Manj se trudiš za ženske, boljše je
To pa res nisi. A te je kdo obtoževal? Verjamem, da je kup tipov boljših od mene in kup tipov slabših od mene. En od drugega pa se učimo. Mene boljši ne motijo. Vidiš, kako si domišljav, takoj si prenesel name, češ da se tega ne zavedam. Preveč si domišljav, četudi misliš, da nisi.[/quote]
Saj neveš kaj bi še napisal nazaj razen en velik LOL
Vidim da bom rabo kmalu en oddih od MONa :D[/quote]
+1
Jst tud.
Mene v življenju privlačijo ženske, ki so vse, kar ti nisi.
Tako da, sem na pravi poti. zadnja želja mi je ujagat eno tako, kot si ti.[/quote]
:))))
Ne vem zakaj misliš, da si loterijska srečka, ki zadane? Zame si prazen moški, eden tistih samopašnežev, ki mislijo da so najboljši, najlepši, najbolj uauuuu…no, poglej se kje si in ti bo vse jasno. Privlačiš takšne ženske kot si sam, Si labilen, brez vsebine. Pričakuješ pa najmanj žensko s karizmo. Wake up.
Frutolino….kaj tebi ni jasno? Zakaj me gledate skozi prizmo všečnosti oz. nevšečnosti? A sem se slučajno prijavila na zmenkarije? Mene nihče ne zanima, ker sem na javnem forumu, kjer tečejo različne debate. Kje si pa ti? Kje je Spider? Iščete potencialne kandidatke in sem na negativni listi?:))) Mene to spravlja v smeh, ko nekdo kot edini protiargument na moj post pribije, da mu nisem všeč in ne išče meni podobne ženske. Wtf? Pa kdo si vas želi sploh videti, kaj šele spoznati? Kakšne egoistične riti. Sem pa opazila, da ste izredno naklonjeni moškemu delu foruma. Morda se tam ne čutite “zapeljevane” in lažje odgovarjate na poste, ker ne bi nikoli izpadlo, da vam je kdo všeč.
Zanalašč bom še bolj nezanimiva za “vas”. Mogoče vam bo potem kapnilo.
Pa kaj ma to veze…Važno, da zna kaj dobrega skuhat. :)[/quote]
A ne vidiš, kako se zaletava vame, me osvaja:))). Na vsak način bi me rad očrnil, pa mu ne uspe:)).[/quote]
Naše namere so večkrat kot bumerang. 🙂
Lahko bi prebral Spiderjev naslov teme. Pa bi razumel, da bi imel več šans, če bi se manj trudil okrog tebe. 🙂
Kaj bom s tem če pa do neke mere to že vem…. samo jaz tega ne prakticiram ker iščem drugačen stil žensk 🙂
Morda pa se preventivno buta da mu nebo spet po ZSjih težila? 😀 vsaka stvar ma dva konca 🙂
Mene v življenju privlačijo ženske, ki so vse, kar ti nisi.
Tako da, sem na pravi poti. zadnja želja mi je ujagat eno tako, kot si ti.[/quote]
:))))
Ne vem zakaj misliš, da si loterijska srečka, ki zadane? Zame si prazen moški, eden tistih samopašnežev, ki mislijo da so najboljši, najlepši, najbolj uauuuu…no, poglej se kje si in ti bo vse jasno. Privlačiš takšne ženske kot si sam, Si labilen, brez vsebine. Pričakuješ pa najmanj žensko s karizmo. Wake up.[/quote]
Kako vesel sem, da lahko odpišem edini ženski na monu s karizmo! 😀
Ostale so itak same sive mišk, labilne in brez vsebine. 😀
Moti me nizek nivo sposobnosti razumevanja udeležencev tega foruma.
Če napišem: tudi rdeč avto je lahko hiter….
..sledijo vprašanja: zakaj trdiš, da je vsak rdeč avto hiter?
Če napišem: skoraj vsak list je zelen….
…vprašajo: zakaj trdiš, da je vsak list zelen?
Mislim, da bi tisti, ki se hvalite s svojo resnostjo, lahko pogosteje vzeli knjigo v roke.
Spider kaj se čudiš… jaz sem pripopal link do ene demotivacija o kompromisih in so namesto bistva debatirali in komentirali o mačku (ker je slučajno maček bil v besedilu)
Mene to sploh ne preseneča 🙂 (več)
Spider, tvoj nivo je tako nizek, da ne razumeš višjih nivojev in se ti kar naprej dogajajo nesporazumi. Tudi v privat lajfu imaš težave z razumevanjem drugih…no, v bistvu samega sebe, ampak tega ne boš nikoli priznal, ker gre za odklonsko vedenje, nepopravljivo škodo, ki se ti je zgodila že v otroštvu in jo nosiš v svojem nahrbtniku.
Drži se fitnesa, tam ni treba razmišljat in si lahko ves čas le sam s sabo.
A tebi je ona všeč, ko se tako napeto trudiš okrog nje in ti nikakor ne uspe, da bi jo pritegnil? Prej si namreč pisal o tem, da se ful trudiš okrog tistih, ki so ti všeč, ampak te te nekako ne marajo. Zanimivo ne? Daj se začni manj trudit (prevedeno = biti bolj prijazen).
Omenjam vaše močne točke, tam kjer se počutite neodvisno, suvereno. Zato pravim, da se držite tistega, kar znate. Ljubosumna? Ta pojem ti ni povsem jasen, a ne. Kako sem lahko ljubosumna na imaginarno osebo s foruma?
Kdo in kaj sem ne boš nikoli izvedel, zato si me še naprej zamišljaj v vseh mogočih in nemogočih scenah. S tem samo dokazuješ, kako močno je prisotna želja, da bi postala realna.
Forum je zaprt za komentiranje.