednje:
Podal sem drobec iz svojega zivljenja, ki ni sicer nic posebnega, ni pa cisto obicajna rec, kot npr. tisto kar je Marko napisal. Napisal sem kot se je zgodilo, ker me je nasmejalo. Okay, posrani bedniki? Meni je bil hec v tem kako mi je brisacka pred nosom narasla, in to pokonci, med tem ko je punca stala pred mano in sva se gledala. No, tudi na splosno je bil ambient prijeten. In ti stosi niso vsakdanji niti za mene, pa so mi razni bazeni nekaj vsakdanjega. Niti sem kadarkoli dobil tako servirano brisacno na letalu. Nikoli! Pa letim vec od kaksnega pilota.
Kakorkoli ze, odziv je po pricakovanjih. Vse kar ni na nivoju Markotovega vsakdana bo delezno spotikanja. Eni bodo napisali, da se zmisljujem, drugi da se hvalim, tretji da to ni omembe vredno, itd. Stara zgodba. Bedna slovenska realnost. I feel sorry for you.
Margot, svobodno v meni vidi kar ze hoces. Ampak prevec se trudis biti nekaj kar nisi. Jaz preprosto sem kar pisem. Ne rabim se pretvarjati. Delati pametnega. 😉
Veš kaj si ti, j*ebeni provokator. Jamraš nad odzivi, ki so češ po tvojih pričakovanjih. Odzivi bi bili lahko čisto sprejemljivi, če ne bi ti nastopil tako naduvano in našopirjeno kot pav, ki je poleg tega še napihnjen kot balon.
Seveda me je speklo tisto o zajtrku, ker če lahko sicer pitaš koga s takšnimi neumnostmi – prav, ampak mene ne moreš. Mislim pa, da jih je tukaj še kar nekaj takšnih, ki bi si izposodili tvoj “lol” in ga zapisali pod marsikateri tvoj post… z mislijo: keri bizgec, ej…
Saj vem, da nam strežeš z drobci svojega življenja, ampak …hudič je vedno v detajlih veš …
Veš kaj si ti, j*ebeni provokator. Jamraš nad odzivi, ki so češ po tvojih pričakovanjih. Odzivi bi bili lahko čisto sprejemljivi, če ne bi ti nastopil tako naduvano in našopirjeno kot pav, ki je poleg tega še napihnjen kot balon.
[/quote]
Dater se ne šopiri, kot pav, takšnega ga samo ti vidš Marko in ostali podobni tebi.
[/quote]
Dater se ne šopiri, kot pav, takšnega ga samo ti vidš Marko in ostali podobni tebi.[/quote]
In taki koti in tebi podobni tega ne vidijo. 🙂
Dater se ne šopiri, kot pav, takšnega ga samo ti vidš Marko in ostali podobni tebi.[/quote]
In taki koti in tebi podobni tega ne vidijo. :)[/quote]
Ker ste enaki. 🙂
Samo v zadnjem letu sem vec kot 200 noci prespal v hotelih sirom sveta. Ti, krula domisljava, pa me bos poducevala kako je po hotelih z zajtrki. Ves, Ante Penzion na hrvaski obali ni hotel. 😉
Samo spizdi mi v Markotov Hofer pa spametuj prodajalkam.[/quote]
Kulture pa tam ne učijo, kakor je tudi pri vas doma niso.
Forum je zaprt za komentiranje.